VIDEO: Årets sidste (og ret forsinkede) favoritter

Jeg har virkelig trukket denne her video længe. Så virkede lyden ikke, så var lyset lort, så gik tiden, og i går måtte det være nok. Jeg har ingen mikrofon på, så lyden kunne være bedre, men hvis man smider et headset i, bør man kunne høre mig lidt tydeligere. Det er en blandet omgang denne gang. Der er både makeup, rensehalløj, syreneutraliserende piller, og pensler. Jeg gik simpelthen bare efter mine første indskydelser da jeg gik på jagt i mit beautyskab, og det var altså sådan her det endte.

Som jeg også siger i videoen, håber jeg at få tid til at lave en lille tutorial til jer som kan komme op på lørdag, der jo er nytårsaften. Hvad vil I helst se? Makeup, hår, begge? Let me know, så vil jeg gør mit bedste for at få det til at ske.

Men nu til de der favoritter, som der er priser og links på under videoen.

Links: (*Affiliate)

Penslerne er ikke nedsat lige nu, men en pakke med 5 koster 250,- hvilket jeg synes er særdeles rimeligt. De er pissegode! HER*

Blush børsten koster 130,- HER*

Læbestift i farven 002 Like a Virgin til 80,- HER

Pudderdåserne T-zone peeling 195,- HER

Avene rensegel 80,- HER*

Ansigtssvampe 4 for 20,- HER*

La Roche-Posay Anti irritation serie (jeg har shower-gel og creme/balm)  HER*

Tums gå-væk-halsbrand 3 pakker til cirka 100,-  HER

Sandstone Highlighter i farven ‘Aura’ til 149,- HER

Hårpudder fra Schwarzkopf til 70,- HER*

19 replies
 1. Sofie says:

  Elsker, elsker simpelthen dine videoer. De er altid sjove og hyggelige at se. Du er virkeligt god til at være foran et kamera, din personlighed og varme trænger så fint igennem. Jeg krydser fingre for en nytårsvideo og vil gerne ønske dig og dine et helt fabelagtigt nytår, som starten på et endnu bedre år. De bedste hilsner herfra!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Sikke en dejlig kommentar. Tusind tusind tak! Det er en anelse nervepirrende at udgive videoer, så jeg sætter virkelig pris på at du har taget dig tid til at skrive. TAK! Godt nytår.

   Svar
 2. Emma says:

  Eeej så dejligt med sådan en video fra dig igen. Dem har jeg savnet! Du er så hyggelig at høre på og altid med gode tips. Hvad hed læbestiften ude i jakkelommen? 😉
  Jeg stemmer klart for både makeup og hår til nytår 🙂 🙂
  TAK for en god video og rigtig godt nytår til dig og dine <3

  Svar
 3. Louise says:

  Skønt med videoer som denne! Mere mere mere!😍😍
  Og vi vil da ha hele pivtøjet lørdag: makeup, hår og outfit! Du så smuk Cille, selvom du måske ikke føler det. Hvis jeg engang er bare halvt så smuk som dig når jeg engang skal være højgravid – så er jeg lykkelig 😉 GODT NYTÅR!

  Svar
 4. Christina says:

  Vil SÅ gerne have inspiration til håret 😍

  Og fedt med produkter som ikke koster en bondegård 👍🏼👍🏼

  Svar
 5. Louise says:

  Hej Cecilie. Jeg kom til at tænke på dig, da jeg læste denne artikel i dag: http://pudderdaaserne.dk/2014/09/16/tirsdagstip-rens-huden-blidt/
  Jeg kan huske, at du har nævnt, at du putter creme i ansigtet som noget af det første efter et bad, fordi du ikke bryder dig om den tørre følelse i i ansigtet. Jeg har det nemlig på samme måde, så nu afprøver jeg deres olie-trick og ser, om det fungerer 🙂
  Og tak for en fantastisk blog, i øvrigt! 🙂

  Svar
 6. Louise says:

  Nu er det en god uges tid siden at du lavede denne video/indlæg, men syntes alligevel at jeg vil fortælle dig at jeg simpelthen elsker dine videoer! Det er så hyggeligt at se med, og du virker simpelthen så sød! – meget gerne flere af dem i 2017 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *