SHOPPING: Gaveideer til mænd

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg har allerede købt julegave til min mand og jeg siger dette med stolthed i stemmen, da det er meget ulig mig, at være i så god tid. Hvad jeg har købt, skriver jeg selvfølgelig ikke her. Men det kan jo godt være, at det befinder sig i det her indlæg. Måske. Måske ikke.

Er du ikke lige så tjekket som mig (jeg stopper nu) og måske lidt på bar bund når det kommer til gaver til din udkårne, en bror, ven, din far eller en anden mand i dit liv, kommer her lidt inspiration…

mandgave

Rimelig sej Star Wars kop, der skifter farve, når den bliver varm. Lige nu nedsat til 55,- HER

Mørkeblå Stussy sweatshirt, 560,- HER

‘Banksy In New York’ bog med streetart af Banksy. 175,- HER

Pæne og ikke mindst virkelig gode hørebøffer, 2300,- HER

Sort hue i uld. Praktisk OG pæn. Måske til ham, der ikke ønsker sig noget. Alle kan bruge en hue. Alle. 140,- HER

Elektrisk kaffekværn, nedsat til 400,- HER

Sort pung i læder til 300,- HER

Regnfrakke (den bedste – Jeg har den selv, og det har min mand i øvrigt også)  700,- HER

All black everything. Sorte Adidas superstars. Av, de er fede. 700,- HER

 

 

9 replies
 1. mormormedstiletter says:

  Dejligt med nogle gode gaveideer i denne tid:-) Og nej, jeg er ikke lige så tjekket, men lur mig om ikke jeg finder et eller andet i lufthavnen måske, for vi rejser jo på mandag til Spanien og holder jul….

  Svar
 2. L says:

  Hej Cecilie
  Jeg bliver lige nødt til at rose dig! Jeg kan rigtig godt lide at du vælger varer fra forskellige hjemmesider. Hvilket sig mig at du rent faktisk har taget dig tiden om at finde items som du synes er brugbare. Frem for at liste 10 forskellige trøjer fra boozt. Det virker mere troværdigt og jeg føler mig taget seriøst som læser. Det kan måske virke lidt fjollet at jeg går så meget op i det, men føler mig nogle gange lidt snydt som læser hos nogle bloggere som udgiver det ene affiliate indlæg efter det andet propfyldt med dyre mærker. Hvor jeg synes du er god til at finde varer hvor alle kan være med. Derfor ville jeg bare sige tak 🙂 tak for en god (den bedste) blog og tak for den gode stil her på bloggen

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tusind tak for din kommentar. Det sætter jeg virkelig pris på. Jeg bruger en del tid på de her indlæg, og selvom jeg synes de er sjove at lave, er det virkelig dejligt at få feedback. Især når det er ros. Tak!

   Svar
 3. Mette says:

  Fedt med gaveinspiration op til jul (mere fan af det koncept end det overload af konkurrencer der ellers fylder blogland i december)

  Hvad med et indlæg om beauty-favorittter, jeg mangler inspiration…

  Svar
 4. Randi says:

  Så fandt jeg da lige julegaver-TAK! Nu tilnæste problem, eftersom størrelserne i Rains ikke kan bestemme sig, og spænder over to forskellige..hvad størelse bruger din mand? Aner ikke om jeg er ude i M/L eller L/XL. Den sidste lyder lidt voldsom.. Tak for gode bud til julegaver i øvrigt👍👍

  Svar
 5. Louise says:

  Den Star Wars kop røg da lige i indkøbskurven med det samme! Perfekt adventsgave til kæresten! Og så var jeg jo nødt til at finde noget mere at putte deri, så jeg kunne få fri fragt… Og så var der jo lige den der kjole jeg alligevel havde gået og luret på. Gnæk gnæk ;).

  Svar
 6. Rita says:

  Hvis man nu (som jeg) ikke har en mand der er til de mere gængse ting som listet her (det er fede ting, bare ikke noget for min mand), så vil jeg gerne slå et lille slag for et blad abonnement. Manden i huset her er en motortosse, hvilket er ret dyrt. Men hans julegave de sidste 4 år har været den samme – et års abonnement til classic bike magazine (ca 600kr). Det er vitterligt den bedste gave jeg nogensinde har givet. Hans øjne lyser op som et lille barns på juleaften, hver eneste måned, hele året 🙂 Tip hermed videregivet 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *