Græsenke-status: Knap så cool

Halvdelen af tiden er gået. Cirka.
Jeg har ikke set dem siden onsdag, og intet hørt fra dem siden torsdag, da de nu befinder sig et sted uden mobildækning (men med bjørne… En mindre detalje jeg forsøger ikke at gå op i), og det er ikke helt nemt, for mig altså. Det er heller ikke uudholdeligt, endnu. Ikke hele tiden. Men jeg gad virkelig godt lige have et lillebitte glimt af kontakt. Et eller andet. Det får jeg nok tidligst mandag, når de efter planen igen er et sted med dækning. Det er sgu lidt af en udfordring.

Jeg savner dem. Særligt den yngste af de to. Helt vildt. At vi ikke har kontakt, ved jeg ikke om gør det sværere, eller måske endda nemmere. Men jeg mente det, da jeg sagde, at det lidt føles som om, at nogen har taget en kropsdel fra mig, eller en vigtig ejendel. Som når man har gået med en taske en hel dag og så sætter den fra sig og går ud af døren igen. Det er sådan en følelse af konstant at have glemt et eller andet.
Ret sært egentlig. Det er jo ikke første gang vi er fra hinanden, men der er uden tvivl første gang, at vi har været uden kontakt så længe. Både hvad angår ham jeg er gift med og ham jeg har født. Men igen er det mest sidstnævnte, det føles unaturligt at være væk fra.

Uma og jeg hygger os virkelig meget Hun er simpelthen sådan et skægt lille menneske, og det er ret fedt at have hende på tomandshånd og virkelig opleve hendes personlighed udfolde sig. Hun er dog også begyndt at spørge meget efter sin far og ‘Orla’ som hun kalder Otto, og hun peger meget entusiastisk på alle flyvemaskiner vi ser og råber faaar?!, ligesom at hun løber gennem lejligheden og leder efter de andre, når vi kommer hjem hver dag. Sødt og en anelse hjerteskærende.

Californien er fandme langt væk.

Ok, det er sgu lidt hårdt.

Behøver jeg sige, at jeg glæder mig til på onsdag?

img_8324

2 replies
  1. Lena says:

    Hej Cecilie. Jeg forstår dig søreme godt. Halvdelen af din familie er jo laaaangt væk, men husk at de skaber gode minder sammen. Mht minus dækning, og bjørne, kan jeg forestille mig at de er i Yosemite lige nu. Jeg vandrede der i 8 timer sidste år, og der er meget sikkert. Det er en fantastisk naturpark, og der er så mange mennesker og Rangers alle vegne, så bare rolig. Jeg er sikker på at Otto har en masse at fortælle når han kommer hjem. Varmt søndags knus til dig😉

    Svar
  2. Cille says:

    Åhh, ved lige hvordan du har det. Har lige efterladt min mand til et 3-4 ugers (selvvalgt?!?!) stræk uden kontakt på et lille bitte skib over Atlanten. Eneste plus er at jeg har mine unger hos mig. Og det er heldigvis et ret stort plus. Ellers ville det aldrig gå! Håber du har fået dem godt hjem – begge to😊.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *