Vlog uge 20 og 21… Og lidt 22

Som lovet kommer her en udvidet videoblog fra de sidste par uger. Jeg er i dag 22+4, og synes pludselig ikke at marts, og dermed også en fødsel, er så langt væk længere…

Der er et resume under videoen, der i dag mest handler om det der med at huske at nyyyyde, og at hade det udtryk.

RESUME:
Jeg fortæller om at den værste træthed er væk og at jeg for alvor mærker det der overskud, som man typisk får i 2. trimester, når kroppen på en eller anden måde vænner sig til at være gravid, omvendt kan jeg også godt mærke at jeg fysisk er en anelse udfordret allerede, da jeg trods alt også har to andre børn, hvoraf den ene kun er halvandet. Men jeg nyder endnu ikke at være så stor igen, selvom jeg klart er større end de fleste andre, der er lige så langt henne, hvilket jeg også viser i videoen. Jeg taler om at mange gravide, i hvert fald jeg selv, har det med ikke at ville ‘brokke’ sig for meget, og at det egentlig er lidt en skam hele tiden at føle at man bliver set ned på, eller ikke føler sig taknemmelig, hvis man kommer til at sige, at det er lidt hårdt. Det ene udelukker sjældent det andet.
Jeg skal til jordemoder om en måneds tid, hvor jeg går ud fra at vi skal tale om fødsel – Noget der også begynder at fylde en del i min bevidsthed. På godt og ondt…
Cravings er jeg ved at slippe for, selvom jeg ihærdigt holder fast i kakaomælk og klementiner, og bestemt heller ikke siger nej til en pulver bearnaise, skulle den kigge forbi.

15 replies
 1. Skalotteløg says:

  Stor, lille eller medium, den er i hvert fald fin, din mave 🙂
  Kan godt genkende den med, at man ikke må brokke sig. Det er jo ikke en sygdom, som de siger. Næ, men så må du heller ikke snøfte, når du er forkølet. Det er jo ikke noget, du dør af. (Og så suk…)
  Oplever faktisk lidt det samme med, at man ikke må brokke sig over at have små børn…

  Svar
 2. Marie says:

  Jeg synes, at det er helt fair at sige højt, at graviditet (for nogen) indeholder andet end bare lykke og idyl! Ligesom det også er fair at sige, at kan være hårdt at have små børn. Eller være i et forhold. Eller have kollegaer.

  Om du er stor eller større end andre, ved jeg ikke, men: Du er simpelthen så smuk en gravid! virkelig!

  og åh, det er altså lidt noget rod, for jeg får sådan en kæmpe lyst til at skulle være gravid og have en lillebitte baby igen, når jeg læser med herinde. Og min barsel med den yngste slutter om 3 uger præcis i dag. Og det ville være så fornuftigt at “nøjes” med de to dejlige børn, vi har…

  men altsååååå… somehow bliver det nok ikke muligt. Ikke at få én til.

  Svar
 3. Pernille says:

  Glad for den der med at “være i det” fremfor “at huske at nyde det”, den vil jeg prøve at huske. Denne gang lagde jeg ud med cirka 10 ugers kvalme og derefter to ugers influenza og da syntes jeg, det var lidt anstrengende med udtryk som “graviditet er jo ikke en sygdom”, for jeg følte mig jo pissesyg. Nu er jeg vist også nået dertil i andet trimester hvor det er nemmere at være i det og dét vil jeg prøve at nyde, for som du også nævner, ved man jo bare, at der kommer et tidspunkt, hvor man er SÅ færdig med at være gravid! Nok meget godt, for så lyder det ikke så træls at skulle føde lige pludseligt 🙂

  Svar
 4. Marthine says:

  Dit hår er seriøst goals! Det bløde pandehår klæder dig så godt, at jeg flirter seriøst med tanken om selv at kaste mig ud i det

  Svar
 5. Mathilde says:

  For nogle uger siden var der en, der skrev, at vedkommende syntes, at du var blevet tyk i hovedet eller sådan noget. Jeg har ikke kunne få den kommentar ud af hovedet for jeg fatter det ærlig talt ikke! Du er den flotteste gravide kvinde! Det er så vildt, at når man bare sidder og ser dig på video, virker du slet ikke gravid og så rejser du dig og så har du bare den flotteste basketball gemt under tøjet. Du ser virkelig kun tyk ud på maven, men på en kuglerund baby-måde og ikke af diverse knorr-sovser 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *