Weekend, sådan rigtigt.

Jeg har holdt weekend. Helt uden computer, blogging, mails og skyggen af arbejde. Ikke bevidst egentlig, det skete bare, og det var ret fedt.
Fredag var jeg, som I ved, på date med ham jeg er gift med. Vi rystede på hovedet en del af, hvor fjollet det egentlig var, at vi savnede vores børn forfærdeligt meget, tog så ud og spiste 200 meter fra vores hoveddør, blandede for 100 kroner slik på vejen hjem og stenede serier til vi ikke kunne holde os vågne mere, sov til klokken 9:30 og gik ud og spiste brunch, inden vi tog hjem til min mor og stedfar og brugte resten af lørdagen med børnene. Det lyder måske røvsygt, men det var lige, hvad vi havde brug for.

img_8784
Søndag kørte vi ud til min svigermor, hvor Otto hjalp med at pynte huset op til jul, mens jeg faldt i søvn på sofaen, og vågnede til pizza, inden vi igen kørte mod Vesterbro. Med andre ord en, for de fleste, helt almindelig, men ret lækker weekend.
Nu er en ny uge skudt i gang og jeg føler mig helt klar til den, og så tror jeg måske, at jeg skal prøve det med weekend lidt oftere.

Jeg har nu et par timer i min elskede Andedam, inden mand og yngstebarn (der er hjemme med øjenbetændelse) henter mig i Volvoen og kører os til Nordsjælland, hvor vi skal kigge på hus … HA! Og dermed skrev jeg en sætning jeg for bare fem år siden havde skraldgrinet af. Hvad så, leverpostejsliv?!
Jeg elsker det.

img_8783

 

15 replies
 1. Lika says:

  Vi er også ramt af øjenbetændelse hjemme hos os,øv. God fornøjelse med huskig – og velkommen nordpå – her er fantastisk smukt 🙂

  Svar
 2. Anne Sinding says:

  Leverpostejsdage og weekender, er dem der gør mig mest lykkelig. Herhjemme har vi én eneste regel. Vi skal bruge lørdag el. søndag, hver weekend på bare at være sammen. Uden at skulle andet end at elske, spise god mad og nyde hinandens selskab. Sådan har det været siden vi fik vores datter, som idag er præcis 10 år siden. Når det en enkelt weekend ikke lader sig gøre, pga. fødselsdage, besøge familien i jylland eller ligende, så siger hun: “men det har jo slet ikke været rigtig weekend”. Jeg elsker leverpostej, især lun, tilsat kærlighed og dovne weekender.

  Svar
 3. Sara says:

  Nordsjælland, vildt nok og hvor forstadsnydeligt 🙂 Held og lykke med husjagten. Glæder mig til at læse om det, hvis du har lyst til at dele 🙂 Lov mig bare ikke at blive ligeså forstadskedelig som alle de andre “forstadbloggere” der kun går op i deres huse, haver og bagværk. Ikke fordi der er noget galt i det, men du har bare mere coolnessfaktor og sejhed end dem 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Vi kigger ikke. Det var bare et hus vi havde forelsket os i, som tilfældigvis lå i Hellerup. Men det bliver desværre for småt. Så jagten på Østerbro fortsætter.

   Svar
   • Line says:

    Håber I finder det helt rette for jer. De fleste af vores venner har desværre forladt byen til fordel for (dejlige) huse & haver. Vi valgte tidligt at blive i byen og elsker vores kombi af Østerbro og sommerhus. Fordele og ulemper ved begge dele men vi satser fortsat på at komme tilbage til vores lejlighed og vores hood – er pt udstationeret. Held og lykke med det:)

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *