I øvrigt #71

 • Er der præcis fem timer til min date. Jeg glæder mig!
 • Bør jeg måske barbere mine ben, der nærmest også en workout #multitasking
 • Skal jeg selvfølgelig have en af mine Goya kjoler på og får dermed indviet den prikkede af slagsen (Affiliatelink)
 • Er denne her baby jeg går rundt med i maven uden sammenligning den mest aktive baby jeg nogensinde har båret på. Shit, der er knald på. Døgnet rundt.
 • Virker intet mod min natlige halsbrand. Intet. Har prøvet alt. Spiser ikke inden jeg går i seng. Holder mig så vidt det er muligt fra syreholdige madvarer (selvom jeg har onde appelsin/klementin cravings), spiser mandler og havregryn i et væk, og har efterhånden været hele apotekets udvalg af syreneutraliserende remedier igennem.
 • Har jeg på fornemmelsen at de to ovenstående punkter har en sammenhæng.
 • Begynder mange at spørge, hvad vi skal til nytår. Svaret er: Så lidt som muligt.
 • Har jeg købt et selfie-lys til at klikke på min telefon. Jeg bør muligvis skamme mig, men jeg glæder mig mest bare til at modtage det.
 • Har jeg sendt en sms til min mor, hvor jeg spørger om jeg har haft lussingesyge – Og pludselig gik det op for mig, at jeg jo faktisk er nogens barn.
 • Er jeg SÅ sart i forhold til skrækkelige nyheder, særligt omhandlende børn, der for tiden lader til at florere overalt. Bare overskrifter, der omhandler vold, pædofili og drab, gør at  jeg ikke kan sove om natten – Jeg. Kan. Ikke. Have. Det.
 • Er jeg omvendt også enormt let-påvirkelig når det kommer til gode nyheder, og er i det hele taget bare virkelig ekstra sensitiv i alle aspekter. Jeg føler alt!
 • Ved jeg godt at det er Black Friday, men jeg tænker ikke, at det er noget I har overset, så jeg nøjes med at tippe om at der er 20% hos mamalicious (Affiliate)
 • Er min kødglade stedfar sgu blevet vegetar, hvilket på alle måder er en vild nyhed (og som jeg naturligvis tager størstedelen af æren for). Og det føles helt underligt for første gang i de 25 år jeg har kendt ham, at vide præcis hvad han skal have i fødselsdagsgave. En vegetarisk kogebog, selvfølgelig!
 • Læser min stedfar ikke blogs. Ikke engang min.
 • Har min mand netop sendt mig salgsopstillingen på et fuldstændigt vidunderligt hus. Jeg troede han lavede sjov, men han er i gang med at planlægge både banklån og fremvisning.
 • Er det praktisk talt umuligt at spise Bülows lakrids (jeg kunne have skrevet kugler, men jeg er et ordentligt menneske) uden at afsløre sig selv. For fanden Bülow.

screen-shot-2016-11-25-at-11-54-37

 

26 replies
 1. Katrine says:

  Min svigermor blev også vegetar for et par år siden, efter jeg havde kværnet løs om glæderne ved det og serveret massevis af kødfri mad for hende- jeg tager klart også hele æren!

  Svar
 2. Line says:

  Kære Cecilie! Dit link til mamalicius virker ikke- man kommer ind på noget tracetracker? Bare hvis du vil have en lille skilling- vil gerne sende dit link til min barslende svigerinde 🙂 God date og weekend! Kh Line

  Svar
 3. Eva says:

  Lanzoprazol (eller hvordan det nu staves) til din halsbrand! Jeg tog dem om natten, når jeg alligevel var oppe at tisse og de reddede mig.

  Svar
 4. Marie says:

  Min søn havde lussingesyge i starten af min graviditet, jeg ringede bare til lægen og tjekkede, om jeg havde haft det. Var lidt hysterisk nervevrag. Din læge burde have taget en blodprøve i en af dine andre graviditeter, ellers kan han/hun hurtigt gøre det.Min far har også været vegetar i snart et år (han var ellers sådan en, der spiste rigtig meget skiveskåret kødpålæg – addr). Jeg tager klart æren for hans nye grønsagselskende selv, selvom min mor muligvis også har haft en finger med i spillet (: Og nytår: vi skal allerhøjst stå i vores lille families tresomhed med et par stjernekastere på altanen, hvis altså ikke at jeg er gået i fødsel…

  Svar
 5. HC says:

  Haha! Jeg har samme udfordring med Bülows kugler (jeg er ikke et ordentligt menneske). Afslører ALTID mig selv, når jeg har haft fingrene i dem – og det har jeg nok lidt for tit… Men hey, når man er gravid, må man altså godt! 🙂

  Svar
 6. Heidi says:

  Søde -du skal altså bare skrive eller ringe hvis du har brug for et jordemoderråd eller to.. Det eneste der hjælper mod halsbrand (som er til at holde ud at indtage) er TUMS! Find dem på Amazon og skyyyyyyyyyynd dig at få dem hjem! Det skal være the basic one -ikke noget smothie eller mint flavour men den med smag af forskellige basic frugter! Glæd dig til ro fra trykket nedefra;) Kh h

  Svar
 7. Rikke says:

  Århhh selfie lys, anede jeg ikke der fandtes, men nu er det jo faktisk uundværligt.
  Gammelt husråd mod sure opstød, som min farmor gav mig, kartoffelmel udrørt i lidt vand. smager som at sluge en papirrulle, men det hjalp mig.

  Svar
 8. Nanna says:

  Hvilken størrelse har du købt Stine Goya kjolen i? Er der så meget stræk i, at man kan købe sin alm størrelse og så er der stadig plads til maven? Jeg er nemlig også gravid og overvejer at købe den, men jeg har ikke mulighed for at prøve den først…

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg har min i en medium, som er en størrelse større end jeg normalt køber kjoler i. Jeg vil anbefale at size en enkelt størrelse op.

   Svar
 9. Signe says:

  På mig virker mælk mod halsbrand, og jeg har virkelig meget af det. Dag og nat. Men det er noget med, at du ikke drikker (ko)mælk?
  Jeg kan i øvrigt heller ikke have nogen som helst dårligdomme med børn (eller graviditeter) før jeg snøfter; husker ikke min første graviditet som helt så følsom!?

  Svar
 10. Maja says:

  Nu har jeg lige set din snap, hvor du omtaler det nye krøllejern (som du har brændt dig på), jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vide, hvad det er for et? 🙂

  Svar
 11. Louise says:

  Nu kan jeg ikke lure om du søger lidt råd til det med mavesyren, men du får dem alligevel 😉
  Jeg har døjet meget med det i 4 år, og har derfor helt styr på hvad jeg personligt kan/ikke kan spise. Min erfaring er også, at komælk hjælper rigtig godt på mavesyre. Modsat kan alle slags nødder, frugt, rå grøntsager, sodavand, kaffe/te og chokolade sætte gang i mavesyren hos mig. Jeg ved ikke hvad man må/ikke må tage af medicin, når man er gravid, men personligt er jeg enormt glad for Balancid Novum når jeg har halsbrand (det er tyggetabletter). To af dem og så forsvinder det et par timer. De lidt “skrappere” midler er blandt andet lanzoprazol, prantoprazol og omeprazol (det er kapsler der skal sluges). Nogle af dem skulle vist være mulige at købe uden recept. De går ind og hæmmer syreproduktionen i maven og når jeg tager dem får jeg aldrig sure opstød eller andre gener fra mavesyre. Jeg ville lige tjekke med lægen eller apoteket hvad du må tage som gravid, men vil da mene, at det er værd at undersøge. Sådan en med 10 eller 20 mg dagligt (jeg tager den sammen med dagens første måltid) og så er man godt kørende. Håber du kan bruge rådene 🙂

  Svar
 12. Trine says:

  Havde en veninde der led så frygtelig meget af halsbrand under hendes graviditet. Hun havde som dig, forsøgt alt. Hun læste om et huskeråd som var en skefuld natron i et glas vand som man skulle drikke, man kom til at bøvse en smule men halsbranden forsvandt på få min

  Svar
 13. Line says:

  Den flydende Galieve har hjulpet mig med halsbrand i to graviditeter. Jeg kunne nogle nætter næsten ikke ligge ned ,uden der væltede syre op fra maven. Men hvis jeg tog et shot med Galieve inden sengetid, så lagde det ligesom låg på sagerne. Det er SÅ klamt at indtage – men det virker. Og der er oplagt mulighed for et sjovt snap-indlæg, da det ligner en anden hvidlig klat ret så meget… 😖

  Svar
 14. Simone says:

  Jeg har lagt mærke til at du ofte nævner din stedfar. Har du stadig din biologiske far og et forhold til ham? Jeg er bare nysgerrig, men det er også helt forståeligt hvis det er for personligt.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *