I øvrigt #72 Med chokoladepopcorn!

 • Sad jeg vågen til klokken 2 i nat, på den hyggelige måde, hvor tiden ligesom bare forsvandt, mens jeg i ro og mørke arbejdede, handlede ind til weekenden og hørte podcasts.
 • Blev jeg vækket klokken 3:10 da Otto kastede op i vores seng.
 • Arbejder jeg i dag fra et fort af dyner, med en bleg splattet dreng i fodenden. Ret hyggeligt.
 • Er dagens Fredagsfølger på Snapchat derfor lidt mindre actionpacked end normalt.
 • Bilder jeg mig selv (og sommetider også andre) ind, at man undgår impulskøb når bare man handler på nettet. Det er løgn, vidner nattens Nemlig.com bestilling om.
 • Har jeg vist aldrig delt en af mine favoritsnacks med jer? Chokoladepopcorn. Find ‘opskriften’ nederst. Både den billige/hurtige som er den jeg har i min skål i dag, og den mere fancy.
 • Giver mine børn ikke meget for Nissebanden. Faktisk synes de, at det var noget af det kedeligste de havde set. Jeg er tilbøjelig til, at give dem ret, trods nostalgi og gode minder.
 • Skal jeg til julefrokost i morgen, hvilket betyder både pakkeleg, tøj der glimtrer og ikke mindst virkelig meget remoulade (!) Jeg glæder mig.
 •  Mødte min svoger Backstreet Boys den anden dag, hvilket han postede helt casual på Snapchat. BACKSTREET BOYS!
 • Tænker jeg en del på havregrynskugler for tiden. Og Irish Coffee.

Chokoladepopcorn:
– Pop en røvfuld popcornmajs i en gryde med olie (jeg bruger kokosolie)
– Når de er færdige med at poppe, slukker du blusset, åbner låget og smider en smule salt ved, samt en håndfuld chokolade i – Pålægschokolade når det skal gå ekstra stærkt, et par rækker af din favoritchokolade on special occasions 😉 Otto foretrækker hvid chokolade, jeg kan godt lide en mørk 70%er, men altså jeg har planer om at prøve med en rulle Smil chokolade i nær fremtid. Så er det sagt.
Låg på gryden igen, og så ryster du den – Jeg plejer at tage hele gryden op med grydelapper og ryste i et minuts tid eller to
-Et voila! Spis!

Og nej, kønne er de måske ikke. Men hold kæft, de er gode.
img_8850

6 replies
 1. Pernille says:

  Hvor har dine børn ret, ift. julekalender. Jeg hører (desværre) ikke til de, som så Nissebanden i Grønland, da den blev sendt første gang, så jeg har desværre ikke noget nostalgisk at hænge den op, for jeg ville virkelig gerne kunne lide den. Jeg vil dog gerne lige slå et slag for Nissernes Ø, som er den tredje i ’serien’, og langt mere fangende end sine forgængere. God weekend (og bedring til Otto) 🙂

  Svar
 2. Mathilde H says:

  Hjemmearbejdsdag fra dynerne, chokoladepopcorn OG tøj der glimter – det lyder som en ret så fantastisk weekend i mine ører 😃

  Svar
 3. Ingeborg says:

  Seriøst – var det backstreet boys??? Hvor er jeg flov over ikke at have opdaget det. Mit 13-årige jeg ville tage sig til hovedet… (ja, jeg er så stalker-agtig at jeg også følger din svoger)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *