Shopping: Pre-sale 40% hos Me & The Met

INDLÆGGET ER SPONSORERET

Der var engang, hvor man skulle vente helt til januar med at kunne shoppe udsalg. Sådan er det ikke længere. Og lige nu kan I gå ombord i en af mine favoritshops førudsalg. Med koden Pre-sale får du lige nu 40% hos Me & The Met (Gælder ikke Toga Pulla og allerede nedsatte varer).

Jeg benytter mig selv af Me & The Met en del, primært fordi jeg elsker, at de leverer samme dag (gælder kun i København – Resten af landet skal man lige vente en dag eller to, desværre) og fordi at deres udvalg er lækkert og overskueligt.

I den seneste tid har man blandt andet kunne spotte mig og min babybule i følgende:
img_9234
Den lange højhalsede strikkede sag med slidser fra altid gode Designers Remix. Find den HER

Jeg har brugt ovenstående med den fineste undertrøje med blonder på, bare for at bryde lidt op i det vamsede. Måske det kan anes på billedet, men den er i hvert fald fra Ganni, til 400,- lige HER

img_9273

Kjolen herover fra Storm & Marie er på ingen måde en graviditetskjole, og der er ingen tvivl om, at den nok vil klæde en ikke-gravid krop noget bedre. Jeg elsker den! Og glæder mig til at bruge den uden mave, da det snart ikke går for mig, at klemme mig i den længere. Pæn er den. Find den til en tusse HER

img_9269

Også min camelfarvede Storm & Marie frakke som mange mange mange af jer har spurgt på flere gange er at finde hos Me & The Met. Og den er altså ret fantastisk! Find den HER

img_8782

7 replies
  1. B says:

    Ej, den sorte striksag er fin! Den kunne være en glimrende julegave fra mig til mig 😉 Hvilken størrelse har du den i?

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *