SØNDAGSSHOPPING: Sorte “flade” støvler

INDEHOLDER AFFILIATE

Jeg er ualmindeligt glad for sorte flade læderstøvler, eller altså helst med en lille hæl, bare et par centimeter eller fem til holdningen. Jeg synes det er så pænt til både jeans, bukser og kjole, og jeg er særligt blevet glad for de lidt spidse af slagsen. Og i mit hoved bliver noget åbenbart straks praktisk så længe det ikke er mere end 9 centimeter højt. Fjollet, men sandt. Nåh, men det er, som I måske har gættet, gode efterårsstøvler jeg har fundet frem. Efterårsstøvler, der vist ligner hinanden lidt rigeligt, i hvert fald hvis man spørger min mand, men de ER altså forskellige.

stoevler

 1. Perfekt ankelstøvle, der kan lige præcis det jeg godt kan lide for tiden. De er spidse, har en anelse hæl og ser bare skide lækre ud. 1200,- koster de. Find dem HER
 2. Jeg har luret lidt på dem her i virkeligheden og de er totalt fede, og så synes jeg de ser væsentlig dyrere ud end de er. Dog er ruskind måske ikke det mest praktiske, ikke engang for mig, men flotte er de eddermame. 1000,- HER
 3. Dem her altså! Jeg har hede drømme om dem. De er rå og elegante på samme tid, og jeg gad så godt at smide mine fødder i dem. 2800,- HER
 4. Jeg er ret pjattet med det korte skaft og den spidse, men alligevel afrundede snude. Med andre ord en perfekt hverdagsstøvle, der vil fungere til al påklædning. De koster 1400,- HER
 5. Noget grovere end hvad jeg normalt ville gå efter, men der er alligevel et eller andet ved dem og jeg tror de vil være top seje til strømpebukser og kjole. Og så koster de kun 700,- HER
 6. Der er lidt western over dem her, men det er nu ret sejt. Der står at hælhøjden er 30 cm, hvilket umiddelbart lyder lidt voldsomt, men lad os gå ud fra at der menes mm. Fine er de i hvert fald. 1650,- HER
 7. Dem her har jeg haft et godt øje til længe… Nu er de nedsat og der er endda et par tilbage i min størrelse. 800,- koster de HER
 8. Jeg er ret pjattet med laksko. Det har jeg altid været og jeg synes at de her er mega fede og smukke. Jeg kan godt lide at de både kan bruges til hverdag og lidt finere brug, jeg mener laksko! Det er da fancy as fuck. De koster 1200,- HER
 9. Uden nogensinde at have været i nærheden af en hest, får jeg lidt ridestøvle vibes af denne, og jeg kan lide det. Av, de er fede! 1600,- HER

 

 

3 replies
 1. Tanja says:

  Damn! Hvor er de fede allesammen 😍 Og ih hvor blev jeg bare skide glad, da jeg så at du havde lavet dette opslag – lige det jeg pt går og kigger lidt efter selv. Men øv hvor er de altså lidt dyre 😳😜

  Svar
  • Sneglcille says:

   Synes ellers de fleste af dem er virkelig rimelige i prisen. Det er jo læder 😀
   Håber du kunne bruge indlægget alligevel.

   Svar
 2. Charlotte says:

  Jaa, fedt indlæg 🙂 kom lige på det rigtige tidspunkt! Har bestilt nr 2 – dog i læder, ikke ruskindsudgaven, den er også for sart til mig!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *