Sneglehuset: Nye plakater + en rabatkode til jer

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF DESENIO

Det er næsten en anelse ironisk, at det primært er mig, der står for valget af de motiver vi har hængende rundt omkring, eftersom at min mand lever af at tage billeder. Men sådan er det, og det fungerer også ret fint. Synes jeg.

Vi har i lang tid talt om, at skulle have noget nyt til vores vægge herhjemme, og jeg har af flere omgange kigget efter og forelsket mig i plakaterne hos Desenio. I sidste uge lagde jeg langt om længe en bestilling der, og få dage senere, nemlig i går, kunne jeg hente dem hos min pakkemand.

Jeg har længe haft en ting for bogstaver og ord, det har jeg stadigvæk, men måske ikke så meget på mine vægge længere. Jeg vil hellere have lidt botanik ind i vores hjem, og da jeg slår alle grønne levende ting ihjel, er det at få det på print, sådan en fin løsning for os. Heldigvis har Desenio virkelig mange fine plakater med botaniske motiver, det blev for vores vedkommende til dem herunder.

img_9199

Plakat med tidsel / Print med palmeblad
Foruden planterne, fik et enkelt ord lov til at flytte med. Nemlig denne fine lyserøde sag med ordet simplicity påtrykt.

img_9198

Plakat med ‘Simplicity’

Damen med fjer i håret har længe været i min kikkert, i det hele taget er jeg ret syg med Lisa Bengtsson som artisten hedder. Og jeg har efterhånden et par af hendes prints hængende rundt omkring allerede.

img_9200

Plakat ‘Fair Hair I Swear’

Børnene fik lov til selv at vælge, og da Desenio ‘desværre’ ikke sælger Ninjago og Messi plakater (pokkers også) faldt valget på to tryk med Batman og et verdenskort

img_9202

img_9203

Batman print, Batman citatplakat (+ tape), Blåt verdenskort

Min mand har alle dage været pjattet med Kate Moss (og i øvrigt også decideret betaget af Naomi Campbell – Can’t blame him), så da jeg så billedet herunder taget af fotografen Craig McDean, der også er en af min mands favoritter, var jeg slet ikke i tvivl om, at det skulle hjem og stå på hans arbejdsbord.

img_9201

Plakat med Kate Moss

Sidst, men ikke mindst, fik jeg også klikket en lille ting hjem til min elskede Andedam – Mit kontor, som jeg er så vanvittig stolt af, og som nu har fået sin helt egen guldfjer i ramme:

img_9215Guldfjer plakat

Udover at Desenio har nogle vanvittigt rimelige priser, er jeg ret vild med, at man i samme omgang kan bestille rammer med i de rigtige størrelser. Og så må jeg bare sige, at jeg er ekstra begejstret for, hvor nemme rammerne er at have med at gøre. Jeg fik indrammet alle mine plakater, altså alle dem I ser herover, helt selv, på under en halv time. Ikke noget med små dimser, der falder af, og som man ikke kan huske, hvor skal sidde, og underlige klik-løsninger, man (jeg) ikke kan finde hoved og hale i, næ, det er nemt og det går hurtigt.

Trænger dit hjem også til lidt nyt, eller skal du måske give en plakat i julegave, så er det altså bare med at kigge forbi Desenio, som de næste to dage tilbyder jer 25% med koden cecilie25. Koden gælder fra nu, til og med torsdag d. 15. december.

5 replies
 1. Eyglo says:

  Hvilken størrelse valgte du til Damen med fjer i håret? Den er simpelthen så fin! Og er det Ikea rammer I har til dem?

  Svar
 2. Anne says:

  Så shoppede jeg lige lidt (extra) julegaver til mig selv, manden og min søn.
  Manden får “motorbike” jeg får “bird” og den samme som dig “fair hair” og til sønnen købte jeg tre i indianer tema. Med ramme (dem er der ikke rabat på) 925 kr

  Svar
  • Anne says:

   Ej helt ærligt! Hvorfor cutter den mine beskeder? “Tarveligt” at min første besked mangler det sidste.
   Nu prøver jeg igen. 925 kr er billigt synes jeg. For plakater og rammer. Så tak for kode og god inspiration

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *