Nu begynder det så småt… Men det bliver jo godt.

De er i Danmark en times tid endnu, men jeg kan godt mærke, at jo tættere vi kommer på deres afrejse-tidspunkt jo mindre cool bliver jeg. Det bliver vidunderligt for dem, det gør det.

Det var med højt humør, at de sidste ting blev pakket i kufferterne i morges. Otto kunne ikke spise morgenmad i bare spænding, og fjolleniveauet var på sit højeste. Jeg forsøgte at overtale Otto til at blive i lejligheden hos mig, mens at min mand afleverede Uma, men det gad han overhovedet ikke høre tale om, og der gik det op for mig, at hans eventyr allerede var gået i gang. Mandeturen var begyndt og jeg kunne faktisk bare godt smutte på arbejde og lade dem om deres. Det er godt! Så godt. Og gjorde faktisk også, at jeg hverken følte trang til at græde eller gøre et stort nummer ud af at sige farvel. Egentlig var planen, at jeg skulle tage med dem på cafe, hvor min mand havde et møde med en stylist, at vi skulle spise sen morgenmad sammen der og at jeg så skulle følge dem til metroen bagefter. Men både på grund af mine egne nerver, og Ottos høje humør og tydelige behov for at have sin far i fred, besluttede jeg, at det var bedre at sende dem afsted uden mig, kysse dem ordentligt farvel i vores entre, og indstille mig på at jeg først ser dem igen om en uge og syv timer.
I stedet mødtes jeg med Cecilie og Cana til brunch og distraktion, ingen jeg smed en lille tusse efter noget cashmere i COS og nu er jeg tilbage på kontoret, hvor jeg skal have resten af dagen til at gå, med chokolade, radio og arbejde, inden jeg henter Uma, finder en kjole til i aften, hvor jeg skal til Zalando Style icons, mens mine drenge sidder i en flyver og min Uma bliver forkælet hos sine bedsteforældre. Det kunne være meget værre.

Jeg kommer bare til at savne dem så pisse meget … Min store lille dreng og min allerbedste ven.

screen-shot-2016-11-09-at-13-33-32

 

2 replies
  1. Anette says:

    Sender dig masser af knus – kan sagtens forstå dig! Håber du kan give dig selv lov til at nyde at du selv kan styre Netflix, spise alt det du har mest lyst til og så må man altså gerne have lidt ondt af sig selv i dén situation.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *