Der var den vist.

Den lod vente på sig, julestemningen. Mine børn har ellers gjort et ihærdigt forsøg for at få den lokket hjem til deres Grinch af en mor. Uden held. Men så skete der alligevel noget, og jeg tror muligvis at jeg kan mærke det nu.
I går købte vi nemlig et juletræ, Otto og jeg.

img_9221

Egentlig synes jeg, at sådan et er både dyrt og overflødigt, men efter en hel del overtalelse fra den gode Otto, besluttede jeg i et svagt øjeblik, at det var en god ide. Og det viste det sig faktisk også, at være. For fanden! Glæden i de to små røvbananers øjne, da vi sammen pyntede træet i går eftermiddags, ej, men altså!

img_9227

Mit iskolde julehjerte smeltede, og jeg fejrede det ved at spise al den chokolade min mand netop havde fået tilsendt i julegave fra en kunde. Perfekt! (hvad? Han er i Marokko. You snooze, you loose, makker)

img_9233

I dag tror jeg vi skal tage forskud på juleglæderne og spise noget med rødkål. I julens navn naturligvis, ikke fordi jeg craver det som en gal…

3 replies
  1. Tanja says:

    Her lader julestemningen også vente på sig, men det skyldes nu flytterod og en 1 årig med så voldsom pilfinger trang at julepynten ikke rigtig er flyttet ind

    Svar
  2. Live fra Lolland says:

    Årh, manner! Den der pose med chokolade har jeg også fået i julegave fra Egmont. Den ser så fin ud (og hold kæft, hvor er den tung!!) at jeg næsten ikke tør at gå ombord i den

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *