Ro i lejren og et offentligt grineflip

screen-shot-2016-12-16-at-10-27-49

Han er hjemme. Alt er godt. Godt nok har han julefrokoster to aftener i træk, men gudskelov her i landet, så jeg er glad.
Børnene er også glade, ekstatiske nærmest – Og min mand opfører sig som en nyforelsket teenager, så jeg føler mig både toplækker og virkelig heldig, og pludselig er den lange uge det har været med træt tyk krop, sløje børn, et puslespil, der ikke gik op, aflyste møder og minus på arbejdskontoen, næsten glemt igen. I morges stod jeg op med børnene pr. automatik, og det var hyggeligt og roligt, for der var jo et par ekstra hænder, klar til at hælde dem i vinterstøvler og flyverdragt, og cykle dem afsted, mens jeg fik en rolig time med varm kaffe, inden turen gik mod Andedammen, hvor jeg sidder nu og taster løs. På vej herind, i bussen (min cykel er flad, Fat-jokes frabedes) faldt jeg over et klip på Facebook som fik mig til at grine med lyd og tårer. Midt i bussen. Det sker altså sjældent, og det er måske kun mine fellow Landmand søger kærlighed-fans, der kan relatere til det morsomme. Eller også er jeg bare mere træt end først antaget. Det er muligt. Jeg har delt den på bloggens Facebookside, til de nysgerrige.

God fredag til jer…

 

 

8 replies
 1. Tanja says:

  Jeg har set klippet, og tror faktisk jeg blev forvirret over underteksterne, fordi jeg forstår, hvad han siger!😂 Haha.

  Svar
 2. Caroline says:

  Altså jeg synes det er det sjoveste i verden! Selvom jeg er fra Jylland så FATTER jeg ikke hvad han siger. Jeg har set den flere gange og forsøgt at holde hånden hen over teksterne, men jeg kan stadig ikke høre at han skulle sige andet end det der står i teksten 😂

  Svar
 3. Signe O. says:

  Jeg var også alene (dog herhjemme), da jeg så dét klip! Jeg var, alvorlig talt, ved at brække mig af grin, da jeg så det! (Også fordi jeg er syg, så kommer til at hoste af det mindste – her altså latter, og det fik mig til at hoste i en grad, så det var tæt på at fremprovokere en opkastning..)
  Jeg glæder mig helt vildt til at vise mine store unger klippet, når de kommer hjem fra skole!

  Svar
 4. Katrine says:

  Jeg er godt nok ikke sønderjyde, men forstår alligevel hvad han siger, så underteksterne var sindssygt forvirrende at følge med i samtidig, haha 😀
  Men det gør det nu ikke mindre sjovt.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *