Ægteskab: Savn i et hverdags-hamsterhjul

Jeg er ret pjattet med vores hverdage. Også selvom de totalt flyder sammen ofte, er i højt gear, og som jeg tidligere har nævnt, er meget sådan samlebåndsagtige ind imellem. MEN. Fordi der for min mands vedkommende har været virkelig meget rejseaktivitet, og vi begge er begravet i arbejde, som vi begge for det meste dykker med hovedet først ned i, når børnene er puttet, er det begrænset hvor meget vi har været sammen, sådan rigtigt, bare ham og mig. De samtaler vi har er rigtig ofte om arbejde, noget praktisk omkring børnene, eller midt i et aftensmåltid, hvor der er to-tre andre munde, der er noget mindre, men råber en del højere, og så er det dem, der bliver hørt mest.
Klassisk, og helt normalt, tænker jeg.  Men da min mand i forgårs tog mig i hånden og sagde, at han savner mig, gik det op for mig, at jeg også savner ham, og måske er det dét savn, der har gjort mig lidt mut i det, hvilket jeg har været i de sidste par dage, uden helt at vide hvorfor egentlig.

Det går jo for fanden ikke, så måske skal parforholdsposen lige rystes lidt. Derfor er det nu aftalt, at børnene i nær fremtid kommer på et lille retreat hos mine forældre i et døgns tid, mens min mand og jeg sætter telefonerne på flightmode og barrikadere os. Reglerne er, at vi ikke må være praktiske. Ikke noget med lige at male en væg, eller køre i Silvan. Vi må max gå på restaurant, og i bland selv biksen, og måske i biografen. Måske.
Jeg glæder mig. For fanden, hvor jeg glæder mig.

image

6 replies
 1. Trine says:

  Hvor lyder det som en rigtig god ide! Det er noget mange af os glemmer i en hektisk hverdag, at man rent faktisk kan glemme at være kærester også. Nyd hinanden og jeres voksen tid.

  Svar
 2. A+K/VenterPaaVinBlog says:

  Årh, se det lyder skønt – der er intet som en pusterum ink. tosomhed og blandselv-slik.
  PS. Denne her fjolle-artikel dukkede op idag på min jubii-mail og tænkte straks på dig/Freelance; er sikker på du kan lave en top ti over fordele helt uden at skulle anstrenge dig 😉 http://www.jubii.dk/nyheder/forside/her-er-ni-grunde-til-du-ikke-skal-have-en-fotograf-som-kaereste/e8c30d4ebe004c3f8d7494acd09b5291?utm_source=Webmail&utm_campaign=Nyhedslink&utm_medium=Nyhedsteaser&_ga=1.85595807.765370816.1479893244

  God kæreste dag til jer!

  – A

  Svar
 3. Alexandra says:

  For helvede Cille. Dine kærlighedserklæringer rammer altid lige et ømt sted, for de gør mig så pisseglad og varm på jeres vegne. Hold kæft hvor jeg under jer det! Men de gør også ondt, fordi de får mig til at tvivle på min egen beslutning om at gå fra mit livs kærlighed, fordi vi ville forskellig ting. Når jeg læser dine indlæg tænker jeg nemlig ikke “Fuck, det vil jeg også have!” Jeg tænker “Fuck, det havde jeg..” og jeg kan bare ikke rigtig forestille mig at få det med nogen anden igen…
  Men I er sgu dejlige! Og jeg elsker(!) disse indlæg, de er bare så meget ren kærlighed, og at de minder os andre om hvad det alt sammen går ud på, gør jo ikke noget. Keep it up!

  Svar
 4. Marte says:

  Hei, det høres ut som en veldig god ide! Noe å glede seg til er heller ikke dumt 🙂
  Et annet spørsmål(litt apropos travel hverdag); er drengene med til noen fritidsaktiviteter(fotball, musik, dans osv)?
  Hvilke tanker har dere eventuelt gjort dere hvis de er med/ikke med på aktiviteter?
  Takk for fin blogg!
  Hilsen Marte

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *