8 x november

I morgen banker den der julemåned på. Jeg har hverken lagt i kakkelovnen til julekalender eller det der minder om. Ikke til jer, og faktisk heller ikke til mine børn. Men jeg er ret sikker på, at det nok skal blive jul alligevel.
November kom og er om et øjeblik gået igen, så jeg har været i arkiverne og kan hermed give jer det næstsidste ‘7x-indlæg’, der jo så med sidste måneds blogfødselsdag er blevet til et 8x-indlæg.

Værsågod:
– I 2009 forvildede jeg mig i Illums bolighus med en tre måneder gammel Otto, og et endnu ikke helt udviklet overskud og en kronisk forhøjet puls, som jeg ved at mange førstegangsforældre kender til.
– I 2010 var min barsel slut og jeg kørte på. Som arbejdende enlig 24 årig mor. Jeg kan huske den her aften SÅ tydeligt.
– I 2011 var Otto seks dage i Tyrkiet med sin far. Og jeg var, ud fra billederne at bedømme, glad for appen Hipstamatic.
– I 2012 kaldte jeg børn for ‘Røvhuller’ i avisen. Det var der forståeligt nok nogle, der blev sure over, men jeg elsker faktisk stadigvæk den klumme, og mine røvhulsbørn.
– I 2013 fik jeg nyt job. På Aller. Det er stadigvæk en virkelig stor milepæl i mit liv.
– I 2014 havde jeg samme kropsbygning som nu og vi fandt ud af, at det var en Uma, der lå i min mave…
– I 2015 fortalte jeg om, hvor skrækkelig min skolegang har været og hvor bange jeg nogle gange er for at smitte mine børn med min skoleangst.
– I 2016 delte jeg en slags fødselsberetning, som jeg skrev for syv år siden …

Hvis du vil læse 7xindlæg fra de resterende måneder, findes de her:
Januar
Februar
Marts
April
Maj
Juni
Juli
August
September
Oktober

img_8682

5 replies
 1. Skalotteløg says:

  Jeg elsker de her tilbageblik – det er fantastisk at se den udvikling, suchard været igennem 🙂
  Fx panik-turen i Illum – for mig er det rart at læse, at du også har været der, og at det bliver nemmere med tiden og antallet af børn. Det giver mig et håb 😉
  Man glemmer jo helt vildt hurtigt, hvordan det var engang – så selvom man som førstegangsmor får gode råd fra alle mulige, så er det bare meget bedre at læse sådan en semi-live rapport fra en tid, hvor vedkommende selv stod midtby det 😀

  Svar
 2. Karoline says:

  Gud, er det allerede et år siden du skrev indlægget om frygt for at smitte med skole-angst?!?! HVOR blev dét år lige af???

  Svar
 3. Tine says:

  Åh gud, jeg husker tydeligt det indlæg fra 2012 og alle de sure reaktioner!
  Jeg grinede næsten højere i dag, da jeg genlæste det (jeg har selv et halvandet år gammelt røvhul, der ofte laver flitsbuen mellem 16-18), end jeg gjorde første gang jeg læste det 😀 😀 😀

  Svar
 4. Jette says:

  Den er så sq da også skide sjov, den klumme 😂 Og du bebrejder jo netop ikke børnene, men beskriver bare det faktum, og at vi voksne ville gøre det samme, hvis ikke vi havde lært bedre. Tak for grinet

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *