SHOPPING: Gaveideer til damer

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Sidst fandt jeg lidt til gaveideer frem til mændene i vores liv. Denne gang er det damernes tur. Veninden, søsteren, svigerinden, os selv… Jeg har forsøgt at finde lidt forskelligt, men alt sammen noget jeg personligt selv ville blive glad for. Sådan må det gerne være med gaver, synes jeg. Særligt hvis man ikke gør sig så meget i ønskelister.

gavehende

1.Egentlig er det her sæt kategoriseret som lingerie/nattøj, men jeg er totalt besat af tanken om at iføre mig det, når det bliver forår. Av, det er pænt! Og dyrt, på trods af at det er nedsat (og desværre udsolgt i min størrelse) 1400,- HER

2.Jeg har ikke selv læst den endnu,men vil rigtig gerne, da jeg er ret pjattet med hende Amy. Bogen findes på engelsk til 190,- HER og på Dansk til 300,- HER

3.Det her er en af de bedste tusch-eyelinere jeg har prøvet. Mascaraen kender jeg ikke, men vil gerne prøve. Gavesættet koster 182,- HER

4. 2017 kalender i lyserød og guld! 200,- HER

5. Jeg har dem her selv, og de er hver en krone værd. Lige nu er de nedsat med 30% og jeg vil anbefale alle, der mangler et par, at slå til. Jeg er virkelig glad for mine. 1050,- HER

6. Jeg elsker Nars’ produkter, og særligt deres blushes og bronzers. Her er der fire af slagsen samlet i en fin boks, til 450,- HER

7.Virkelig sej grøn clutch/pung, som jeg personligt ville blive ret glad for, da jeg kun er indehaver af en lillebitte pung, og alt for mange kort og kvitteringer. Den koster 320,- HER

8.Tossede lågkrukker er noget jeg ikke helt kan få nok af. Denne synes jeg er ret fantastisk. Den koster 140,- HER

9.Til dem, der døjer med gravide fødder som jeg selv, er de her altså virkelig gode. Og så er de i faux ruskind, så man bliver ikke så ked af det, hvis der bliver hældt gløgg på dem når musikken spiller.  De koster 280,- HER

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *