Milde jule-efterveer og udsalgsfristelser

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Efter nogle temmelig julede dage med fuld smadder på juleknas, blød brun mad og joggingtøj, har vi i dag fået afjulet vores lejlighed. Juletræet er flyttet ud på altanen, hvor det må bo indtil vi får slæbt det ned. Julepynten er rykket i kælderen, utallige grannåle er støvsuget op, alle har været i bad, de sidste havregrynskugler er spist og al Lego er blevet bygget. I aften gør vi en ende på det  allersidste julemad med en omgang biksemad og så var det vist også den jul, og i morgen skal vi klart have noget mad der knaser og som har en anden nuance end beige.
Drengene er nu gået ombord i deres nye Playstation spil, min mand og Uma bygger med bogstavklodser, og jeg har fortrukket mig til køkkenet med en nybagt cookie, et stort glas vand og min computer. Jeg har brugt lidt tid på at surfe rundt på nogle af mine favorit-shops, og har fundet noget godt udsalg til mig jer. Jeg synes der er virkelig mange fine ting, men jeg har dog selv holdt mig nogenlunde på måtten, og har ‘kun’ klikket en længe ønsket taske hjem til mig selv, samt et par jeans og en t-shirt til min mand.

udsalg1

1.Smuk (og kort) kjole fra Ganni. Perfekt med sorte strømpebukser under, både til hverdag og særligt til fest. Den er nedsat til 600,- HER
2.Cool 90’er agtig bomberjakke i velour. En af de der ting, der i princippet er lige på grænsen til at være grim, men som stylet på den rigtige måde er totalt sej, synes jeg. Til sorte jeans, en hvid oversized t-shirt og ankelstøvler for eksempel. Nedsat til 330,- HER

3.SÅ fine cullottes, der mest af alt ligner en nederdel, men jeg er helt til dem og overvejer virkelig at købe dem, også selvom jeg først kan bruge dem engang i foråret. Nedsat til 335,- HER

4.Hvis man lige står og mangler en last minute nytårskjole, der er nem at style, så er denne her altså et ret godt bud. Jeg tror også at den er ganske behagelig at have på. 300 bobs, lige HER
Har også fundet denne her i samme stil, bare med camo-print til 230,-

5.Det er slut med hæle for mit vedkommende i noget tid, så jeg er lidt på udkig efter nogle gode alternativer, når sneaks og støvler ikke passer til humør og outfit. De her ville være ret seje til den blondekjole jeg har i sinde at iklæde mig til Andedammens julefrokost i næste uge. De koster tilmed kun 165,- HER

6.Jeg er HELT forelsket i denne her, og kan næsten ikke holde ud at jeg ikke kan være i den. Men det går ikke til en gravid krop, ikke min i hvert fald. Jeg har prøvet. Den er nedsat til 700,- HER

7.Preggobukser! Jeg har dem her, og bor i dem for tiden. De er mega gode. Behagelige, pæne, nemme at dresse både op og ned. Bare ret perfekte! Og nu nedsat til 280,- HER

8.Er så ærgerlig over at de her ikke er i min størrelse. Synes de er skideflotte, og at prisen er særdeles rimelig. 900,- HER

9.Hvis nu man er tyk på midten, gerne vil have noget festligt at smide på kroppen, men ikke magter at smide en masse penge efter noget nyt, så er svaret altså lige HER. Kjole til 160,- Bum! Og godt nytår.

 

 

 

 

 

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *