Strik strik strik

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Noget af det jeg har tilføjet allermest af til min garderobe i løbet af den seneste tid er strik. Jeg gider ikke fryse! Jeg har allerede fået skrabet en ret god samling til mig, men jeg er ikke helt færdig endnu…
Herunder er nogle af de uldne sager, jeg godt gad gå vinteren i møde i.

strik

 1. Jeg har allerede den lyse af dem her og jeg bliver nødt til også at få fingrene i den sorte version. Det er 100% uld, pasformen er skøn og selvom jeg nok ikke kan være i den vinteren ud på grund af min voksende omkreds, ved jeg at det bliver en sikker favorit år efter år. og så synes jeg faktisk at den lidt høje pris er ret rimelig, kvalitet og udseende taget i betragtning. 900,- HER
 2. Jeg har nævnt den før og er stadigvæk pjattet med både farve og form. Det er kun mængden af polyester der afskrækker mig en anelse, men tænker jeg må ind og røre ved den. For fanden, den er cool. Til sorte strømpebukser støvler og en frakke. Simpelt og lækkert. 300,- HER
 3. Jeg er helt forgabt i denne fluffy sag fra Selected. Den passer til alt og kan lidt mere end en almindelig grå strik. 800,- HER
 4. Jeg har netop bestilt denne og glæder mig helt vildt til at se den i virkeligheden, er vild med ærmerne, farven og strukturen. Den koster 450,- HER
 5. Lang vamset strik, som jeg vil bruge både ude og hjemme, over jeans og støvler, strømpebukser og kjole. 1500,- HER
 6. Skide fin graviditetsstrikkjole, som jeg nok vil bruge som trøje. 350,- HER
 7. Strikkjole i den fineste efterårsfarve. Jeg vil bruge den med sorte kraftige strømper, flade støvler, et stort halstørklæde og min camelfarvede frakke. 380,- HER
 8. Jeg eeeelsker lange ærmer! Og så synes jeg at farven på denne er lige i skabet (det er som om at jeg er ret glad for grå). 500,- koster den HER
 9. Jeg har manglet denne her så mange gange. En halvlang grå strik til at have udover mine kjoler. Den er fra Vila og koster 320,- HER

 

 

6 replies
 1. Anja says:

  Synes altid godt om din tøjstil/smag 🙂 Kan du ikke anbefale nogle gode vinterstøvler (som også dur til gravide) på bloggen på et tidspunkt? Det ville være så lækkert.

  Svar
 2. Line says:

  En forespørgsel: et indlæg med graviditets-vinterjakker ville være SÅ i orden. 🙂 Jeg er selv gravid og har termin lige i starten af april og kan nok ikke se mig fri for at måtte have en ny vinterjakke med plads til den voksende mave…

  Svar
 3. Charlotte says:

  Jeg bestilte den sidste (nr 9) hjem til butikken. Prøvede den glad men allerede efter 5 sekunder kløede den på håndledene. Øv for den ca er ellers pæn (og stor i str) – så den røg retur. Må lede videre 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *