Historien om et gulvtæppe

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

img_8311

Jeg gjorde det. Selvfølgelig gjorde jeg det. Bestilte gulvtæppet. Det er skidepænt, og nu når det ligger rullet ud i det der bliver vores stue snart, når vi altså lige har fået væltet en væg, rykket rundt på nogle møbler og malet en anden væg, og fået vores sofa og…. Så er jeg virkelig glad for det. Min mand har længe ville have et tæppe, hvor jeg nok har været lidt mere ‘hvad er der nu galt med nøgne gulve’-agtig, men det kan sgu noget, sådan et tæppe. Og da jeg, eller vi, konstant faldt på røven over marokkanske ryatæpper til mange mange tusind kroner, blev vi enige om at gå med det såkaldte ‘bloggertæppe’ fra Ellos, om ikke andet så til en start.

img_8312

I dag kom det så, og jeg er faktisk virkelig overrasket over kvaliteten. Det er totalt tykt og lækkert, og ser på ingen måde ‘billigt’ ud, selvom det koster en brøkdel af dem vi oprindeligt havde kastet vores kærlighed på. Jeg er glad! Om det bliver erstattet med, eller i det mindste får selskab af et lignende eller mere farverigt fund, når vi om ikke så længe rent faktisk drager til Marokko ved vi ikke. Men det giver sgu ret god mening, når det ligger der midt i vores mange bunker af sorteringssager og lejlighedsdrømme …

Find det til 1500,- HER
OBS! Med koden ‘345446’ får du til og med d. 22. november 20% på tæppet, samt en masse andet i Ellos’ boligsortiment.

img_8313

25 replies
 1. Pernille says:

  Et lille tip.. køb en nanospray.. så lægger diverse væsker sig ovenpå som små perler, lige til at tørre af 😊 Det har jeg gjort på mit langhårede tæppe og det er SÅ lækkert!

  Svar
 2. CharlotteF says:

  God tur til Marokko!
  Vær obs hvis I køber tæpper i fx bazaren på hvordan de lugter. Ved tæpper lavet af dyrehår fx kamel er ulden behandlet, så det ikke lugter af …ja dyr…. Det er selvfølgelig billigere at bruge ubehandlet uld og sælge billigt (eller dyrt) til turisterne. Problemet er at det ikke bare kan luftes, så lugten forsvinder. Men skal igennem en dyr efterbehandling af tæppefirma. Vi måtte smide vores nye tæppe ud da vi ikke ville betale for uldrensningen.
  Så snudetøjet ned i tæppet og vurder om det er en lugt I vil have i stuen.
  Da vi var i Iran var der de VILDESTE lækre og betalelige ægte tæpper. Man skulle bare sætte sig lidt ind i typer (hver egn sit mønster/farver), knudetæthed og uld/silkevarianter inden.

  Svar
 3. Camilla says:

  Fedt tæppe! Er det mere gråt i virkeligheden? Synes nemlig på billederne på Ellos, at det ser blåt ud, så jeg er i tvivl om hvilken farve jeg skal vælge 😊

  Svar
 4. Ann says:

  Nu bliver jeg nysgerrig… 🙂 Hvordan går det med lejlighedsjagten? Med de planer for jeres nuværende lejlighed, du nævner, er I så blevet enige om at blive boende?

  Svar
 5. Julie Sørensen says:

  Det er så flot det tæppe, har kigget på det lææænge! Nu kastede jeg mig også ud i at bestille det 😊 Det hjælper selvfølgelig ikke dig, men hvis andre overvejer det, så fandt jeg rabatkoden 345403 der giver 30% og så koster tæppet pludselig ‘kun’ 1000 kr 😊 God weekend til dig og den lille smukke.

  Svar
 6. Jannie says:

  Vil du ikke give en tilbagemeldning på hvordan det er at støvsuge? Jeg har nemlig også forelsket mig i det, men ORKER virkelig ikk, hvis det ikk kan støvsuges ordenligt med en alm. Støvsuger.

  Svar
    • Sneglcille says:

     Det var det, lige indtil det ikke var det længere. Forstået på den måde, at der er kommet lort på, og vi nu har smidt det ud. MEN inden da, holdte det sig pænt.

     Svar
  • Kira says:

   Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvor godt det ligger fast, eller om det krøller lidt?? Er der en eller anden form for bund, så det ikke glider, eller er det mere ‘kludeagtigt’? Det er såååå fint nemlig <3

   Svar
   • Sneglcille says:

    Det er ret kraftigt og på ingen måde kludeagtigt. Ellos anbefaler et skridsikkert underlag, men det har jeg faktisk ikke, og det ligger fint fast på vores malede gulve, selvom både kat og barn løber over det flere gange om dagen.

    Svar
 7. Anna says:

  Åh hvor kan jeg genkende din beskrivelse. Jeg havde også forelsket mig i skidedyre marokkanske tæpper, men efter mange dyre møbelindkøb besluttede jeg mig for at købe samme tæppe. Om ikke andet kunne vi bruge det indtil vi købte et “rigtigt” tæppe.

  Jeg blev også overrasket over kvaliteten og min mand elsker, at det er så blødt og tæt.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *