Tøjsalg i Andedammen. Kom kom!

På mandag d. 10. oktober inviterer jeg og mine nydelige kollegaer i Andedammen alle jer på et lille tøjsalg i vores lokaler ved kanalen i København K.
Det er fra klokken 11 til 17, i Nybrogade nummer 18, 2. sal.
Alle er velkommen, så kom op forbi og sig hej, og se om der er noget I kan bruge.

img_6035

Jeg vil have en hel del tøj med, både i den helt billige ende, sådan midt i mellem, samt nogle få lidt dyrere items. Kontanter og mobilepay modtages.

Vi ses! Håber jeg.

Og hey, hvis du ikke ved hvem de andre damer i dammen er, kommer der her en kort introduktion:

Cana.
Min sprudlende og virkelig lækre partner in crime og business, og ikke mindst min gode veninde, som jeg ejer Andedammen sammen med. Hun er gift med Thomas (ja, ham med den gode numse), og sammen har de muligvis nogle af de mest charmerende drengebørn jeg har oplevet.

Sandra.
Beauty, brains og BODY! 20 år gammel og så sej, sød, cool, dygtig og lækker. Hun er den yngste i dammen, men det mærker man nu ikke. Faktisk tænker jeg engang imellem, at Sandra er den af os, der har mest styr på det.

Frederikke.
Seje Frederikke har ben i næsen og besidder så meget viljestyrke og gåpåmod, at jeg ikke kan andet end at beundre hende. Hun er pisse sej og skide sjov og har et meget misundelsesværdigt business-gen, der kommer til at få hende virkelig langt.

Cecilie.
Smukke Cecilie, mor til 3 absurd smukke børn, gift med søde (og ja, smukke) Thor. Relativt ny i blogverdenen, men er af et helt særligt stof. Cecilie kan skrive, og så tager hun de vildeste stemningsbilleder. Hvis I ikke kender hendes blog endnu, er det på tide, men jeg advarer jer; man kan ikke undgå at blive en lille smule forelsket i Cecilie, Thor, Sia, Elliot og Hugo.

Trine.
I kender selvfølgelig allerede Trine, eller lortemor, hvilket er navnet på hendes blog, men absolut ikke en titel, der passer. Tværtimod. Hun er mor til Alfred, blogger på femte år, hvis jeg ikke husker galt og bestemt one of a kind, og så er hun så lillebitte og fin, at jeg nogle gange har lyst til at bære hende lidt. Men jeg gør det ikke.

7 replies
 1. Line says:

  Kan du skrive lidt om hvilke tøjstørrelser, der vil være tale om? Bare så man ikke går forgæves, hvis nu I allesammen er sådan ligeså labre str under medium, som I ser ud på billeder 😊
  Og dette er kun et forsøg på at effektivisere. Er som udgangspunkt helt vildt ligeglad med andre damers størrelser. God weekend 😊

  Svar
 2. Kathrine says:

  Altsåååå … Jeg vil bare gerne spørge hvor din fine grå hue (som du viser på Snapchat) er fra? Den ser immervæk rar ud 😊

  Svar
 3. Selma says:

  Ihhh, hvor fint! Det gad jeg virkelig godt, men altså desværre svært at nå, når man har et fuldtidsjob :/

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *