Tankevandring på en ualmindelig grå fredag

Egentlig har jeg en virkelig lang to-do liste, et par deadlines, der ånder mig i nakken – og ikke mindst en masse gode intentioner om at nå det hele, men mine tanker vandrer andre steder hen, og mine følelser sidder ret meget udenpå, og spænder hele tiden ben for alt andet.

Så! Jeg har besluttet mig for at drikke dagens nok sidste kop kaffe, prøve at nå de allervigtigste punkter og derefter hente min dreng, der på trods af at han var på et amerikansk hospital for bare to et halvt døgn siden, lige nu er i skole på Østerbro. Fik jeg sagt, at det skoleskift er det bedste valg vi har truffet meget længe? Barnet nærmest sprang ud af sengen i morges og fandt sine danskbøger frem.
Jeg vil invitere ham på varm kakao, og så henter vi begge hans søskende, fyrer op for noget Neflix og lukker resten af verden lidt ude.

God fredag

img_8579

 

5 replies
  1. Nikoline says:

    Woow Otto er en sej. Jeg tror ikke at det er mange der bare lige tager i skole sådan 2 dage efter en lungebetændelse!!👏🏼 det er altså ret så sejt! High five til Otto💙

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *