I øvrigt #76

 • Hører jeg ret meget Mariah Carey for tiden. Det gamle. Jeg aner ikke hvorfor, men det passer ikke så godt ind til mit ry som gangsta’ rapper på kontoret
 • Er det simpelthen så praktisk og luksusagtigt med en jordemoder lige ved hånden altid. Hun har for eksempel fastslået at baby ganske rigtigt har stillet sig på hovedet i mit bækken
 • Eksploderede min Snapchat nærmest i kommentarer i går, efter en række snaps med en syngende og dansende Uma. På Instagram gættes der lige nu på hvilken sang, der synges. Det kunne være alt fra Bieber til noget med en bager.
 • Kunne ‘Hit med sangen – Junior’ måske faktisk godt være et koncept DR skulle overveje.
 • Holdte Andedammen julefrokost på Madklubbens Steak Royal i tirsdags, og jeg bliver nødt til at opfordre alle dessertelskere at prøve desserten ‘Coupe Royal’ … Jeg siger det bare lige: Oreos, saltkaramel og is. JA!
 • Består en stor del af mit daglige madindtag for tiden af pærer. Eddermame en undervurderet frugt! I hvert fald hvis man spørger mine hormoner
 • Har Otto tårnhøj feber, igen. Om jeg fatter det?!
 • Drømte jeg at jeg var gravid med trillinger. Men at det ført blev opdaget ved fødslen, som fandt sted i Magasin på Kgs. Nytorv. … Måske jeg også har lidt feber?!
 • Rejser min mand om halvanden uge, igen. Og græsenke-temaet kommer derfor igen til at fylde her på adressen.
 • Forsøger jeg at holde mig totalt cool med ovenstående. Altså en bortrejst mand, mens jeg er gravid  i 34. uge. Jeg ville bare virkelig ønske, at det ikke faldt sammen med at både min mor, og min førnævnte ‘hus-jordemoder’ også er ude af landet.
 • Holder jeg et lille tøjmarked på Vesterbro næste søndag (D. 15. januar). Sæt X.

img_0343

16 replies
 1. Katrine says:

  Har prøvet desserten! Oh my!
  Genskabte den i køkkenet til nytår, ret nemt og såååååå godt, for der var til flere portioner 😛

  Svar
   • Katrine says:

    Lavede en vanilleis (en købe en kunne sagtens gøre det), lavede en saltkarsmelsauce ud fra en opskrift jeg fandt (vist bare sukker, smør, fløde og lidt salt) ristede hasselnødder i ovnen og knuste et par oreos👌🏻

    Svar
 2. Mia says:

  Min kæreste og jeg gættede på at hun sang noget med “bajer” 😉
  Tak for verdens bedste blogs som er læst helt tilbage til dit allerførste indlæg! Du er sgu sej!

  Svar
 3. Tina says:

  God bedring til jeres søde unger..
  Mener, at du har nævnt, at du ville lave en guide til Los Angeles med børn? Men kom den nogensinde? Skal til LA til februar med en lille pige der er ligeså gammel som Uma var, da I var afsted sidste år <3 Tak for en virkelig god og nærværende blog. Kh Tina

  Svar
 4. Kamillla says:

  Ej, den er I nødt til at dele!! Så simpelt som det lyder? Vanilleis, Oreos og saltkaramel? Og hvordan saltkaramel?

  Svar
 5. Louise says:

  Sikke noget med Otto.. er han tjekket for kyssesyge? Det giver typisk periodisk feber over en laaaang periode.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *