Navneføljeton #3 Ottos bud

img_6217

Det er lidt et fjolle-indlæg det her, som jeg mere eller mindre fik foræret af mit fine ældstebarn, da han i lettere overtræt tilstand her til aften remsede de navne op han synes, at hans lillesøster skal have.

Som nogle af jer måske husker, insisterede han længe på at Uma skulle hedde ‘Kastanje Monsterblod’ og det er lidt samme tema, der går igen denne gang. Fjolletemaet, der dog brydes med ægte bud, faktisk er der nogle rigtig gode imellem, se bare:

Ottos lillesøster
Hermione
Harry Potter 2
Irma
Juletræ sukkermås
Aia
Mille
Lilli
Ronja sutsko
Una
Champagne
Wilma
Andersine
Ninja
Fodboldmessi Torskerogn
Frøken fiskefilet
Alma
Sia
Badebold nisserøv
Justin Bieber

37 replies
 1. Tina says:

  Jeg stemmer også for Fodboldmessi Torskerogn -man kan da ikke andet end, at blive til noget virkelig stort med det navn 😂

  Svar
 2. Hald says:

  Haha er særligt glad for Juletræ Sukkermås og Badebold Nisserøv
  – men de er måske lige lovligt sæsonbetonede?

  Svar
 3. Rikke says:

  Af en eller anden grund er jeg lidt vild med frøken fiskefilet. Jeg vil hermed låne det til pigen herhjemme. Jeg leverer det tilbage hvis i ender med at skulle bruge det.

  Svar
 4. Frederikke says:

  Ottos lillesøster (Y) så er man heller ikke i tvivl hvor hun hører til, omend Uma måske ville føle sig en smule forbigået 😂 Ellers er Justin Bieber også et rigtigt godt bud!

  Svar
 5. Mirjam says:

  “Ottos lillesøster”!!! Jeg ved ikke hvorfor, men fuck, hvor er det bare lorte sjovt. Han er fandme god, jeres søde Otto.

  Svar
 6. NannaLu says:

  Jeg elsker virkelig navnet Alma, og har også selv overvejet at kalde min fremtidige datter det. Og så en søn der kunne hedde Oskar. Men altså, nu skal jeg lige finde en mand først. Så det er vist ikke helt nødvendigt for mig at tænke på børnenavne endnu. Men på trods af det, så er det virkelig hyggeligt at følje med i din navneføljeton (og resten af bloggen selvfølgelig!) 🙂

  Svar
 7. p says:

  Wilma 😍 jeg er også ret vild med navne som Gaia, Selma, Hilma, Billa, Ninna(Ninni), Kara, Maren, Sita, Sigga, Ylva, Erla, Vita, Sivva, Yana. Og så er jeg helt vildt forelsket i bogstavet W! Warla, Wagna, Wia, Willa, Winka… Ps, jeg er såå vild med din navneføljeton ❤️

  Svar
 8. Mia says:

  Jeg har en lillebror, som er 19 år yngre end mig.
  Inden han blev født, kendte vi ikke kønnet, men for ikke bare at kalde ham “den”, navngav en af mine andre brødre ham noget kønsneutralt.. og det er historien om, hvordan min yngste bror længe hed Spætte Platfod. 😂

  Svar
 9. Kamilla says:

  Da jeg var 12 år gammel og min lillesøster blev født måtte jeg faktisk bestemme navnet – jeg var slet ikke i tvivl, hun skulle nemlig hedde Laura Ingalls, ligesom hende fra Det Lille Hus på Prærien 😉 Jeg var dybt skuffet da min mor forklarede at hun skulle have samme efternavn som os andre, og at hun derfor “kun” endte med at hedde Laura!

  Svar
 10. Anne Mette Sutrowitz says:

  Haha, frøken fiskefilet! Døde lidt af grin 😀
  Men Aia, der har han sgu fat i noget! Det er mit yndlings.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *