Vlog uge 16

Screen Shot 2016-10-02 at 15.07.53

Vel ankommet til det trygge sneglehus på 2. sal efter tre dages magisk Disney skørhed. Det var virkelig fantastisk, men for helvede, hvor er vi trætte! Både Otto og jeg er totalt mættede af indtryk, Disney og selskab, så vi tager en meget rolig dag i dag. Han er pt ved at se film, jeg gør aftensmad klar og blogger, Uma tegner på alt andet end det stykke papir der er blevet placeret foran hende, og så har vi lige kysset Freelancer farvel, der flyver til Ibiza om et par timer for at tage billeder af nogle lækre modeldamer.

Jeg har ikke nået så meget i dag, men det er dog blevet til en Vlog, hvor jeg fortæller lidt om graviditetsuge q6 som jeg lige er trådt ud af. Flere har bedt mig om at vise hvor stor jeg er blevet om maven, men det glemte jeg i denne omgang, så det bliver næste uge. Og så glemte jeg helt at sige, at der er seriøst meget babyaktivitet i min mave, jeg har i nogle uger mærket de famøse ‘bobler’, eller det som jeg kalder ’skvulperi’, og den sidste uge er de skvulp blevet væsentlig mere tydelige og hyppige og kan med lidt tålmodighed og koncentration også mærkes udenpå maveskindet. Eddermame hyggeligt!

RESUME:
17+0 – TRÆT efter tre dage i Disneyland, hvilket på trods af mange mange mange kilometers gang faktisk er gået ret problemfrit, bortset fra træthed og øm lænd. I dag har jeg kvalme på den helt klassiske graviditetsmåde, hvilket jeg mistænker må skyldes træthed og udmattelse.
Jeg har været til yoga denne uge, hvilket gik så fint og føltes helt rart at slukke for hovedet i halvanden time.
De næste fem-seks dage er jeg alene med ungerne, hvilket jeg er spændt på eftersom at min mand klart trækker det tunge læs i forhold til børn og praktiske gøremål for tiden.
Jeg er noget mere rolig i forhold til de smerter jeg fortalte om i sidste uge, da jeg har fundet ud af at det med stor sansynlighed ‘bare’ er kraftige ligamentsmerter. Irriterende og smertefuldt, men i det mindste ganske ufarligt.
Vi har været til kønsscanning og skal have en pige, hvilket vi synes er SÅ mega fedt…

7 replies
 1. S says:

  Du er sød. Jeg ved ikke om du har været inde på det, men jeg tænkte om du kunne lave et indlæg med ting, man kunne gøre for sin gravide veninde eller en sød gave, hun ville sætte pris på enten til baby eller hende selv? Nu har du jo trods alt lidt erfaring på området 😉 Jeg ved hun ikke er interesseret i babyshower, men jeg synes ikke hun skal snydes for lidt ekstra opmærksomhed i hvert fald fra mig af den grund. Men hun er samtidig den første i venneflokken med baby, så jeg er på bar bund!

  Svar
 2. Mormormedstiletter says:

  SÅ hyggeligt at følge med i sin graviditet, da det er næsten 27 år siden jeg sidst ventede barn😊Jeg elskede at være gravid og kunne for den sags skyld have 10 børn, men det var faren ikke helt med på;-)

  Svar
 3. Maria Jensen says:

  Ih, det et altså så hyggeligt at følge med. Jeg er selv gravid, tror jeg er en uge længere end dig (18+1 i dag) og vi var til kønsscanning i går og venter os også en lille pige. Jeg har samme oplevelse som dig, mht at det bliver lidt mere virkeligt og nemmere at forholde sig til, når man kender kønnet. Og så synes den 6-årige storebror også det var sjovt at få at vide at han skulle have en lillesøster.
  Kh. Maria.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *