Tøj der kan ammes i (eller lades være)

INDLÆGGET ER SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg har lovet at vise nogle ammevenlige sager frem, og det gør jeg selvfølgelig gerne. Det har faktisk været helt forfriskende at kigge på ting uden stretch og plads til stor mave, men derimod i stedet sager med plads til bryster, blødt maveskind og med easy access. Lige en kort bemærkning om det der med amning; Jeg bliver ret ofte spurgt om jeg skal amme denne her gang, og jeg forstår selvfølgelig godt nysgerrigheden omkring det. Mit svar er, at det ved jeg jo af gode grunde ikke om jeg skal. Jeg vil gerne, men går det ikke, så går det ikke. Hvilket jeg har det fint med. Virkelig. Prisen for den kamp det ville have været for mig at fortsætte, var ikke værd at tage. Og det vil den heller ikke være en anden gang, skulle jeg stå foran de samme udfordringer. Og det har jeg det så fint med. Men mere om det en anden god gang.
Nu skal det handle om tøj med knapper …

amme

1.Jeg kan ret godt lide flæsedetaljerne på denne her. Og så er den i bomuld, vigtigt – Jeg er i det hele taget gået langt uden om alt med polyester og akryltril det her indlæg, da erfaring siger mig, at de der efter-fødsels-hormoner godt kan give lidt sved på panden og andre steder. Denne ville jeg size et par størrelser op, både fordi jeg er en lang en, men også fordi at jeg tror det vil klæde den. Den koster 300,- HER

2. Lidt farligt med så lys en farve, men den ser simpelthen så rar og cool ud. Den koster 360,- HER

3. Lækker farve, lækkert snit, knapper, og masser af plads til at skjule eventuelt blødt maveskind. SÅ fin 480,- HER

4.Inden du tænker, at jeg da må ha’ spist søm til morgenmad, så hør lige her. Det der er med denne kjole, som man efterhånden skulle tro jeg havde en form for aktier i, er at man under draperingen ved brystet, kan lave et lille klip, der fungerer som en slags bryst-sluse, så man diskret, men effektiv kan få babsen fri og igen hurtigt pakke det væk. Det virker altså! Og man bestemmer selv om man vil sy det sammen igen efterfølgende eller lade det være, det betyder ikke så meget, for der er stof nok i kjolen til, at man ikke bemærker det. Kjole 1400,- HER

5.Jeg vil SÅ gerne have en sort denimkjole, og nu har jeg en undskyldning. Denne fra Levi’s er lige i skabet! Forhåbentlig også snart i mit. 900,- HER

6. En helt simpel, men sikker vinder. Findes både i grøn og i sort. Til 400,- HER

7. Har jeg vist denne her før? Det tror jeg. Men den er virkelig også flot, og åben i ryggen på en virkelig fin måde. 300,- HER

8. Ikke så meget pis. Mørkeblå skjortekjole, der vil klæde de fleste og som går både til hverdag og fest. 700,- HER

9. Ok, den er meget nedringet denne her, hvilket måske lige er friskt nok, men med en fin ammetop under, så tror jeg det går helt fint. Kjolen koster 790,- HER og vil både være fin til strømpebukser og over jeans.

 

 

 

 

21 replies
 1. Signe says:

  Det kan godt være, man lige kan lave et lille klip under brystet – men jeg er rimelig sikker på, at vi skal en del måneder efter fødslen, før min krop vil se sådan rigtig pæn ud i noget der sidder så stramt på maven… 😉

  Svar
  • Sidsel says:

   Ha, jeg tænker det samme! Vildt flot kjole, men her knap fire måneder post fødsel, vil jeg vist mest af alt ligne en rullepølse i den 😂

   Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har prøvet at finde lidt til alle 😉 Personligt var jeg glad for denne umiddelbart efter min fødsel, da den sidder til på en pæn måde, også på min efterfødselsmave. Der er så meget stræk i at den har lidt samme funktion som shapewear, og så er der så meget stof i den, at man kan drapere det, hvis maveskindet gør det samme :p
   Men igen, alle ser jo forskellige ud og har det forskelligt.

   Svar
   • A.bagger says:

    Hvordan klipper man hullerne uden at ødelægge kjolen? Går stoffet ikke op… Jeg går altid i den slags kjoler, og savner dem virkelig, nu hvor jeg ammer😟

    Svar
 2. Sara says:

  Fordi du har nævnt Stine Goya-kjolen et par gange tænkte jeg, at der måtte være noget særligt ved det. Nu har jeg købt en og jeg er SÅ glad for den. Rigtig god anbefaling – også selvom man ikke er gravid 🙂

  Svar
 3. Laura Marie says:

  Okay, så er det, at jeg føler mig opfordret til at dele min bedste (og eneste) ammetøjsanbefaling: En amme cami (top/undertrøje) fra Carriwell. Seriøst. Det er intet andet end en virkelig rar, stram på den gode måde ammeundertrøje, så man ikke behøver at sidde med bar mave under amningen. Og så holder den brysterne fint på plads også. Jeg stoppede med at amme for et par måneder siden, men kommer nok aldrig ud af undertrøjen. Og nævner den for alle i den fødedygtige alder. Bare køb.

  Svar
 4. Amalie says:

  1) jeg lavede bryst-hullerne 😉 i Goya kjolen efter jeg havde født og det fungerede upåklageligt (selvom jeg holdt op med at amme efter 10 uger)
  2) Ønsker selvfølgelig ikke for nogen at amning ikke skal lykkes, men omvendt er jeg lidt glad for at have en anden der også har måtte tage den beslutning at tænke på når jeg selv har det pisse skidt med at amning ikke lykkedes. Det føles bare som om det er nemt og lykkeligt for alle andre med det dersens amning. Selvom min søn er født før Uma har jeg det altså stadig skidt over den beslutning (trods at jeg virkelig gave det kamp til stregen) så det er fedt at se at man (måske i takt med at man bliver lidt mere erfaren som mor?) kan tage lidt lettere på det og ikke gå rundt og have det dårligt over det. For det nytter jo ikke noget – og det er jo alligevel kun en selv der kan tage den beslutning. <3

  Svar
 5. Ida says:

  Noget helt andet. For et stykke tid siden viste du en vegetarisk bolognese/kødsovs frem på chatten. Kunne du mon lokkes til at putte opskriften på bloggen?

  Svar
 6. Trine says:

  Genialt tip med Goya-kjolen! Jeg elsker mine 2, har boet i dem mens jeg var gravid, og har nu gået i halvanden måned og savnet dem. Men nu er der udsigt til at kunne hoppe i dem til den kommende parade af julefrokoster – fuldstændig fantastisk!! Tak!

  Svar
 7. Line says:

  Jeg ammer pt. på 6. måned 😅 Så jeg er MEGET glad for skjorter, som du også viser en del af her. Dog har jeg erfaret, at det virkelig er vigtigt at vælge skjort i noget stof, der ikke krøller. Har et par skjorter, som krøller med det samme, man sidder med baby i favnen. Og sådan en helt krøllet skjorte ser bare ikke ret fed ud… Bare lige et ekstra tip 😉😚

  Svar
 8. Rikke says:

  Jeg knus-elsker dine tøjanbefalinger til gravide og ammende. Hvis det ikke var for dig (og dine indlæg) havde jeg nok tulret rundt i pyjamas de sidste 7 1/2 måned. Så kæmpe tak fra en anden fellow preggo! 😄🙏❤️

  Svar
 9. Louise says:

  Må jeg spørge, hvilken størrelse du vælger Goya kjolen i, når du samtidig bruger den under din graviditet? På forhånd mange tak 🙂

  Svar
 10. Fie says:

  Åh er der en der vil tage et billede af det med de huller? Jeg kan ikke helt forestille mig det og vil SÅ gerne prøve det!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *