Varme og tørre ’små’ efterårsfødder

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF ECCO

img_6688

Efterår og lige om lidt vinter. Det er koldt, det er gråt og det er vådt. Personligt er jeg en indoor type, der i den grad holder af at nyde efteråret inde bag lukkede døre. Desværre, eller rettere heldigvis, er mine børn komplet modsat mig hvad det angår. De er ude-mennesker ligesom deres far er det, så bare fordi at vinden pisker, kulden trænger sig på og jorden er beklædt med mudder og vandpytter, springer de glædeligt ud i det, og så må jeg jo springe efter.

img_6737

Efter at bladene er begyndt at drysse af træerne og der er kastanjer at finde på jorden, tager vi mange omveje på vej til og fra skole og vuggestue for tiden, og det er da virkelig hyggeligt, må selv en indemus som mig indrømme.
Derfor er det lune tøj og det solide og vandtætte fodtøj fundet frem.

img_6738

Jeg er ret sikker på at jeg tidligere har givet udtryk for, at jeg er virkelig begejstret for ECCOs børnesko, og det er en begejstring der er holdt ved. De holder en hel sæson, og så sidder de virkelig godt på de små (og knap så små) fødder – Mine børn deler heldigvis begejstringen, Otto udtalte blandt andet at det var som at gå i sutsko, og jeg er næsten helt ærgerlig over at jeg ikke har dokumenteret øjeblikket da Uma fik sine pink støvler. Sjældent har jeg set nogen blive så glad for et par sko og det er inklusiv mig selv, der ellers tidligere på året fik drømmestøvlerne i gave af min mand. Hun hvinede af fryd og nægtede at tage dem af sine fødder resten af dagen – Og de er det første hun finder frem om morgenen, derfor er det også sket en gang eller tre, at hun har spist havregryn iført bodystocking og vinterstøvler.

img_6731

Også Otto sprang straks i sine grønne støvler, som han selv havde valgt på et billede et par uger forinden. Min papsøn får et par i sorte med gule detaljer, og selvom han ikke deler resten af flokkens sko-fetish tror jeg alligevel at de falder i god jord, da det betyder at det er slut med at styre uden om vandpytterne. Jeg er i hvert fald så glad for at de har ordentligt og solidt fodtøj, der holder helt til foråret.

img_6730

img_6732

Støvlerne har alle en vandtæt GORE-TEX® membran, hvilket er guld værd med tre styk tonser-børn, der har en indbyrdes konkurrence om, hvem der kan svine sine støvler mest muligt til – Det mistænker jeg dem i al fald. Efter en uges test af ECCOs vinterstøvler – af de mindste og største sæt børnefødder i huset, vinder støvlerne altså stort. Det er tørre og varme fødder jeg får hjem fra SFO og vuggestue hver dag, og så er det bare en ekstra bonus at ungerne selv er så glade for dem. Så hermed en kæmpe anbefaling fra mig og min børneflok.

Se hele ECCOs udvalg HER

img_6733

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *