SHOPPING: Babytøj… For tidligt?

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Det er egentlig skørt. I begge mine tidligere graviditeter har jeg ikke rigtig kunne få mig selv til at købe babyting, og da slet ikke tøj. I hvert fald ikke før sådan relativt tæt på terminen. Sådan har jeg det slet ikke denne gang. Jeg har ikke købt så meget, endnu. Men jeg har lyst. Det kribler i mig for at købe tøj i str. 56… Så. Hermed et sjældent, men med garanti ikke det sidste babytøjs-indlæg fra mig.

bebsellos

 1. Tre-pak body. Som jeg faktisk har købt… I den str. de kalder 54. Begge mine børn har svømmet i 56 de første ugers tid, og 50 har været for småt ret hurtigt, så måske det der 54 slet ikke er så dumt et bud. Det var især den gule body jeg faldt for, og så er kvaliteten virkelig blød og lækker. 199,- for tre lige HER
 2. Jeg giver ikke 550,- for to bodyer. Jeg. Gør. Det. Ikke. Men…. Se hvor fine! For fanden Karl L! 549,- HER
 3. Fin dragt, måske endda det man kan kalde en køredragt, med stjerneprint. Ret genial til sådan en forårsbebs. 250,- HER
 4. Bløde økologiske jerseybukser i forskellige farver til små 80,- Yes please. HER
 5. Jeg elsker når tøj er lidt sjovt og gakket. Der kan Mini Rodini virkelig noget, og jeg elsker de her ‘bambier’ i forskellige farver. Dragten koster 350,- HER
 6. Stableklodser giver måske ikke så meget mening for en nyfødt, men hvis man har en på omkring halvandet, er det her verdens bedste investering. Seriøst. Uma bruger timer hver dag på at stable, vælte, samle sammen, putte ting i dem, putte dem i hinanden og om igen. Det er et giga HIT. Og de her er tilmed med Mumi, som hun også elsker. 150,- HER
 7. Jeg er fortstat en anelse allergisk overfor meget lyserøde pussenussede ting, men prints bliver jeg vist aldrig bange for. Denne blomstrede Hummel-sag er virkelig fin synes jeg. Og så er den nedsat til 175,- HER
 8. Jeg elsker det her kaktusprint, som Uma allerede sporter i både gamacher og body. Det skal hendes lillesøster også. Se hele udvalget HER
 9. Dragt i den skønneste dybe grønne farve med panda-print. Så fin! 200,- HER
5 replies
 1. Emma says:

  Jeg er typen som allerede har købt et stykke baby tøj og niks, jeg er ikke gravid. Og heller ikke igang… Bare overdrevet skruk og så var den kjole SÅ fin (må hellere købe noget som en dreng også kunne puttes i)
  Jeg er lidt bims.
  Mega hyggeligt indlæg og fedt at du har en spraglet børnetøjsstil. Har jeg også tænkt over med Uma, elsker det tøj hun har på. Dejligt at det hele ikke er så pussenusset. Det er jo skide pænt, men det andet er sgu lidt sjovere 🙂
  Ps glæder mig overdrevet til navneføljeton i morgen tidlig. Hååååber det kommer ud inden jeg skal møde!

  Svar
 2. Stinne says:

  Sikke nogle fine ting!
  Så fik jeg tilføjet lidt til listen over hvad vi skal købe til/en ønskeliste vores datter på 7,5 måned 🙂

  Svar
 3. CilleV says:

  Hej Cecilie.
  Den der efterhånden legendariske Goya-kjole (i folkemunde kendt som sneglekjolen): Nu har jeg besluttet, at jeg skal have fat i den til en hastigt voksende babymave, men kan du give mig et praj om størrelsen? Den føles jo virkelig let og elastisk, så kan jeg købe den i min almindelige størrelse eller bør jeg size up?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *