I øvrigt #77

screen-shot-2017-01-20-at-14-17-59

 • Siger Uma stadigvæk ikke Mor. Dog er ‘Attafar’ (den anden far) som hun har kaldt mig længe nu, ved at blive udfaset. Nu kalder hun mig ‘Shija’ og jeg bilder mig ind at det er Cecilie eller Cille hun forsøger at sige … Så foretrækker jeg næsten ‘Den anden far’
 • Siger hun til gengæld ganske fejlfrit ord som: Morgenmad, traktor, pizza og sutsko.
 • Er jeg virkelig glad for skarpe kemiske lugte for tiden. Pludselig er lugten af lak, lim, olie, maling og acetone himmelsk i min næse… ? WTF, baby?! (Bare rolig, jeg går ikke og sniffer. Går måske bare liiiidt langsommere forbi tankstationer, byggepladser og malerbutikker)
 • Tror jeg muligvis, at vi har et navn til baby. Det har jeg sagt før, men denne gang tror jeg den er der. Det er i hvert fald første gang at et forslag er blevet taget så godt imod af min bedre halvdel … Vi får se.
 • Kan jeg næsten ikke holde UD at se hvor min mand befinder sig lige nu. Shit, det ser lækkert ud (jvf. billedet øverst). Jeg er faktisk skidehamrende misundelig. På den ucharmerende måde.
 • Skolevand?? Som i vand på flaske til børn? Styr jer. Hvad bliver det næste? Frisk luft i poser?
 • Har jeg sovet igennem to nætter i træk. Fem timer i streg, sgu.
 • Var i nat bare ikke en af de nætter med sammenhængende søvn, og jeg føler mig nærmest lidt fuld – Men det skal man selvfølgelig heller ikke klage over.
 • Er jeg ude i et storforbrug af JustEat og nemlig.com lige for tiden … Det er som om at det der med indkøb og madlavning kommer bag på mig nærmest dagligt.
 • Synes jeg at det har taget lidt overhånd med SKAM referencer. Godt nok så jeg kun to sæsoner, men så god var den da heller ikke.
 • Er der kommet ny musik fra Eaggerstunn, hvilket plejer at indikere at foråret og sommeren bliver aldeles lækker. Den ligger på Spotify, men se også lige videoen, hvis du har tre minutter, for den er ret sej.

21 replies
 1. VenterPaaVinBlog says:

  Haha, altså jeg har altid lidt været en sucker for de der skarpe lugte. Som barn kan jeg huske, vi stjal “voksen tusser” aka sprittuscher og lugtede til dem inde i dukkekrogen. Nøj, de blev tossede.
  Hmm.. Måske derfor, jeg har nogle områder hvorpå jeg ikke er så skideskarp den dag i dag?
  Og hey, jeg fatter også hat af de der Skam referencer, har ikke engang set et eneste klip derfra, men synes bare alle svømmer i svensk/norsk slang, som jeg antager er derfra 😀

  – A

  Svar
  • Rose says:

   Haha! : D Jeg læste det som om, at I stjal voksentrusser, som I lugtede til i dukkekrogen! ..Men altså, jeg synes også, at sprittusser lugter godt. Og benzin, og maling, og og og… og nogle gange cigaretrøg. Men det må man jo slet ikke synes.

   Svar
 2. Cæcilie says:

  Jeg er vild med SKAM, men må erklære mig enig i, at SKAM-referencerne har taget overhånd. De er jo over det frickin’ hele, og så går charmen ligesom af det hele. Forstår desuden godt den ucharmerende jalousi – det ser jo alt for lækkert ud!

  Svar
 3. Kathrine says:

  Se sæson 3 af SKAM og vend så tilbage til “så god var den da heller ikke” og se, om du stadig mener det 🙂 #isakogeven #jajegerirriterendeligenu 😉

  Svar
  • Sofie says:

   Jeg synes sæson 3 var fin. MEN! Den gentog simpelthen sig selv så meget. Der skete det samme i hvert afsnit – groft sagt. Blev godt nok træt af Skam til sidst – som jeg i sæson 1 og 2 ELSKEDE. Men der burde være noget mere variation i sæson 3. Oveni det fik vi også smidt en masse nyt i hovedet i de sidste par afsnit. Det kunne man altså godt have fordelt ud 😀

   Svar
 4. Maia says:

  Herhjemme er vi også (finally) enige om navn, hvis det er en pige der kommer, og drengenavn(!!!). Drengenavne var svært…. Men nu kan marts og baby komme an!

  Svar
 5. Mie says:

  Jeg tog mig selv i at blive sur på dig over at du skrev “så god var den da heller ikke” om SKAM. Så langt ude er jeg. 😂😂😂

  SKAM referencerne i mainstream medier/reklamer skal stoppe nu. Lige nu. Så meget kan vi dog blive enige om.

  Men se sæson 3, den er sød og mørk og hård og smuk. Og hvis du ikke kan lide den, vil jeg ikke høre om det. For så syg i bøtten er jeg. 🙄😂😘

  Svar
 6. Thea says:

  Søde Cecilie, jeg krydser fingre for, at navnet kommer til at holde denne gang 😉 In case of at I ombestemmer jer, så er her nogle gode bud: 

  Coco, Becca, Luca, Canja, Quinn, Alva, Palma, Cora, Viola, Ninell, Ira, Betty, Shilo, Lissy, Ezra, Nat, Viggy, Charlie, Rana, Gaia, Nima, Heba, Dina, Valentina, Amy, Nila/ Lila/ Nilu, Elvira, Ara, Cleo, Tillie, Mana, Silva, Niva, Tannie/ Tammie, Mina, Lela, Dita/ Gita/ Tita.
  Jeg håber, du får minimum 5 timers søvn i nat + at du finder glæden ved SKAM (se sæson 3!!!!)
  og så glæder jeg mig enormt meget til næste navnaføljeton (hvis der kommer en vel at mærke).

  Svar
  • Marianne says:

   Må man have lov at håbe hun ikke skal hedde et af disse navne? 🙈 Måske er jeg vare virkelig meget fra Jylland, men jeg forstår det altså ikke x)

   Svar
   • Helle says:

    hahahaha, jeg er også mere til de “jyske” navne 😉 men på den anden side, de der navne er ikke så meget anderledes end Uma 🙂

    Svar
 7. Lisbeth says:

  Hvis det trøster lidt – så kaldte min søn mig Lene (dagplejemorens navn) i 3 mdr. Man bliver lidt (læs: mega meget) træt af at prøve at korrigere ham. “Moar” er heldigvis blevet yndlingsordet med tiden ☺️

  Svar
 8. Linda says:

  Årh, her er jeg jævnt træt af at min søn siger traktor, far, tis, adder (som lort hedder her), mormor og Peter, men nægter at sige mor! Tænk engang at være lavere på listen end tis og lort 🙄😏

  Svar
 9. Kristina says:

  Ja! SKAM referencerne har taget overhånd!! Men vær sød ikke at lade det gå ud over sæson 3, som efter min mening er noget af det mest fængende og rørende TV jeg længe har set!!! Og jeg er trods alt et sted over 29 år 😉 Se den! Bliv rørt! Og join team Evak 😉

  Svar
 10. Marie Louise says:

  Oh yes, SKAM har taget overhånd. Siden sæson 2 har jeg: købt rød læbestift (Noora-style), købt en t-shift med skriften “dritkul” og blevet medlem af 2(!!!) SKAM Facebook-grupper… I need helt

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *