Vi bliver hjemme

Flere gange i går aftes sværmede jeg omkring Norwegians hjemmeside, hvor der var billetter tilbage på samme flyvning som den min mand og Otto skal med på onsdag… Endda til at betale.
Dernæst søgte jeg lidt på nogle hoteller og noget Air Bnb. Det kunne også lade sig gøre, dog til lidt mere end, hvad jeg synes vi lige har til at smide efter en uges ferie her halvanden måned inden jul og fire måneder i baby. Vi lavede sammen en mental for- og imod liste, min mand og jeg. Undersøgte mulighederne for at forlænge turen med nogle dage, hvilket ikke kan lade sig gøre på grund af arbejde og skole, derudover er planen at Otto og han skal til Yosemite og overnatte de første fire nætter – Noget som Uma og jeg ikke kan (eller vil måske nærmere) være med til, og da jeg ikke har noget kørekort, ville vi være tvunget til at booke os ind i et område, hvor man kan gå rundt til ting, fremfor at køre, hvilket betyder en lille tredobling af den i forvejen småpebrede hotelrate LA byder på.

Alt det kombineret med minderne om jetlag, to lange flyveture indenfor en periode på otte dage, noget med en zika-myg og en masse andre punkter, som både kattepasning, rykning af møder, og en masse andet logistik, der pludselig fik både den høje temperatur, de overdådige desserter, palmerne og al det vidunderlige til at blegne, besluttede vi at parkere den ved drømmen, og i stedet finde på noget andet, på et andet tidspunkt. Det bliver ikke sidste gang at vi får muligheden, og der er faktisk både en Marokko tur, samt noget andet eksotisk i kikkerten, hvor der snildt kunne smugles en gravid kone og en stak børn med, så vi gør det en anden god gang. Men ideen var spændende og jeres hepperi gjorde det ikke nemmere, men væsentlig hyggeligere.
En anden gang.

img_8044

5 replies
 1. Nina says:

  (Øv!)
  Jeg havde sådan håbet på, at der kom en kommentar/indlæg med “nu er turen booket”.
  For ja, når alt det praktiske begynder at rumstere oppe i hovedet, er det at være spontan sjælendt klogt, men det giver så meget igen på “lykke kontoen”.
  Der kommer selvfølgelig altid en anden mulighed, og så bliver Otto så glad for en mandetur!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det håbede jeg også, men nu når beslutningen er taget, virker det slet ikke så slemt. En mandetur til Otto, og en rolig uge til Uma og jeg herhjemme. Det bliver godt 🙂

   Svar
   • Nina says:

    Uden at kende til at være mor eller at være selvstændig, så kender jeg godt til følelsen om at kigge på flybilletter i sidste sekund (skal?! skal ikke?!). Så jeg forstår også godt roen, der kommer ved at vælge den rolige uge. Så sparede “man” lige alt planlægningen!

    Så lige en generel kommentar. Du er den eneste blogger jeg virkelig følger og ikke mindst læser. Og det er der en god grund til. Jeg synes du er så sindsyg dygtig til at skrive, men vigtigst af alt: du giver et troværdigt billede af at være et menneske, med alt hvad der dertil følger. Så tak for inspiration, de altid gode indlæg og at vi må være fluen på væggen i din fantastiske familie.

    Svar
 2. Camilla b says:

  Men hvor har det været hyggeligt at følge med i! Det har næsten føltes som at følge med i hvis en god veninde stod og skulle tage en beslutning. 🙂 Håber I kommer med på en anden spændende tur!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *