Festtøj til de runde

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Julefrokostsæsonen er over os og jeg har allerede tøjkrise bare over de tre arrangementer jeg indtil videre har I kalenderen. Det første er allerede i morgen, med dresscoden Fashionably formal. Og selvom at jeg med ret stor sandsynlighed bare ender med at gribe ud efter verdens bedste kjole, vil jeg alligevel gerne måske prøve at finde nogle andre alternativer også …
For eksempel nedenstående.

partypreggo

1.Denne her farve altså! Elsker den. Plisseringerne er også lige i skabet og for en gangs skyld kan jeg også godt overskue bindebåndet – Noget jeg normalt slet ikke er til, da det bliver sådan lidt ‘Hej jeg er gravid’-agtigt. Kjolen koster 380,- OGSÅ optur. HER

2.Denne har jeg klikket hjem, og jeg glæder mig for vildt til at prøve den på. Håber den når at komme. Den er stribet og der er glimmer i den, hvilket egentlig begge er noget jeg har været helt enormt træt af, men pludselig ikke kan få nok af. Den koster 700,- HER

3.Det kan gå to veje med denne. Enten vil jeg føle mig top fashionable og læks, eller også går der Luna-telt i den, og jeg vil føle mig som en udklædt kalkun, men der er noget fint ved den, og jeg tænker at den med et par gode strømpebukser, stilletter, bobbet hår og lyserøde læber kan et eller andet. til 420,- tør jeg godt finde ud af det. Find den HER

4.Hej nytårskjole til 350,- ! Pæn, enkel, cool, nem at style. Find den HER

5.Jeg gider virkelig godt have denne på til Andedammens julefrokost i år. Synes den er noget af det fineste. Lidt dyrt for en graviditetskjole, men jeg kan også nå at bruge den et par gange, og så kan den måske gå i arv til en veninde… Tror altså den skal med hjem. 790,- HER

6.Jeg tvivler på at jeg kan få min vom i den medium der er tilbage lige nu, men hvis man slet ikke er gravid, eller måske nygravid, eller ammer og bare skal have let adgang til babys mad, så er denne et virkelig godt bud. Festlig uden for meget halløj, og et fund til prisen. 350,- HER

7.Lang katftan-agtig sag, der med lidt smykker hurtigt ligner en million, en behagelig million endda. Lige nu nedsat til 1150,- Findes i blå og sort HER

8.Jeg har kigget på denne et par gange nu, og jeg er ret pjattet med den. Når jeg går en størrelse op sidder den fint. Oversized på den pæne måde, og til strømpebukser, ankelstøvler og lidt guld på øjnene er det et perfekt julefrokost-look. 350,- HER

9.Joggingbukser med perler på! Det er jo genialt, intet mindre. Jeg tænker at i en størrelse større end normalt (eller to, for der står at de er petite – Og den tall udgave findes kun i lys) og så under maven med dem, til høje sko, en sort t-shirt og en blazer. Jeg elsker det, faktisk… De koster godt nok 850,- Men jeg tænker at det bliver en god investering, og jeg ville faktisk ønske at jeg havde set dem noget før, så jeg kunne have fået dem hjem, nu. Find dem HER

 

 

 

 

 

 

 

 

3 replies
 1. Sofie says:

  Uha, har jo lyst til at klikke samtlige hjem! Ichi kjolen tror jeg skal i min garderobe og vente på at det bliver ammetid 🙂

  PS: dit sidste link til joggingbukserne linker til en (enormt smuk!) Goya kjole og ikke joggingbukser 😉

  Svar
 2. Sofie says:

  Du bliver nødt til at vise nummer to på, måske på snappen!! Tænker sådan at købe den til nytår hos den splinternye svigerfamilie samt diverse julefrokoster!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *