Morsansen: Den der følelse

Ok, måske er det bare fordi at han om 48 timer er på vej til USA. Måske er det fordi at han var lidt ekstra træt i morges, og måske også lidt varm faktisk. Og småsnottet. Måske en kombination. Eller måske er der slet ingen egentlig grund til min fornemmelse.

En fornemmelse, nærmest som en slags intuition, der sagde, eller nærmere skreg til mig, at jeg skulle hente Otto tidligt i dag. Så det gjorde jeg. 13:30 da døren til 1. Klasse gik op, stod jeg klar på gangen.

‘Mor! Jeg har virkelig savnet dig!’ … ikke noget han normalt siger, slet ikke bare på en almindelig mandag, så måske var der alligevel en lille mening med den der særlige følelse, dér midt i min mormave, lige ved siden af de andre obligatoriske følelser, som bekymring, beskyttertrang, kærlighed der gør ondt og dårlig samvittighed.

Måske var der hverken mening eller grund, men måske det også er fløjtende ligemeget. Alt er godt.

img_8078

11 replies
 1. Henriette says:

  Jeg tror helt sikkert på mødre har en sjette sans i forhold til deres børn <3 Jeg kan fx lugte når mine børn er ved at blive syge og få feber. Min kæreste mener det er noget vrøvl, men den slår aldrig fejl 😉

  Svar
 2. Mia says:

  Jeg er selv alenemor/enligmor/singlemom (kan ikke helt finde et ord der passer) til min søn på 1,5 år. Og jeg ville ønske jeg havde ligeså flexibelt arbejde som dig. Nogle gange kan jeg mærke jeg bare savner, men er “fanget” af et 7-15 job.

  Så jeg bliver sgu lidt misundelig 🙂

  Men stemmer i med de andre, han er heldig med dig som mor <3

  Svar
  • Sneglcille says:

   Husker det tydeligt. Var i samme situation som dig fra Otto blev født til han var fire. Puslespil fra helvede!

   Din søn er også heldig <3

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *