SHOPPING: Julegaver til børn

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg har ikke købt gaver til mine børn endnu. Eller, faktisk har jeg nu under udførelsen af det her indlæg købt noget til Uma. Nemlig bogstavklodserne, og en traktor.
Jeg tror at drengene skal have enten nogle gode brætspil, eller Lego. Det plejer at være et hit. Sidstnævnte særligt i Ottos verden, da han har knækket koden i forhold til at forstå brugsvejledningen og kan samle meget af det selv. Og så mener jeg at min mand havde opstøvet nogle Beyblades på DBA, som han ville køre ud og hente. I øvrigt ret typisk at det er udgået legetøj, der for alvor hitter herhjemme

Som sidste julegaveinspiration i år, kommer her lidt til børnene (Se mandegaver HER og damegaver HER) Jeg har fundet lidt blandet, primært fra ELLOS, som lover at levere julegaven til tiden, hvis man bestiller senest d. 21., som jo er i morgen, så der er liiidt tid at løbe på, hvis man som jeg ikke lige er nået til det endnu.

boerngave
1.Jeg kender en lille pige, der ville blive pænt glad for dem her, men det må blive en anden god gang. Glimmersneaks med foer 350,- HER

2. Uma er lige nu i en alder, hvor det bedste overhovedet er at putte ting i andre ting, og så forfra igen. Derfor står sådan en her også ret højt på listen i år. 200,- HER

3.Måske har jeg nævnt det før? Men en morgenkåbe er noget af det hyggeligste! Mine børn elsker at tøffe rundt i deres. Den her i bomuld er virkelig lækker og findes i flere farver. 200,- HER

4.Hovedtelefoner. Fordi børn (og alle os andre) nogle gange bare har brug for at lukke sig inde med en lydbog, et stykke musik eller en film. Vi har virkelig haft stor glæde af høretelefoner til de store. Både på farten, men også derhjemme, når man ikke lige orker høre på de voksne, eller sin lillesøster…. Høretelefoner 150,- HER

5.Jeg synes det er så fint det her sengetøj, og jeg ønsker mig det til Uma. 292,- HER

6.Duplo! Hvis der er noget, der altid virker, så er det Duplo. Det er en genial gave til de mindste (fra halvandet til 3, eller måske endda 4 vil jeg mene)… Altså selv de store drenge herhjemme på 6 og 7 år finder det stadigvæk frem indimellem, da man hurtigt kan bygge nogle fede ting med det. Her en kasse med lidt blandede klodser til 350,-

7.Her er vi ude i en lidt dyr fætter, men faktisk er det en af de gaver som går fint som en delegave, hvis man har børn med tæt aldersforskel. Vi har gjort det med drengene engang imellem, og det har fungeret virkelig godt. Togbanen her fik de for eksempel for nogle år siden, og de har også både fået en racerbane og en flexitrack-bane som fællesgave. Og det har hver gang været et hit, og for øvrigt ret dejligt, at se dem gå i gang med at bygge og lege – sammen.
Lego Duplo togbane 1000,- HER

8.Ting der kan stables. Jeg har før nævnt de famøse stableklodser, som fortsat er det foretrukne legetøj for det yngste medlem af familien. Ideen med dem he er lidt det samme, plus at der er nogle skoledrenge (og en ordglad mor), der måske også kan få lidt sjov ud af at lege med. Bogstavklodser 200,- HER

9.Billedlotteri er et af de spil, der virkelig hitter herhjemme. Vi har spillet det siden drengene gik i børnehave, og især Otto synes stadigvæk det er sjovt. Det gør jeg også i øvrigt. HER i en version med Mumi til 150,-

2 replies
  1. Randi says:

    Jeg kunne godt tænke mig at købe høretelefonerne til min dreng, er sikker på de bliver et hit. Hvad mærke er dem du har billede af, eller kan du anbefale andre? (Linket duer nemlig ikke – det er til duplo-toget)

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *