I øvrigt #74

 • Kan jeg ikke længere stå imod min trang (ja trang!) til havregrynskugler. Jeg er alene hjemme i aften og der skal rulles kugler (HA!) til den helt store guldmedalje.
 • Er jeg SÅ træt af sygdom. Jeg er træt af at have syge børn, at læse om at andre er syge, selv at skrive om det, og nu også af den lede forkølelse jeg kan mærke er ved at snige sig ind på mig med hastige skridt. Gå VÆK!
 • Holder jeg nok blogfri henover julen, men jeg tænker, at I gør det samme.
 • Spiste jeg cupnoodles til frokost, og lugter nu voldsomt af karry. Men det gør resten af Andedammen heldigvis også. #Bloggerliv
 • Kan jeg ikke holde ud når magasiner bruger ordet ‘Sponseret’ i stedet for ‘Sponsoreret’ på Facebook. Jeg ved godt, at det er et ægte ord, men det ser så afstumpet og forkert ud i mine øjne. Så nem er jeg at irritere.
 • Gad jeg godt vide, hvor tit nogen bliver ramt af et bus-sidespejl. Jeg tænker det må være ret tit.
 • Skal folk holde op med uopfordret at kommentere på gravides mængde af vand i kroppen. Jeg skal nok sige det selv, hvis det er tilfældet. Jeg har pt ikke skyggen af væske i hverken ben eller fjæs. Jeg er bare glad for Toblerone.
 • Påstod min meget lidt festglade mand, at han klart ville komme tidligt hjem fra julefrokost i aften. Meeeen eftersom at jeg netop har set et billede af ham iført kaninører i plys på Instagram, tænker jeg umiddelbart ikke, at den påstand holder stik.
 • Fik jeg, fra jeg skrev første punkt, til jeg færdiggjorde listen, rullet de der kugler. Dog i en improviseret udgave, hvor kakaopulver blev udskiftet med en halv plade smeltet 80% mørk chokolade. Shut nu for helvede up, hvor det er optur!
 • Vil jeg virkelig gerne snart et smut i svømmehallen og udsætte min tobleronekrop for lidt vægtløshed.
 • Skal jeg klart have en badedragt til ovenstående formål – Og noget siger mig derfor, at det ikke bliver til noget.
 • Er jeg netop kommet i tanke om, at jeg har glemt at se sidste afsnit af ‘Billet til kærlighed’ på dr.dk …

img_9274

 

14 replies
 1. Tine says:

  Åh, jeg er med dig 100% mht. “sponseret”. Jeg hader det så meget, at jeg faktisk fik lidt irritations-tics i hjernen over at se det i din tekst og af at skrive det selv. Det er en uskik og jeg er ligeglad med om det står i retstavningsordbogen!

  Svar
 2. Mia says:

  Hvad er det også for noget at kommentere på gravides vand i kroppen? 😕 Da jeg var gravid, havde jeg virkelig heller ingen væske siddende nogen steder, og hvis jeg vendte ryggen til folk, ville man faktisk være i tvivl om, hvorvidt jeg var gravid. 😂 Alligevel fik jeg også kylet en “det er i hvert fald tydeligt at se, at du har vand i benene” efter mig på et tidspunkt.
  Jeg anser ikke mig selv for synderligt voldelig, men jeg havde lyst til at give afsenderen af kommentaren nogen smæk. Basta. 😂

  Svar
 3. Stine says:

  Julefri skal være dig så velundt

  Men jeg planlægger nu ikke ar holde blogfri. Læser dem når jeg puttet min datter og venter på jeg kan forlade soveværelset . Det regnet jeg Fortsat med jwg skal mens det er jul 😉

  Svar
 4. Nikoline says:

  Jeg er også med dig i “sponseret”..Jeg bliver også meget nemt irriteret… Når der er nogle der skriver “i dag, i morgen” osv i ET ord sådan så det fx er “idag” eller “imorgen”… Jeg kan slet ikke holde det ud🙈🙈

  Svar
 5. Laura WE says:

  Havde ikke opdaget det der med at skrive sponseret. Nøj, det er grimt og fjollet!
  Lidt som når min ellers temmelig skarpe direktør gang på gang siger ‘organition’ i stedet for organisation foran adskillige hundrede mennesker. Eller folk der skriver ‘i forhold til’ 14 gange pr sætning.

  Lidt pernittengryn er man vel altid.

  Svar
 6. Anne Sofie says:

  Jeg så engang en gut blive ramt lige i hovedet af et busspejl! Da buschaufføren åbnede døren, sagde han bare “altså du skal huske og passe på!!” Og gutten sagde “ej undskyld, det er ikke første gang det er sket”… hvem bliver ramt i hovedet af bussens sidespejl FLERE gange??! Burde man ikke udvikle en slags angst for busser på et tidspunkt?

  Svar
 7. C says:

  Hørte en gang en blind gut ved et busstoppested spørge andre ventende om han kunne bruge rejsekort i bussen, hvilket han ikke kunne. Jeg tilbød ham så mit ekstra klippekort, hvorfor han måtte vende om for at tjekke ud ved stationen. Lige i det han vendte sig, kom bussen kørende og sidespejlet ramte ham lige i bærret. Det var aldrig sket, hvis jeg ikke havde givet ham klippekortet. Sygt underlig karma

  Svar
 8. Marie says:

  Jeg her både fået et sidespejl fra en bus i hovedet (godt pyntet – altså mig – på 1. maj for en del år tilbage) OG jeg bliver – måske unødigt – rasende over ordet sponseret. Begge dele er sygt irriterende 😂

  Svar
 9. Nanna says:

  Jeps. Jeg har også fået et sidespejl lige i sylten. Sidste jul på vej hjem fra arbejde. Endte med en brækket finger og hjernerystelse. Og en smadret telefon. Buschaufføren kørte upåvirket videre, men en hel masse søde mennesker hjalp mig heldigvis, indtil ambulancen kom.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *