USA har aldrig været længere væk

Jeg vidste godt da telefonen ringede klokken lidt i to nat, at det måtte være dem, og at det nok ikke bare var et almindeligt opkald. Jeg kunne høre med det samme på min mands rolige, men bestemte stemme, at det ikke bare var et hyggeopkald. Selvfølgelig var det ikke det.
De ringede fra en Health Clinic. Otto havde fået voldsomme vejrtrækningsproblemer og klagede over at han havde det dårligt.
Han har lungebetændelse.

Til gengæld var han glad, da jeg talte med ham, pibende og hakkende, men glad, min Otto.
Men han savner mig. Jeg savner eddermame også ham.
Det er, som I nok fornemmer, alt der fylder lige nu. Savn, ulidelig savn. Og nu også bekymring.
Selvom han har sin far, som jeg ved er den allerbedste til at tage sig af ham, synes jeg alligevel, at det er helt skrækkeligt at sidde her 9 tusind kilometer væk. Det syntes jeg, som I ved, allerede i går og de fleste andre dage, men nu er den følelse forstærket gange mange.

Jeg har ikke sovet siden telefonen ringede klokken 2. Jeg bør sove, bare lidt. Men jeg føler mig ikke engang træt – I hvert fald ikke på den søvnige måde. Faktisk er jeg ikke sikker på, om jeg kommer til at sove eller trække vejret ordentligt, før de er hjemme igen. Forhåbentlig er der kun knap halvandet døgn igen, men efter hvad jeg kan forstå, afhænger det vist af, hvordan den der lungebetændelse opfører sig fra nu af, da sådan et kabinetryk og besværet vejrtrækning vist ikke er verdens bedste kombination.Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre af mig selv i dag. Jeg prøver hele tiden at gøre mig klar til at tage på kontoret, men jeg kan ikke. .
Det er nat i Californien, og mine drenge sover. Otto har fået antibiotika, og lægerne har sagt at det nok virker hurtigt. Men om det virker nok inden de om 20 timer skal boarde et fly, vides endnu ikke.

Jeg holder lige vejret lidt længere.

img_8493

 

27 replies
 1. Anette says:

  Ej for pokker altså! Jeg forstår dig SÅ godt, og sender mange mange ønsker om god bedring til Otto, så han kan komme hjemad.
  Jeg sidder selv med bekymring og savn i dag, min dreng på 4 år brækkede sit kraveben i går og jeg var afsted på skadestuen med ham. I dag har han ondt, og jeg var nødt til at køre på arbejde. Jeg har ikke mit hovede med mig i dag, er rundt gulvet, svimmel og har bare lyst til at køre hjem til ham og være der.
  Jeg håber begge vores drenge snart er ovenpå igen. Knus!

  Svar
 2. Kirstine says:

  Øv øv øv øv stakkels Otto, både at være syg og undvære sin mor 🙁 forstår godt du synes det er hårdt. Min søn har også lungebetændelse i disse dage, begyndte antibiotika mandag ved 12 tiden og allerede tirsdag morgen var feberen forsvundet. Ikke at sige han er helt frisk, men det har i hvert fald hjulpet en del.
  Ønsker jer alle alt det bedste og krydser fingre for de snart får lov at komme hjem under deres egne dyner og masser af kærlighed.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Åh, hvor er det godt at høre, at det kan gå stærkt. Det er så mange år siden, at jeg selv har haft det, så kan simpelthen ikke huske hvor hurtigt det virker.
   Hvis hans feber er væk og hans vejrtrækning forbedres, må han gerne flyve. Hvis ikke, kan de først komme hjem i weekenden.

   Tak. Og god bedring til din dreng <3

   Svar
 3. Kathrissen says:

  Ej, for høvlan! Stakkels Otto og stakkels dig. Det gør så ondt at savne helt ind til knoglerne og jeg kan godt forstå at du egentlig helst bare vil hoppe på et fly til Cali for at kunne passe på Otto.

  God bedring til ham! Jeg krydser fingre for at du snart har dem hjemme ved dig igen.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er i hvert fald ingen hemmelighed, at jeg nok hopper på et fly i aften, hvis det viser sig, at de ikke må flyve hjem. For så kan de først komme hjem søndag.
   Det holder jeg ikke til.
   Og tusind tusind tak!

   Svar
 4. Tine says:

  Åh nej, det var jo det værste, der kunne ske. Kan godt forstå, at du er helt ødelagt over ikke at være hos ham <3
  Jeg håber på snarlig bedring med ham, så han kan komme hurtigt hjem til DK igen.
  STOR VIRTUEL KRAMMER TIL DIG <3 <3

  Svar
 5. Nikoline says:

  Først og fremmest: virkelig meget god bedring til Otto!! Lungebetændelse er simpelthen så ubehageligt på alle måder…
  Heldigvis virker lungebetændelsesmedicin vist ofte meget hurtigt. Hvis ikke Otto kan komme hjem, kan I så ringe til en helikopterambulance? Hvis Otto ikke var syg de han og din mand tog afsted er jeg næsten sikker på at I ikke selv skal betale for helikopteren. Så kom jeg lige til at tænke på at trykket er ret meget det samme i en helikopter og et fly… Jeg håber for jer allesammen at Otto lynhurtigt er rask igen så Otto og Freelancer kan komme hjem hurtigst muligt!!💗💗

  Svar
 6. Sine says:

  Åååh får helt tårer i øjnene på dine vegne. Som mor kan jeg kun føle med dig! Man har det bedst når man selv kan være omkring og passe sine syge børn 😔 Rigtig god bedring til Otto og håber du kan blive distraheret lidt, så det hurtigst muligt bliver torsdag ❤️

  Svar
 7. Iben Tendal says:

  Hvor er det en hæslig besked at få, især nu hvor de er så langt væk! Jeg sender mange positive tanker din vej <3

  Svar
 8. J says:

  Rigtig god bedring til Otto <3 Håber I har en god rejseforsikring, som kan hjælpe jer. Har selv arbejdet på en alarmcentral for rejseforsikring, så kan sagtens følge den frustration og bekymring jeg har mødt tusinde af gange i telefonen. Heldigvis er sygehus væsenet i USA super påpasselige og dygtige.
  Krydser fingre for at de kan rejse hjem som planlagt!

  Svar
 9. Gitte says:

  Puha stakkels Otto og stakkels dig. Hvor må det være frygteligt hårdt.
  Er sikre på at de er dygtige og grundige over there – men overvej at gøre dem opmærksom på at vi i DK lige nu har mange tilfælde af “kold lungebetændelse” (mycoplasma pneumoniae). Hvis det er det Otto har, virker almindelig smal antibiotikabehandling nemlig ikke.
  God bedring!

  Svar
 10. Sofie says:

  Av av av. Det gør helt ondt i mit hjerte at læse. Km SÅ godt forstå dit ekstra savn. Jeg håber på snart genforening <3

  Svar
 11. Mirjam says:

  Rigtig, rigtig god bedring med ham. Jeg har selv haft lungebetændelse af et par omgange og selv som astmabarn, har det været en kort og velbehandlet tur hver gang. Så selvom det er ubehageligt for alle involverede, ved jeg, at det nok skal gå for ham – og dig! Puha, hvor bliver det godt for jer, når han lander i dine arme og du i hans igen. Virtuel krammer herfra.

  Svar
 12. Nina says:

  Hvor er det synd for jer alle. Kan levende forestille mig hvor forfærdeligt du må have det! Tanker og kram til jer alle!

  Svar
 13. June says:

  Har kigget efter en opdatering fra dig hele dagen! Er du på vej til USA eller er Otto og Freelancer (krydser fingrer) på vej hjem? Tænker på jer! God bedring til Otto.

  Svar
 14. Christina says:

  Vi holder vejret med dig. Og med Otto! Dejlige dreng. De klarer den. Og det gør du os. Men MANNER hvor jeg kender det savn. Det sidder så dybt, at man ikke troede det var muligt. Det gør nærmest helt ondt. Men han kommer snart hjem igen. Og så kan I sove i ske og putte og kramme fra nu og til juleaften (som jo iøvrigt varer helt til påske). KÆMPE KRAM!!!

  Svar
 15. Katrine O. says:

  Åhhh nej den lede lungebetændelse 🙁 Min datter på 1 år har den også. Hun fik penicillin i mandags og allerede tirsdag var feberen væk og i dag har hun det MEGET bedre. Så det virker hurtigt!
  Håber så meget på at mændene i dit liv er på vej hjem nu 🙂

  Svar
 16. Karina Simonsen says:

  Hvor er det synd for dig! Det er da hårdt nok at savne sit barn uden sygdom at bekymre sig om… Jeg krydser fingre for, at han snart har det meget bedre. Mon ikke, når han nu er i gode hænder og i behandling. Alt godt til jer!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *