Sneglehus update

img_6329

Om vi har fundet en større lejlighed endnu? Nix. Men jeg gik som sagt også lidt i stå, i frustration over de sindssyge priser (!) og mangel på præcis det vi søger efter. Nemlig fem værelser, på Østerbro eller i K til under 18Kilo om måneden. Gerne langt under. Noget der er umuligt. Selv mindre end 20.000 eller 22 for den sags skyld er umuligt.

Det blev nærmest sådan at vi tog os selv i at kigge på halvgode løsninger til små 20.000 og tænke at det da var et alletiders scoop. Og at vi så også sidenhen (jeg siger vi, men mener jeg) lidt har fortrudt at vi ikke søgte drømmelejligheden, som faktisk har vist sig at have været et helt vildt godt tilbud, hjalp ikke på frustrationen.

Det er ret demotiverende, at det skal være så dyrt. Det virker for os fuldstændig åndssvagt at skulle smide så meget efter en lejebolig. Hvorfor køber I ikke bare, spørger en del. Altså hvis der er en fem/seks-værelses andel i en 1 kilometers radius af Sortedams Søen, så vil vi hjertens gerne se den. Vi kan ikke finde den. Og som sagt vil vi helst også beholde vores elskede Vesterbro lejlighed nogle år endnu, da det godt kunne se ud som om at det er et dumt tidspunkt at sælge den. Så for nu søger vi fortsat leje, altså ved mindre den perfekte andel byder sig. Vi søger videre … Men pt i et lidt roligere tempo, hvor jeg optimistisk håber at der pludselig kommer noget dumpende som er helt perfekt, helst inden babys ankomst.

Så dermed en status på den del af vores fremtidsplaner. Og så taler vi ikke mere om det, udover at vi sender gode tanker ud i det der univers altså. Visualisering, I ved. Det skulle virke.

Og en sidste ting; TAK for jeres mange mange mange mails og lejlighedstips. Det er så overdrevet sødt af jer, og omvendt også undskyld hvis jeg engang imellem har været lidt kort for hovedet i mine svar, men når jeg for tredje gang på en dag har skulle svare at 100kvm på Amager ikke er relevant, når vi allerede har 100kvm på Vesterbro, og hele pointen er mere plads og mindre transport til Østerbro hver dag, har jeg måske lydt lidt gnaven i min respons. I virkeligheden er det blot frustration over selve markedet og ikke det tip jeg har fået. Så tak og også undskyld.

14 replies
 1. A+K/VenterPaaVinBlog says:

  Et flytteprojekt er en stor timg, og en my lejlighed skál altså føleles som et øgte scoop og give et reelt sug i maven, før man skal sige ja 😀
  Det er jo mange år, man forhåbentlig skal blive. Så hellere vente på det rigtige – god boligpause til jer, jeg telepatere også gode vibes til næste søgeomgang (;

  – A

  Svar
 2. Sandra says:

  Åha det er altid så svært når man mentalt er videre men omstændighederne holder en tilbage.
  Jeg vil slå et slag for at prøve at opskrive jer på nogle af udlejningslisterne rundt omkring (hvis i ikke allerede har gjort det). Capital invest’s boliger er vist ved at blive udvidet efter en del er overtaget fra aberdeen, der kan man for hver enkel ejendom skrive sig på en interesseliste.
  Pt har de en 157 kvm stor lejlighed på nørrebro lige ved sortedamsdosseringen til leje til knap 20000 fx. så de har nogle lejligheder i den høje ende af jeres budget, men som til gengæld har størrelsen og selvom netop den ikke er interessant ud fra jeres ønsker om værelser kan man måske få en ide om pris og stand osv. Krydser fingre for jer.

  Svar
 3. Cecilie says:

  Allerførst, jeg skriver kun dette i god mening, for at sige at det nok skal lykkedes selvom det nogle gange virker svært at tro det. Vores lille familie har kigget på hus i seriøst 3 år nu. Vi ville allerhelst bo så tæt på byen som muligt men priserne drev os langt fra byen. Men suget I maven kom ikke og vi vendte tilbage til at kigge på det område vi helst ville (altså tilpasset økonomi :)) og jeg var ved at drive mig selv og manden til vanvid, da jeg simpelthen mistede modet og troen på at det kunne lade sig gøre. Vi kiggede nærmest hver søndag og hver søndag aften var jeg lige frustreret og jeg havde opgivet suget i maven. Indtil den dag vi pludselig dumpede ind I en der kendte en der kendte en og nu sidder jeg i mit nye fine køkken i det hus, der som det første hus nogensinde gav mig lige det sug i maven som man regner med at skulle have. Så lov mig at tro på det og jeg krydser mine små fede finger for at i ender med at finde noget så meget hurtigere end os. Jeg tænker at den skare du når ud til hver eneste dag, må kunne bevies sit værd og ende med at kunne hjælpe jer godt på vej. Det fortjener I. God søndag og pøj pøj.

  Svar
 4. Katrine says:

  Prøv at google KNABO PASSAGE – der er en på 133m2 med mulighed for tre soveværelser (er det nok) – den koster 20.000kr – helt nyt og fint!

  Svar
  • Julie says:

   I forlængelse af dette er der faktisk en 5 værelses til 21000 i knabrostræde 2 4 th, det er selvfølgelig lidt fra østerbro, men tæt på dit kontor.

   Svar
 5. Tina says:

  Hej Cecilie! Jeg kender en andel – den er fin og stor og der bor to voksne, tre børn og en hund og der er kig til sortedamssøen. Jeg ved de gerne vil flytte på sigt – men søger evt. en lejlighed i bytte. Kan i bytte? Hvis ja, så smid mig evt. En mail med hvad i lige nu sidder i og så smider jeg gerne info videre. Lejligheden er ikke på markedet endnu – så no rush.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hej Tina.
   Vi kan og vil godt bytte. Tænker umiddelbart bare at vores bliver for lille til dem. Men jeg sender dig lige en mail alligevel 🙂
   Tak.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *