Datenight countdown og en ærgerlig aflysning

Om præcis 14 dage skulle vi til Marokko hele banden. Det var planen. Min mand skal arbejde og vi havde besluttet at børnene og jeg skulle tage med, eftersom at det er hans fjerde rejsejob indenfor en periode på to måneder, og at muligheden lå der. Dog besluttede vi i dag, at det kun bliver Leo, der tager med. Otto har haft en del fravær fra sin skole, både på grund af rejseaktivitet (Disneyland med mig og LA med Michael) og så har han været syg en del. Og lige om lidt er det juleferie, så hvis vi også skulle med til Marokko, ville det betyde at han faktisk kun ville have omkring 10 skoledage tilbage i år – I noget der jo faktisk stadigvæk er en relativ ny klasse for ham.
Så efter et par samtaler og overvejelser, altså mellem os de voksne, blev det altså i dag endeligt lagt fast, at Otto, Uma og jeg bliver hjemme i denne omgang. Jeg havde helt ondt i maven over at fortælle det til Otto, som i dag var hjemme fra skole igen, fordi han skulle til lægen med sine lunger. Men min store seje dreng tog det med et smil, og syntes både, at det var helt fair at hans lillebror får oplevelsen alene og desuden har han glædet sig til december i skolen, da det vist er noget med en hel del kage og historier, og som han så rigtigt sagde; gør vi bare noget andet sjovt en anden gang, For fanden. Han imponerer mig gang på gang, det lille empatiske menneske, altså.

Noget der til gengæld bliver til noget er det der døgn jeg fortalte om for nogle dage siden. Det bliver i morgen! Jeg glæder mig. Altså sådan meget mere end jeg troede jeg ville.
Vi vil helt vildt gerne ud og spise, men ingen af de restauranter vi vil besøge er til at få bord på med så kort varsel. Jeg havde ellers en hel liste af steder jeg gerne vil prøve, men der var jeg sjovt nok ikke den eneste. så nu har jeg gang i at lave mig en plan b. Måske noget med take-out, eller et sted jeg ikke har opdaget. Måske I kan hjælpe? Gerne noget, hvor det er muligt at få en kick ass vegetarisk menu for eksempel. Og noget ordentligt dessert, naturligvis.

… Så øv med Marokko, jeg havde sgu faktisk også glædet mig, men vi gør bare noget andet sjovt en anden gang, og så virkelig meget hurra for fredag.

img_7969

 

11 replies
 1. Natascha says:

  Ta’ lige på Gorilla! Det er SÅ lækkert! Virkelig lækker vegetarmad!
  PS. Endnu en gang tak for en mega sej blog! Jeg elsker at følge med! I er sådan en skøn familie!

  Svar
 2. Johanne Emilie says:

  Uh, Melee på Frederiksberg er simpelthen så hyggelig og date venlig – og maden er helt overdrevet god! 🙂 Og jeg tjekkede lige; der er bord 21.15 😉 Late night dinner er altid hyggeligt 😉 🙂

  Svar
 3. Louise says:

  Kjøbenhavn laver fantastisk vegetariske mad. Det står ikke på kortet men man spørger bare efter det, og det laver de hellere end gerne! Så skønt sted 🙂
  Rigtig god fornøjelse

  Svar
 4. Cana Buttenschøn says:

  Seriøst, tag på VeVe på Østerbro! Det er den VILDESTE menu – og udelukkende vegetarisk. Og altså, deres vinmenu er ikke just en fantastisk oplevelse, men deres juices ser til gengæld overdrevet nice ud, så du behøver ikke engang føle at du går på kompromis ved at skippe vinen. Gør det, gør det, gør det!

  Svar
 5. May says:

  Sikkert alt for sent men I/du SKAL prøve The Organic Lab mand! Åndssvagt lækkert vegansk mad – har seriøst aldrig smagt så lækker en suppe som den vi fik til forret! Og resten… OMG!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *