Galla og gravid rimer jo ikke …

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Som sagt er jeg i den fuldstændig urimeligt lækre situation at jeg i morgen hopper på et fly, der fragter mig til New York, hvor jeg skal deltage i gallapremieren på sæson 6 af GIRLS. Det er med rød løber og hele baduljen, og selvom jeg er både ganske ukendt og på ingen måde kommer til at skulle imponere nogen, er det alligevel en af de der ting, hvor jeg faktisk bare gerne vil se bragende godt ud, og hjertens gerne vil gå all in på galla delen. Jeg mener, hvis ikke i New York, hvor så?!
At jeg så er i 35. uge af en lille tredjegangs-graviditet er en detalje som jeg lige skal have med, for det der er med den store mave og de lidt blødere former jeg har anlagt mig gør, at det ikke er helt nemt at finde red carpet tøj, der sidder pænt. Jeg kom til at google ‘Blake Lively red carpet maternity’, og ehm, selvom at det bestemt var både inspirerende og en fryd for øjet, er der bare no way, at jeg nogensinde kommer til at se sådan ud. Men det er også ok, faktisk. Jeg er ikke Blake Lively, jeg er Cille fra Vesterbro, og jeg skal til galla. Nok er jeg tyk på midten (og på hagen, og røven og armene, og benene), men skide være med det.

Lige nu står valget mellem to looks. En lang pailletbesat nederdel som jeg har i sinde at matche med en simpel t-shirt, høje sko og muligvis en blazer af en art (og selvfølgelig rodet hår og smokey eyes)…

img_1120

og så har jeg også købt et sæt i noget shiny satinagtigt stof (købt i Magasin, jeg kan ikke finde det online, desværre. Men det er fra Custommade), som dog kræver noget seriøs styling for ikke at blive for natsæts-agtigt, men jeg tænker at det med en god hæl, noget blondeværk under og en rød læbe virkelig kan noget.

img_1119

Hvad det ender ud med af ovenstående, aner jeg simpelthen ikke. Men jeg er ret sikker på, at det bliver en af de to muligheder, og det er alligevel en form for fremskridt, når man ser på, hvad jeg har haft prøvet, hvad der er blevet overvejet og hvilke rober (!) der har været på min virtuelle shoppe-radar de sidste mange dage. Det er ikke så lidt.

For eksempel:

gallagravid

1. Med en høj ankelstøvle til, nogle gode smykker den rette makeup kan denne her altså virkelig noget, og så koster den knap 300,- hvilket i den grad også kan noget. Find den HER

2. En sikker vinder! jeg havde faktisk besluttet mig for denne. Men fordi at jeg ikke turde satse på at den kunne nå frem, måtte jeg lade den være, og så må jeg nok også være helt ærlig og sige, at jeg måske ikke helt gør mig så godt i off-shoulder for tiden. Men flot er den eddermame. Og igen 300 bobs HER

3. Jeg elsker olivengrøn! Dog er jeg ikke så begejstret for mine arme for tiden, så jeg tvivler på, at jeg ville føle mig tilpas i lige dette snit, men den er smuk. Virkelig. 550,- HER

4. Behageligt først og fremmest, men alligevel relativt nemt at få til at se eksklusivt ud med nogle høje sko og en læbestift, og så er jeg bare ret pjattet med farven. 250,- HER

5. Lidt samme ide/koncept som med pailletnederdelen jeg har købt og lige nu overvejer, bare lidt mere flamenco-ish. Hvilket i mit hoved kunne være top sejt, men også meget nemt kunne gå hen og blive lidt gøglet og for meget med tyk mave til. Dog skal jeg klart anskaffe mig noget lignende når baby er flyttet ud. Den koster 450,- HER

6. Ret perfekt sag, der ville se fantastisk ud på de fleste kroppe – Også en højgravid som min. Men prisen lod mig afskrække. Øv. 3000,- HER

7. Behøver jeg uddybe? Fandme pæn! 600,- HER

23 replies
 1. Lika says:

  Jeg synes mest, at den første er mest galla-red-carpet-agtig, men begge dele er smukke til dig. Du er simpelthen så fin gravid – der er intet tyk over dig 🙂 Jeg GLÆDER mig til at se red-carpet billeder 🙂

  Svar
 2. VenterPaaVinBlog says:

  Jeg er sikker på, du bliver så fin uanset hvad du hopper i – er altid fascineret af hvordan du rammer plet, når du laver messy rockstar-hår; det ser altid lige skødesløst ud 🙂

  – A

  Svar
 3. Katrine says:

  Er sikker på du ser megalækker ud i begge outfits og alene det er en god grund til at medbringe begge, hvis du blir i tvivl. Udfra dine billeder ovenfor synes jeg dog ubetinget at nederdelen fremhæver dig smukkest og mest gallaagtigt. Pailletter kan gøre alt galla, og med en t-shift falder du ikke igennem hvis alle andre kører Casual New Yorker stil.

  Svar
 4. Natacha says:

  HELT SIKKERT NEDERDELEN!
  Fremhæv din skønne mave! I jakkesættet ligner det lidt, du prøver at skjule maven og jeg synes også det ligger lidt ekstra kilo på! Og det er sagt i den aller bedste mening, for jeg synes du er super flot!

  Svar
 5. Julie says:

  Jeg hopper altså også med på nederdelen. Helt klart. Jakkesættes gør ikke noget godt. Du har en mega lækker figur, vis den! Nederdelen FTW!

  Svar
 6. Emma says:

  Du er simpelthen så smuk gravid Cille! Jeg synes slet, slet ikke du ser “tyk” ud 😄 Selvom jeg sagtens kan forstå at du føler dig det. Jeg ville bare sige, at du ser smuk ud med den mave på 😊

  Og så synes jeg at nederdelen er pænest og mest “galla-agtig”, og fremhæver din mave virkelig fint 😊 Jeg synes næsten er jakkesættet er lidt uformeligt, og ikke særlig galla 😄 Men jeg har heller aldrig heeelt forstået trenden med jakkesæt til kvinder, så jeg er nok ikke den rigtige at spørge 🙄

  Svar
 7. Marna says:

  Kære Cecilie 🙂 

  Du skal 100% vælge jakkesættet! Det er SÅ pænt til dig og din krop 😀 farven er så flot til din hud- og hårfarve (og nok også din øjenfarve) 😀 Maven fremhæves på en elegant måde, uden at resten af kroppen behøves vises alt for meget frem (gravide er jo ALDRIG smukke at kigge på bagpå omkring lænderne, som jo “udvider” sig!!!!). og det er overhovedet ikke for nattøjs-agtigt :)

  Du har så flot en krop, som en gravid nu engang kan have, men nederdelen gør desværre bare ikke noget godt for den… Håber ikke, du misforstår mig 🙂 :)

  Rigtig god tur til New York!! <3

  Svar
 8. Karoline says:

  Den NEDERDEL skal lige have min stemme! Selvom det nok ikke batter med alle de opråb om jakkesættet 😀 Er dog sikker på, du vil rocke den røde løber, uanset hvad det ender med!

  Svar
 9. Janne says:

  Jeg synes at den nummer 1 kjole, er så flot – og du ville være så flot i den, med ankelstøvler som du foreslår – ved godt den ikke er på valg 😀😊
  God tur.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *