Søvn og savn

Efter vores helvedesnat i går, var det lidt af en vild oplevelse at vågne til lyden af mit vækkeur klokken halv syv, frem for lyden af Uma. Ikke en eneste gang har hun så meget som givet et kvæk fra sig siden hun blev puttet klokken 18:40 i går aftes. Jeg vågnede endda af mig selv ved tre tiden, helt rundt på gulvet og nærmest udhvilet, fordi jeg ikke havde været vågen en eneste gang, siden jeg selv lukkede øjnene ved 22:30 tiden. At katten så havde fundet sig en legoklods, som han spillede en form for kattehockey med igennem hele lejligheden mellem klokken 3 og 4, var lidt en streg i den regning, men det var kun mig, der blev holdt vågen, så hvad fanden – Og humøret var virkelig højt i morges – fra særligt den af os, der havde fået 12 timer i streg …

img_7499

Jeg har nu været græsenke tre dage, og der er tre tilbage, og jeg savner (!!!) min mand helt vildt. Jeg var jo som sagt overhovedet ikke klar til at sende ham afsted denne gang, og det har da også været lidt af en mundfuld – Følelsesmæssigt. Ungerne og jeg hygger os helt vildt, og dagene går jo, men jeg er bare skide gravid og det er da lidt af en omgang at stå med det hele selv, særligt når man ovenikøbet savner den der anden halvdel, men det går … Heldigvis findes Facetime og iMessage, hvilket gør det en anelse mere udholdeligt, og  på lørdag kommer han hjem til os igen, godt nok kun for en kort bemærkning, inden han atter drager væk, denne gang noget længere, og det er sgu nok også derfor, at det føles lidt mere surt end normalt.

img_7497
Nu vil jeg kravle under dynen og stille håbe på, at Uma gentager nattens pragtnummer og at katten Pelle ikke har flere sporty tricks i ærmet.

Godnat

5 replies
 1. Kirsten says:

  Føler alle de samme følelser som dig i det der græsenkeliv. Jeg er dog ikke græsenke i længere tid af gangen lige så ofte som dig. Jeg er for første gang siden vores datter blev født for et halvt års tid siden alene med hende i længere tid end bare et par dage (fra søndag til fredag for at være helt præcis). Og det er bare hårdt, selvom jeg megahygger mig med hende ❤️ I dag kom vi begge to i bad for første gang siden i søndags (!!!), og det har jeg stadig optur over 👏🏻💪🏻👍🏻👶🏻

  Svar
 2. Stine says:

  Lidt utraditionelt for mig at skrive på din blog, trods jeg troligt har fuldt med hverdag i mange år efterhånden. Men har lige et behov for at fortælle at jeg er viiiiild med at følge med på bloggen og ikke mindst på Snapchat. På min lorte dag i dag, har jeg nydt at få min Snapchat dosis og ikke mindst den mega nuttede video af Uma her til morgen. Så TAK fordi du skriver så nice og generelt bare virker mega nice!

  Svar
 3. Louise says:

  Puha! Det lyder sgu som en hård omgang med to børn og én i maven. Sejt at du holder skansen mens din mand er væk! Håber han forkæler lidt ekstra når han sætter benene på dansk jord igen 😉
  Med ønsket om en god dag og måske lidt ekstra søvn i nat, en masse varm kaffe i koppen og honninghjerter og bland selv-slik. Det fortjener du vist! 😀

  Svar
 4. O says:

  Åh, kender godt til at savne! Nu er det godt nok min mand der er græsenken i vores tilfælde, da jeg er på Færøerne i praktik i en måned, men jeg kan godt fortælle dig, det er heller ikke nemt for den der skal afsted :O Med 2 børn på 1 og 2 år er det et helvede at være væk så længe :O

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *