21 uger: Bananbaby, udsat VLog og LA drømme

21+3 i dag, og igen igen igen er min ugevideo forsinket. Undskyld. Der gik lige et rodet projekt og Housewarming i Andedammen i den og så glemte jeg alt om det igen. Jeg har besluttet at der ikke kommer en video denne uge, men at jeg i stedet laver en slags dobbelt video i weekenden når jeg går ind i 23. uge. Men I skal ikke snydes for lidt skriv om hvordan min graviditetsuge 20 gik. Jeg var alene hjemme med Otto og Uma, da min mand var i Dubai, og som jeg vist også fik givet udtryk for her, var det ikke så nemt som jeg gerne ville have, at det skulle være. Men det gik jo heldigvis, og nu er min mand hjemme igen, i seks dage endnu, inden vi igen sætter ham på et fly. Denne gang til Los Angeles, og jeg skal ikke afvise, at jeg en enkelt eller fire gange har taget mig selv i at søge på flybilletter til mig og børnene. En vidunderlig ide egentlig, at tage med. altså lige indtil jeg kommer i tanke om, hvordan mine børn og særligt Uma reagerede på jetlag sidst vi var afsted. Desuden skal Freelanceren arbejde en del, og har derudover arrangeret to dages bjerg- (eller var det ørken?) camping med en af vores venner, og som en ret gravid type uden kørekort, kan jeg godt fornemme at otte dage med jetlag og to børn alene I LA er en udfordring jeg ikke har mod på lige nu.

Nå, men som sagt er jeg nu trådt ind i 22. uge, eller altså uge 21, og min meget underlige amerikanske app siger at baby nu er på størrelse med en banan. Ja. Som det visuelle menneske jeg er, er sådan en information virkelig sær, for nu forestiller jeg mig naturligvis en banan med arme og ben, hver gang der bokses indefra min mave. Så det er super mærkeligt, og jeg bør muligvis overveje en anden app, for som en af jer skrev for noget tid siden, var hendes baby nået ananas-størrelsen og det er der ingen der har lyst til at tænke på. Av.

Foruden træthed og ømme lår (?! tror nogle nerver sidder i klemme) har jeg det strålende. Ingen kvalme, knap så mange cravings som tidligere, ingen ligamentsmerter og så er jeg på det der stadie, hvor jeg godt kan overskue at være gravid. Jeg er ikke utålmodig, og glæder mig ret meget, og så er det eneste, der generer mig lige nu nok min størrelse. Jeg ligner en der er i 30. uge, hvilket jeg jo på ingen måde er endnu, men omvendt var det også irriterende da jeg bare var taljeløs og slet ikke så gravid ud. Så jeg skal nok bare holde kæft og være glad. Så det gør jeg.

God onsdag derude.

screen-shot-2016-11-02-at-10-21-34

4 replies
 1. Marie says:

  Du må gerne brokke dig, for det må man altså gerne, selvom andre måske synes, at det ikke er berettiget.
  Men når det er sagt: du ser så smuk ud, og jeg synes personligt, at den mave er mega flot på dig! Lige præcis de der 20-uger synes jeg personligt er de absolut bedste i hele graviditeten. Fyldt med glæde, fysisk velvære (sådan i det store hele) og så bare en flooot mave, som ikke gør én alt for besværet endnu!

  BTW: du er sej, at du bare klarer at stå alene med børnene under alle de rejser! Jeg synes, det er TOP røvet (Omend helt fair og i orden), når min mand ikke er hjemme bare en enkelt aften, og jeg priser mig lykkelig for, at han kun yderst sjældent skal til udlandet med arbejdet!

  Svar
 2. Giveittomebaby says:

  Hvis det er “Babypics” appen du bruger, så kan du jo gå væk fra frugterne, og i stedet tage den usunde version. Så vil din baby i stedet være på størrelse med en chokoladebar, og det er jo en smuk ting. Så ender du heller ikke ud i en ananas 😉
  Og du har simpelthen den smukkeste mave, så ingen grund til at synes den er for stor allerede.

  Svar
 3. Chris says:

  jeg er gravid med nr. 2, og må også konstatere, at maven denne gang er stor! Er i uge 28, og ser nu ud ca som da jeg fødte 1. gang! Man tør jo næsten ikke tænke frem…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *