27+1

Preggo her er nu gået ind i 28. uge, og på trods af en ret flad søndag og fortsat enormt mange plukkeveer, har jeg ikke så meget at sætte en finger på. Baby fylder godt til derinde, og det føles som om, at hun laver en form for atletik cirka 23 timer i døgnet, og det er sikkert et meget godt tegn, også selvom det er mine organer, hun bruger som redskaber, og jeg derfor efterhånden er ret øm i skroget.

Jeg kan ikke spise så store måltider, da der ikke rigtigt er plads til mad, føles det som om. Men til gengæld er jeg sulten konstant, så jeg gør mig ret meget i snacking. De værste cravings er forsvundet, men jeg holder dog trofast fast i min kakaomælk (dark chocolate mandelmælk er den bedste. Føtex har den) og så skal der helst være knækbrød og hummus på lager. Jeg har fundet min smertefri fødsel undervisning frem endnu engang, og så har reddebyggeriet i den grad gjort sit indtog, meget mere end jeg tidligere har oplevet det. Det er hyggeligt. Og tænk sig, i dag er det d. 12. hvilket betyder at der er præcis 3 måneder til termin. TRE. Og altså, når først jul og nytår er overstået, kommer det vist til at føles som et splitsekund, så jeg vil så vidt det er muligt forsøge at gå lidt i en form for graviditets-symbiose og gøre mit for at nyyyyyyde min tilstand, også selvom det er mit haderåd nummer et, når nu det er min sidste graviditet (jo, det er).

img_8995

Affiliate links: Kjole HER // Hue HER // Strømpebukser HER // Støvler HER //

17 replies
 1. Sanne says:

  Det klæder dig altså bare skide godt, som det har gjort de andre gange! Som min jordemoder siger “med alle de plukkeveer, så ved din livmoder da i det mindste også hvordan den skal lave veer når du skal føde”. Og det har hun jo ret i 😉 Jeg har præcis en måned til termin i dag. Om jeg er ved at få sved på panden over tiden, som fløj afsted? Ork nej… (jo, jo, jo)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak, og i lige måde.
   Vildt at du kun har en måned igen – Spændende om det bliver en 2017 baby, eller om ham her har lige så travlt som sin storebror.

   Svar
 2. Jo80 says:

  Nyd, nyd, nyd din mave og den magiske følelse af et barn der vokser og bokser i dig. Jeg sidder med min 5 uger gamle og helt fantastisk lækre baby nr 3 på armen, og selvom hun er vidunderlig og det er vildt lækkert at kunne vende sig i sengen uden 5 minutters tilløb, så savner jeg altså min mave og det er en smule vemodigt aldrig mere at skulle mærke en baby sparke i maven, og aldrig at skulle føde igen (selvom jeg ikke har glemt hvor ondt det gør)..

  Svar
 3. Nan says:

  Flot mave! Jeg har vidst helt overset du har afsløret køn? Så det en pige mere? 🙂 har selv to små piger, de har så meget glæde af hinanden. Min yngste hedder Penny, ikke meget brugt herhjemme (kan jeg slet ikke forstå! 😉 ) jeg synes det er skønt og sødt og et rigtig lillesøster navn…

  Svar
 4. Maj-Britt says:

  Følte altid min krop var blevet invaderet af en der ikke fulgte samme døgnrytme som mig, pænt øv når man vil sove, og baby vil sparke i ribbenene. Har vi ikke hørt det med sidste graviditet før

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *