SHOPPING: Gemte sager

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg er jo, som I ved, så småt i gang med at indføre både basis- og lidt lune sager, der passer min voksende krop. I min søgning på alt det praktiske vinteragtige, falder jeg over en hel del fine ting. Både ting der bliver klikket hjem, ting jeg ærgrer mig over, ikke at kunne passe, og så er der min mentale ønskeliste, som vokser næsten lige så hurtigt som min omkreds.
Jeg har i denne uge haft nedenstående i kikkerten, og så har jeg faktisk lige lagt en bestilling hos ASOS, som jeg viser jer på snappen og her, når den ankommer i løbet af ugen.

saved

1.Jeg elsker elsker elsker det her sæt. Det er både i en virkelig upraktisk farve og så er det akryl, hvilket begge er noget jeg normalt styrer ret meget udenom. Men for fanden, altså. Pænt! Nederdelen koster 250 HER
Trøjen koster det samme HER

2.Mistænker at denne er blød og rar, og så er den jo helt tydeligt også pæn. Perfekt til jeans og støvler. Jeg er selv nok lidt for rund til den, men måske hvis jeg sizer op. Måske. Den findes både i grøn og lysgrå. Til 280,-  HER

3. Jeg har langt om længe fået fat i et par sorte ventejeans. De er fra Mamalicious og de er SÅ gode. Nu vil jeg have et par i grå også. Dem her! 460,- HER

4.Jeg kommer muligvis til at ligne et telt i denne her, med min store mave, men så må den komme ind i skabet og hænge nogle måneder. Synes den er så cool og pæn. 750,- HER

5.Jeg hoppede aldrig med på frugt-bølgen, men jeg er til gengæld helt forelsket i pomfritblusen, som jeg allerede har bestilt hjem. Den koster 400,- HER… (Den findes også med milkshake her)

6.Hvem der bare havde en talje… Jeg elsker farve og snit på denne her. Så meget, at jeg overvejer at købe den, som en efterfødsels-gave til mig selv. Den koster 280,- HER

7.Grå ulden cardigan til at have udover alt. Men især god til jeans, t-shirt og støvler. 1000,- HER

8.Selvom jeg allerhelst vil gå i høje sko, når det skal være lidt festligt, kan jeg allerede nu godt mærke, at det nok bliver begrænset med hælene det næste halve års tid, så jeg vil gerne have nogle flade sko, som ikke er sneaks, til lidt pænere brug… De her er ret seje, ser behagelige ud og går både til bukser og kjole. 500,- koster de, HER

9.Når man ikke kan passe det man plejer, kan man jo altid fyrer lidt op for makeuppen. Jeg har tidligere ejet denne gloss, men har muligvis lagt den fra mig et sted i kødbyen i foråret efter et par Espresso Martinis, så jeg vil gerne have en ny. Farven hedder 192 Fleur D’Eau, er skide pæn og koster 209,- HER

 

 

 

7 replies
 1. Mie says:

  Wow den aussie reklame er irriterende. Billedet dækker stort set hele teksten på min iPad, kan kun se 3 linjer tekst/et kvart billede ad gangen. Og der er ikke nogen lukknap. Normalt irriterer bannerreklamer mig ikke, men den her ødelægger altså min læseoplevelse.
  Ville bare lige gøre dig opmærkom på det, i tilfælde af du ikke er klar over det.

  Svar
 2. Nicoline says:

  Jeg har selv erhvervet mig cardiganen i mørkegrøn og den er seriøst den lækreste! Er kun hoppet i noget andet, fordi jeg synes der var upassende (og en smule klamt 😉 ) at have den samme cardigan på i 6 dage i streg! Buy it!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *