SNEGLEHUSET: Bæredygtige puder

img_8716

Det lader til, at jeg snildt kan skrue lidt op for indretningsindlæggene. Hvilket passer mig strålende, eftersom at vi er ved at gøre vores lejlighed tålelig at være i, eftersom at vi nok ikke finder noget større sådan lige nu og her.

I var en hel del, der blev nysgerrige, da jeg i sidste uge på Snapchat viste puden som jeg designede (Læs: jeg valgte tre pæne stykker stof i en bunke) da jeg var i Holland for nogle måneder siden.

img_8717

Mit bekendtskab med Auping er jo forholdsvis nyt, men jeg er virkelig blevet forelsket i deres høje kvalitet og ikke mindst ekstremt grønne tankegang, hvor intet går til spilde.

Puden, både min, og dem der kan købes i butikkerne, er lavet at restmaterialer fra Aupings fabrik. Stoffet er rester fra fyldet er lavet ud af Aupings madrasser. Med andre ord: genanvendelse for fulde gardiner. Jeg er ret pjattet med det, og der er ingen tvivl om at jeg skal have fingrene i nogle flere Leavings puder. De er nemlig også pæne, synes jeg. Og til en pris på 350,- vælter de ikke budgettet. Jeg er fan, og glæder mig til at kunne fylde min nye sofa med dem. Når altså den der sofa kommer. Men mere om det i et andet Sneglehus-indlæg.
Indtil videre skal man forbi en fysisk Auping butik, for at få fingrene i dem, men jeg håber, at jeg på et tidspunkt kan smide jer videre til en webshop, der fører dem.

Læs mere om Leavings HER 

screen-shot-2016-11-22-at-14-02-48

 

10 replies
 1. FruOlsen says:

  Uha de ser fine ud. Har længe ledt efter puder med lidt farve og mønster der dog ikke var for spraglede (lyder nemt men er svært).. Kan ikke lige se hvor store de er? Kommer de i forskellige størrelser? PS. Yay til indretnings-indlæg!

  Svar
 2. Julie says:

  Speaking of det der lejlighedssøgning som vi ikke snakker om, så har Capital bolig lige fået nogle på Nørre Søgade til nogenlunde jeres budget.

  Svar
 3. Sisi says:

  SÅ pæne! Og de ville passe så perfekt hos mig, for jeg har nemlig (også) lige købt ny sofa! Første helt nye sofa nogensinde, faktisk. En stor ting. Og jeg eeeelsker den. Der mangler bare lige et par fede puder 😉

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *