Et sjældent og stille øjeblik

Jeg ligger i min seng, i min lejlighed. Ovenpå mig ligger Uma og sover. Her er stille. Faktisk er det kun bilerne på gaden og vandet i radiatoren jeg kan høre. Drengene er kørt til Sverige for at kigge på nogle racerbiler, og er først hjemme i aften.

Der var så meget jeg skulle nå. En hel liste af punkter var klar, til når Uma skulle sove til middag. men pludselig var der gået en del tid med at bygge tårn og tælle blade på vores stuepalme, og hun virkede faktisk ikke træt længere, så jeg besluttede at vi måtte skippe luren og i stedet bare slappe den lidt med film og dyne, og så rykke aftenens puttetid lidt frem. Men midt i et afsnit bamse og kylling lagde hun alligevel sit hoved på mig og lukkede sine blå øjne, og nu sover hun. På mig. Noget der aldrig sker, i hvert fald næsten aldrig.

Jeg lader derfor min to do-liste være, dropper ideen om den der varme kop kaffe jeg har sådan lyst til, og vil i stedet bare nyde hvor jeg er lige nu. Måske jeg endda skal prøve at lukke mine egne øjne i. For en gangs skyld.

img_8032

3 replies
 1. Marie-Louise says:

  Det lyder hyggeligt. Sidder selv i sofaen med min lille Leo, som er knap 4 uger, sovende på min mave. Han er navngivet efter sin ene oldefar, men jeg tror at det lettede valget, at jeg havde læst om Leo her på bloggen 😉 altså at jeg havde vænnet mig til navnet.

  Svar
  • Merete says:

   Ej, hvor sjovt! Min halvandet-årige hedder også Leo. Man støder ellers ikke så tit på dem. Han er i øvrigt typen, der ikke har sovet på arm eller skød siden han var 6 mdr. Så nyd det, mens det varer!

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *