Det jeg sætter pris på

Jeg skrev kort før nytår, at jeg godt kunne tænke mig at sætte farten lidt ned og være mere i nuet. Jeg vil blive ved med at drømme og sætte mål, men vil helt klart bestræbe mig på at nyde rejsen derhen, og huske at stoppe op og fejre de små sejre også. Jeg skal øve mig på at se de smukke ting, fremfor at fremhæve de grimme. Og sætte mere pris på de små lækre godbidder, og de lidt større, jeg trods alt har mange af i mit liv. For eksempel.

 • At kunne strukturere de fleste af mine dage som jeg vil og ofte kan gå fra kontoret klokken 14:30, uden dårlig samvittighed.
 • Når min mand står op med børnene hver morgen. Normalt skiftes vi eller aftaler på forhånd, hvem der er den. Men for tiden gør han det bare, fordi at jeg har behov for det. Et behov han har set, helt uden at jeg har skulle sige det højt.
 • Mine børn. Hele banden. Både dem jeg selv har født, hende jeg brygger på og ham jeg er heldig at have fået som en lille ekstra bonus, da jeg fandt sammen med min mand
 • Mine læsere/følgere. Seriøst. I er dælme dedikerede mange af jer og SÅ loyale og seje, at jeg indimellem slet ikke kan forstå det.
 • At Otto inden jul har bagt julekager på SFOen og pakket dem sirligt ind og håndskrevet et kort til mig som han har lagt ved, og med stjerner i øjnene overrækker mig dem med ordene ‘Fordi du elsker kage, og jeg elsker dig’.
 • Mine veninder. Allesammen. De er for vilde.
 • At jeg tør følge min mavefornemmelse, trods modgang og at det ikke altid på papiret er det klogeste og sikreste. Og at den oftest bærer frugt.
 • Følelsen af sikkerhed i mit parforhold. Noget som jeg prøver ikke at tage for givet.
 • At jeg har alle mine forældre endnu (fire af dem, faktisk) – Og længe endnu håber jeg.

… Med andre ord: JEG ER RIG! Det er sjovt, for jeg (og sikkert også dig) kunne snildt have lavet en liste med alt, hvad der er lort, og oftest er det også de lister, der er nemmest og hurtigst at lave, og som, set med bloggerøjne, har mest klik-faktor, og jeg kan heller ikke sige mig fri for at komme til både at brokke mig og råbe røv! indimellem, både her og ude på min side af skærmen, ford et kan virkelig også føles godt og rart – Men der er ingen tvivl om at øvelser som denne her, gør langt mere for humøret og selvværdet.
Prøv det lige. Og god torsdag!

img_9642

15 replies
 1. Anne says:

  Jeg sætter pris på dit indlæg- helt seriøst. Jeg græder (næsten, er den mindst grådlabile af alle mine søskende😂) men jeg behøver heller ikke at græde for at føle. Og mit i al min elendighed, satte du gang i nogle tanker.
  Så tak for det, nu vil jeg lave en liste. Og jeg vil skrive til min mand og søster, at jeg værdsætter dem meget højt. Lutter Love💛

  Svar
 2. Camilla says:

  Det var da et helt utroligt dejligt indlæg Cecilie.
  Jeg vil bare lige tilføje, at jeg vitterligt ELSKER din blog. Jeg klikker forbi flere gange dagligt i håb om indlæg, og så følger jeg dig også på snapchat, hvilket er den bedste beslutning nogensinde (Altså i forhold til min snap, jeg har også truffet andre gode beslutninger)
  Du er en sej dame.

  Svar
 3. Anne-Sofie says:

  Jeg græder også lige lidt og værdsætter utrolig meget ❤
  Tak for dig, og dit fine indlæg, som gav vigtigt stof til eftertanke!

  Svar
 4. Louise says:

  Jeg har fulgt mange blogs on and off, din er den eneste jeg holder fast i. Det er svært at forklare, men dine ord og tænker rører noget i mig hvert gang. Du formår, som den eneste blogger jeg endnu er stødt på, på trods af, at du skriver meget personligt, alligevel at skrive på en måde, som bliver enormt vedkommende for mit liv, selvom det er meget forskelligt fra dit. Det er SÅ fedt! Jeg har skrevet det til sig før, men gør det hellere end gerne igen – TAK!!!! Tak for at bidrage med lidt ekstra eftertænksomhed og refleksion i mit liv – det er så fedt!

  Svar
 5. Louise says:

  SÅ fint et indlæg! <3

  Jeg kom forresten til at tænke på, at jeg syntes at den beslutning i tog med at Otto skulle skifte skole var så god – fordi det er bare så vigtigt at børn har det godt i skolen, og jeg syntes virkelig at i skal have ros for at have set at hans situation ikke var helt rigtig, og så handle på det!

  Svar
 6. Katrine Anna says:

  Det lyder bare SÅ skønt! Og jeg sætter mig ned i aften og laver sådan en liste her midt i eksamensræs og følelser der ikke kan være i min lille krop.
  Otto han smelter mit hjerte gang på gang! Han er den sødeste og mest hjertelige fyr, jeg længe har hørt om! Og desuden skal min søn (om mange år) også hedde Otto faktisk 🙂

  Svar
 7. Mette says:

  Du har så ret. Hard et rigtig svært med meget for tiden og tod derfor en udfordring en af mine venner gav sig selv sidste 1. Janaur. Skriv tre taknemmelighedstanker ned hver dag. Lidt svært især i dag 🙈, men god øvelse!
  Elsker dine og åh Otto ❤

  Svar
 8. Rutsje says:

  Årh hvor fint! ♡
  Jeg lå forresten vågen i nat og tænkte på pigenavne, som jeg kunne foreslå 😀 Det blev vist til Ania, Liva, Frida og Freja 😉 🙂

  Svar
 9. Laura says:

  Lidt et random hej herfra, men jeg så, at du også var med til arrangementet her til aften, og jeg ville gerne have hilst og sagt hej – og sagt tak for et virkelig fint blogindlæg i dag, som fik mig til at smile, da jeg læste det. Jeg nåede dog ikke at fange dig, så nu siger jeg tak her i stedet 🙂 Det er så hyggeligt at følge med!

  Svar
 10. Marianne says:

  TAK for din blog og TAK for et rørende og fint indlæg!
  Dine børn er Guld værd og billedet med Otto og Uma siger mere end mange ord 🙂
  I det hele taget har du en rigtig skøn familie og jeg glæder mig altid til at læse med på din blog.

  Svar
 11. Christine says:

  Det er faktisk så vigtigt at sætte pris på sine forældre, samt bonus. Jeg mistede min mor pga sygdom, 10 år før min største datter (på 5 år), kom til verden. Hun snakker næsten dagligt om sin mormor i himlen. Men elsker samtidig sin levende mormor (min fars kæreste). Som simpelthen er sådan en fantastisk mormor, for mine to piger.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *