Træningssnegl med mave

screen-shot-2016-11-14-at-20-24-41

Jeg har netop fundet mit træningstøj frem. Eller altså, det vil sige faktisk er det kun min træning-bh jeg kan passe endnu, og mine sko. Men jeg har anskaffet mig et par virkelig bløde gamacher med maveplads og så låner jeg min mands løbetrøje.
Lige nu spiser jeg en Yankie bar, og det går op for mig, at jeg faktisk ikke så godt kan lide den. Det har jeg nok aldrig kunne, men nu havde jeg en, og jeg lader ikke chokoladebarer sådan være i fred. Det går måske ikke så godt i spænd det der med træning og chokoladeindtagelse, og så alligevel… Det er nok meget sådan det er med mig. Jeg er ikke en enten eller person, i hvert fald ikke når det kommer til livsstil. Jeg spiser nu ret sundt og varieret, får mine grøntsager og lidt til, drikker godt med vand, husker næsten altid mine vitaminer og spiser sjældent decideret junkfood, men omvendt elsker jeg kage og slik og pasta og hvidt brød med smør, og jeg vil helst ikke lægge noget af det på hylden. Jeg har aldrig været den store træningstype og har særligt i mine unge dage nok været en anelse til den tyndfede side. Dog har jeg lært at holde af at træne. Det har Sif lært mig, og efter at vi afsluttede vores forløb sammen i foråret, har jeg savnet at være i gang, og jeg har savnet hende.

Jeg har da været i træningscenteret et par gange og har også lavet lidt herhjemme på stuegulvet, men stort set intet træning er det blevet til efter jeg er blevet gravid. Hvilket altså var i slutningen af juni  … Jeg begyndte på et yogahold. Jeg var der én gang EN. Ikke fordi det ikke var fedt, for det var det faktisk, men fordi at det var tirsdage klokken 17. På Østerbro. Hvilket skulle vise sig slet ikke at hænge sammen for mig, og før jeg fik set mig om var alle seks uger gået og jeg var hende der, der kun var med første gang. For fanden.

Men nu er der så sket det at min Sif har fået sit eget træningsstudie, som ligger lige præcis 350 meter fra min hoveddør… Så nu er der ingen undskyldninger. Jeg har bestilt endnu et forløb hos hende og i morgen tidlig går det løs. Denne gang selvfølgelig med et helt andet formål end sidst. Jeg vil stadigvæk gerne være lækker og fast i hylsteret, men denne gang er det mere med fokus på velvære, god holdning og en stærk bækkenbund (ej, stop) fremfor flad mave og slanke lår. – Det snupper vi på den anden side af fødslen.
Så, nu skal det altså være. Jeg skal i gang og jeg mega glæder mig.

Nu er min Yankie væk og jeg har en telefonaftale med min søn, der lige nu befinder sig i en Whole Foods i Californien.

God aften til jer, og husk at følg med på snappen i morgen – Hvor jeg vil forsøge at dokumentere lidt fra min morgentræning.

 

3 replies
 1. Trine says:

  Hej SneglCille.
  Det er lidt malplaceret i forhold til træningsindlægget, men jeg mener, at have læst du er kæmpe fan af “hår-pulver-produkter”, som får håret til at fylde uden at tynge. Jeg har fundet det ultimative produkt, som jeg vil dele, da jeg også elsker pulver produkter (kalder man dem det) på spray. Jeg er på min 2. flaske, skal snart have bestilt endnu en 🙂 Den er lidt i den dyre ende, men er alle pengene værd! Det er lige før jeg vil ligge hovedet på blokken 😉 Her er linket, hvis du skulle få lyst: https://nicehair.dk/amika-undone-texture-spray-2325-ml.html

  Helt og lykke med træningen. Hepper på dig! #træningssneglFTW

  Svar
 2. Iben says:

  Åh Sif er den bedste. Jeg har også haft et forløb hos hende. Nu er jeg på egne ben, og det går skide dårligt. Overvejer endnu et forløb. Jeg savner træningen, og jeg savner super Sif. God træning, seje sneglcille.

  Svar
 3. Emilie says:

  Jeg tænker at du må ha hørt om yoga-kompagniet på Vesterbrogade.
  Hvis ikke, så burde du se på det. De har mange tider på forskellige tidspunkter og dage.
  Jeg er slet ikke, hverken et trænings eller yoga-agtigt menneske men jeg elskede at gå der.
  Nu var jeg selvfølgelig også en pøllet første gangs mor men det kunne altså noget det skidt 😊

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *