En anden slags julefrokost

img_8867

Det er lørdag. Eller teknisk set er det søndag, for klokken siger 00:04. Jeg ligger i min seng, hvor jeg den sidste halve time har plapret løs om alt muligt til min trætte mand, der nu sover.
Jeg har været til julefrokost med en lille gruppe veninder. Normalt er det mig, der holder den årlige julefrokost, og den har derfor gået under navnet og hashtagget Sneglejulefrokost. Sidste år lagde en af veninderne dog hus til, en veninde, der imidlertid er flyttet til Kenya (!). I det hele taget er der sket en masse i min venindegruppe, så det har ikke føltes lige så oplagt i år, at holde noget, plus at december kom lidt bag på mig og jeg må nok også indrømme at jeg på grund af min tilstand som gravid ikke har skænket den der julefrokost en tanke. Men det havde min veninde Rachel til gengæld, og det lykkedes hende at stable en julefrokost op med en håndfuld af det sædvanlige hold på trods af lidt kort varsel. Perfekt!
Det var som sagt i aften, at den fandt sted, og det var simpelthen så skide hyggeligt og sjovt, jeg er helt varm indeni og jeg har ondt i mine ikke-eksisterende mavemuskler af at have grint så meget som jeg har.
De andre år har festen varet tæt på hele natten, der er blevet skålet, danset, drukket og fjollet, og snaps, rom og vin har flydt i stride strømme. Det var ikke tilfældet i aften, hvor jeg jo af gode gravide grunde holdt mig til kaffe og danskvand, og da Rachels fem-årige søn sov i rummet ved siden af og holdte vi det rimelig low key med sirupskage, lav musik, uldsokker og tidlig opbrud, men for dælen, hvor er jeg også vild med den version.

Meeeen.
Næste år tror jeg, at jeg tager over igen og fyrer op for blusset endnu engang, med snaps, Shaggy, så mange veninder som muligt og dansesko.

Kontrastfulde liv, du er fin.

4 replies
  1. Line says:

    Det lyder som en hyggelig julefrokost og skønt hvordan man kan tilpasse alt efter hvor man er i livet. Som fellow preggo kunne jeg godt tænke mig noget inspiration til festtøj for lokalt-tykke mennesker – bare hvis du har tid og lyst. Tak for dejlig blog og glædelig jul.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *