Sneglcilles 7-års krise?

Neeeej, slet ikke. Sneglcille fylder syv år i dag.
Det er syv år siden at jeg i min sofa, efter et langt tilløb på mange måneder, faktisk nærmest et helt år, skrev og udgav mit allerførste indlæg her på adressen. På det tidspunkt var blogmediet stadigvæk relativt småt, og på ingen måde hvad det er i dag, og havde nogen dengang fortalt mig, hvad det ville give mig af oplevelser, venskaber, erfaringer, muligheder og selvindsigt, og at det skulle blive mit arbejde, havde jeg nok ikke troet på det. Faktisk er det stadigvæk indimellem lidt svært at forstå. Men ikke desto mindre er det sådan det er. Sneglcille har taget mig mange steder hen både fysisk, fagligt, emotionelt og personligt, på godt og ondt, men heldigvis mest i positive retninger. Jeg føler mig både heldig og helt vildt stolt over at være, hvor jeg og Sneglcille er i dag. Det var ligesom aldrig meningen, at det skulle være mere end en lille sjov sidebeskæftigelse og et sted, hvor jeg kunne komme af med alle de ord jeg altid har gået rundt med, men det er blevet så meget mere end det. Tusind tak til jer der læser med. Tak fordi at I er med til at opfylde nogle af mine drømme, også dem jeg slet ikke vidste jeg havde. Jeg ville jo bare gerne skrive.

Lad os snuppe syv mere?

img_6599

 

102 replies
 1. Cæcilie says:

  Ja, for helvede! Jeg er klar på syv år mere efter have fulgt trofast med de foregående seks (jeg skulle lige finde ud af, at der eksisterede blogs – halleluja for overspringshandlinger til forelæsninger). Din er den eneste blog, jeg aldrig har holdt pause fra og så vendt tilbage til. Din er den mest innovative, ægte, oprigtige, fornyende, sjove, ærlige, kærlige og levende blog, som jeg har fulgt de seneste mange år. Du er first mover på så mange områder, som mange andre bloggere nyder godt af, men ingen gør det som dig. Ingen over, ingen ved siden af – skål for Sneglcille, og tillykke med de syv år!

  Svar
 2. Mathilde H says:

  Hurra! Stort tillykke med din og Sneglcille’s fødselsdag. Det er en sand fornøjelse at læse med 🙂 Må jeg høre, hvor den der lækre kimono/kjole er fra?

  Svar
 3. Mette says:

  Tillykke med de 7 år! Hvor er der sket meget siden bloggens start. Du er uden tvivl min yndlingsblogger og jeg ser frem til de næste 7 år i snegleland! Alt det bedste til dig og alle de andre snegle❤️

  Svar
 4. Mette says:

  Tillykke med de 7 år 🎉🎉🎉 elsker at følge din blog. Ja faktisk den eneste jeg aldrig er blevet træt af. Vil glæde mig til at følge dig 7 år mere (og gerne flere)

  Svar
 5. Jannie says:

  Helt sikkert 7 år mere!
  Tillykke – og tak for den helt fine kontrast imellem indlæg der inspirere mig, der får mig til at grine, der får mig til at græde og meget meget mere.
  Tak for dig!

  Svar
 6. Anne says:

  Tillykke med de syv år, din blog er fantastisk 😁
  Jeg har kun læst med et par år, og selvom jeg har læst en del af de ældre indlæg, så er jeg endnu ikke faldet over et indlæg om snegletemaet.
  Hvorfor Sneglcille? Snegleland? Hr. Snegl? Osv? Jeg synes det er ret hyggeligt, men jeg kunne godt tænke mig historien bag 😊

  Svar
 7. Nicoline says:

  TILLYKKE MED DE SYV ÅR! Juhu
  Vil benytte lejligheden til at sige, at du er for awesome!!! Jeg er slet ikke den store blog læser, , men du fangede mig med det samme. Du formår at skabe en fællesnævner i mange af dine indlæg og skriver i et levende og meget dygtigt sprog. Du gør det du laver virkelig professionelt og samtidig virker det meget meget naturligt for dig ! Og så er det eddermame toppen at læse med gang på gang.
  Jeg har dog næsten lige opdaget Cana, igennem dig. Og Yes, hvor er det optur, at nu have to faste blogs. Shit I er fede ! Der er ikke rigtig andre, som når op på jeres niveau (helt objektivt selvfølgelig :)) !
  Held og lykke med alle projekter!

  Svar
 8. Lotte B says:

  Tillykke!! Og sejt at du har hængt på og leveret i 7 år. Klap dig sev på skulderen! – og ja, for katten, lad os tag 7 år mere! Og spise noget mere kage!

  Svar
 9. Camilla A G says:

  Kæmpe stort tillykke, og tak fordi vi bliver lukket ind i sneglcilles verden. Nyder at tjekke ind hver dag og følge med. Held og lykke med de næste 7 år! Ser frem til at fortsætte med at følge dig og bloggen. Kh. Camilla

  Svar
 10. Sofie says:

  Stort tillykke med de første syv og jeg håber, at der kommer mere, fyldt med spændende oplevelser og udfordringer!

  Svar
 11. Charlotte says:

  Stort tillykke med de 7 år 🙂 Jeg har fulgt med næsten fra starten af og du er min absolut yndlingsperson i blogverdenen og mit hverdagsfix. Den eneste jeg har fulgt fast igennem alle årene. Du kan gøre en grå dag hyggelig for mig bare ved at jeg læser dine indlæg. Jeg er top klar til at følge dig i endnu 7 år – ja ærligt håber jeg aldrig du stopper med at blogge om dig og din søde sneglefamilie 🙂

  Svar
 12. Nønne says:

  Tillykke !! 🇩🇰😃🙌🏽 Jeg stemmer for mange flere år, og fredagsfølger på snap hver dag !! 🙊😃

  Svar
 13. S says:

  Tillykke! Jeg napper gerne 7 år mere – din blog er klart min favorit, og fredags-følger på snappen er også helt kanon! Tak for dig og din skønne personlighed – og endnu engang med de 7 år 🇩🇰

  Svar
 14. Pernille says:

  Nogle gange skal man stoppe mens legen er god. For dir vedkommende stoppede legen med at være god for længst, hvis du spørger mig. Gab! Fint nok at du var den første, men synes efterhånden at mange har overhalet dig i både kvalitet og indhold (og udseende, men du har selvfølgelig også en milliard børn efterhånden), så måske det er på tide at lukke? Inden desperationen tager over. Just saying.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ha Ha, Åh Pernille, tak for dagens grin. Jeg står muligvis ikke så skarpt som da jeg var 23, men resten er jeg faktisk slet ikke enig i, og jeg er ret sikker på at mine læsere heller ikke er helt trætte af mig endnu, ikke allesammen i hvert fald. Men tusind tak for dit karrieretip og hav nu verdens bedste dag! <3

   Svar
   • Viberg says:

    You must be kidding me. Seriøst Pernille. Hvorfor overhovedet kommentere?
    Sneglcille – Jeg tænker umiddelbart du står skarpere end som 23 -årig!

    Svar
  • Marie-Louise says:

   Jeg kommer aldrig til at forstå typer som dig, Pernille. Hvis du synes, at bloggen er så uinteressant, hvorfor så ikke bare stoppe med at læse den? Behovet for at træde på andre bliver bare aldrig særligt tiltalende! Hvad er værdien i det?

   Svar
  • Marie says:

   For filan Pernille… Har du nogensinde hørt om det noget så fine ordsprog ‘Hvis man ikke har noget godt at sige …’?
   Læs du bare dine andre blogs, så læser læser jeg Sneglcille. Hun er smuk og dygtig. Uanset hvor mange skønne unger der render om benene på hende.

   Svar
  • Emilie says:

   Åh ven!! Er du ikke sød at pakke dine sydfrugter og smutte?
   Man bliver så træt, så træt af typer som dig.
   Sneglemor, du ser ikke en dag ældre ud 😉
   TILLYKKE MED DAGEN 🇩🇰

   Svar
  • Sidse says:

   Tænk at behovet for at kommetere overhovedet er der, når man tydeligvis er så negativ stemt ift. bloggen og Cecilie. Hun må da have noget bedre at foretage sig så? Nå men, jeg nyder hvert eneste indlæg, Cecilie, og synes det er både modigt og misundelsesværdigt at du giver så meget af dig selv. Jeg er selv forholdsvis ny læser (har læst med i et par år), men glæder mig til at følge med i endnu flere. Så STORT tillykke👏🏼😊

   Svar
  • Tine says:

   Hvem har dog tisset på din sukkermad, Pernille?
   Lad dog være med at læse med herinde, hvis du synes, Sneglcille er kedelig.
   Jeg er desuden dybt uenig i alt, hvad du skriver.
   Sneglcille er klart min favoritblog og jeg følger gerne med mange år endnu 🙂

   Svar
  • Kristina says:

   Hvor er det en overflødig kommentar. Mindre af folk som Pernille og flere som Sneglen 🐌❤️ Og til dig Cecilie, du er smuk at se og høre (læse) på.

   Svar
 15. Trine says:

  Jeg fandt dig desværre først for ca. 2 år siden, så har ikke fulgt med alle år. Dog har jeg læst så mange indlæg, som nu tiden har tilladt det. Jeg er kæmpe fan! Tak for at dele dit hyggelige snegleliv med alle os 🐌

  Svar
 16. Ida T says:

  Tillykke for faen! Du er, uden sammenligning, den bedste blogger derude. Ærlig, reel, sjov, og ufatteligt ægte. Jeg har fulgt med fra starten, og derfor er et stort TAK vist på sin plads. Tak for at give både grin, gråd og eftertænksomhed. Jeg følger gerne med i 7,14,21 år endnu.

  Svar
 17. Julie says:

  Yes, jeg er klar til 7 år mere. TAK for dig, og for at lukke os ind i dit fine, ærlige og kærlige univers. Jeg synes, at du bliver bedre og bedre, og Fredagsfølger er toppen. Ingen gør det lige så godt som dig. Skulderklap herfra 🙂

  Svar
 18. Katrine says:

  TILLYKKE 😍👏🏻 Jeg fandt dig “desværre” først for snart ét år siden, men har fulgt trofast med lige siden. Både her, Instagram og snappen (kan ikke få nok 😂).. men til trods for at jeg kun har læst med i ét år, tror jeg efterhånden jeg har læst alle dine indlæg der er at læse 🙈 (Overspringshandlinger much)
  Du er klart en af mine favoritter, og jeg går ingen steder! ✌🏻️

  Svar
 19. Marie says:

  Bliv for Søren ved med at skrive! Du har den bedste blog, og jeg vil især understrege, at din transition fra hobby til levevej har været helt enorm vellykket!! Du er herre sej!

  Svar
 20. Anne says:

  Tillykke med de 7 år🇩🇰🎉🇩🇰🎉🇩🇰🎉
  Tak for en dejlig blog.
  Og du ser mega godt ud “trods” 2 1/2 graviditeter.
  (Glæder mig til at følge resten af din graviditet og læse om fødslen og hvordan jeres hverdag bliver med en nyfødt.)

  Svar
 21. Christina says:

  Ej nej, nu så jeg lige den latterlige kommentar på snap, og var nødt til lige at screenshotte, for at nå at læse hele kommentaren, og efterfølgende haste til tasterne! Sikke et misundeligt udbrud at komme med fra en ‘Pernille’. Cille, du er helt fantastisk og jeg elsker seriøst at se dig og dit liv på snappen, selv min kæreste kigger med, og han synes det er så hyggeligt. Håber virkelig ikke at du lader dig påvirke af sådan et bål :-D. Du er mega hyggelig, og selvom jeg ikke får læst alle dine blogindlæg, så er du altså en kæmpe inspiration for mig! Tak for dig, og alle dine søde sneglebørn. Jeg er fan! Og Pernille burde foretage sig noget mere fornuftigt end at læse indlæg hun synes er uinteressante. Du er hamrende interessant, og det bevidner din kæmpe følgeskare sig af. Hav’ den skønneste dag. Og næsten en skam at du ikke har en milliard børn, så søde som de er 😉 <3

  Svar
 22. Tine says:

  Tillykke med dagen, dame! Det er flot og som andre også skriver, vellykket kommercialisering af din blog. Jeg gider i hvert fald stadig læse med, og det frygtede jeg måske lidt – det har du heldigvis gjort til skamme! Du er min første blogger og synes stadig, du er den bedste!

  Svar
 23. Mie says:

  Stort tillykke med det Cecilie. Hvor er det vildt det er syv år siden. Kan huske første gang jeg læste din blog, da du var på blogspot og blot havde 70 følgere, igennem blogspot. Jeg var helt fanget af den og sad og læste ALLE dine indlæg igennem i flere timer. Jeg viste den til alle mine veninder og havde bare på fornemmelsen, at der ikke var længe før din blog ville tage fart – og det gjorde den!

  Det sjove er, at jeg er en smule yngre end dig, mest af alt bare et helt andet sted i midt liv, da jeg kun er 20 og børn, mand osv ligger en del år ude i fremtiden. Men alligevel har din blog altid interreseret mig og fuldstændig opslugt min opmærksom.
  Det synes jeg er lidt sejt.

  Kæmpe ros til dig fra mig ❤️

  Svar
 24. Signe says:

  Nogle gange skal man bare give den endnu mere fuld skrue, mens legen er god. For dit vedkommende stopper legen aldrig med at være for god, hvis du spørger mig. (Indsæt stik modsatte ord af ‘Gab!’ her.
  Kodylt nok at du var den første, og ingen overhaler dig i hverken kvalitet eller indhold (og udseende, men du har selvfølgelig også en milliard børn der gør at du gløder og stråler så smukt), så måske det er på tide at fortsætte med det du laver og bare snuppe så mange år du orker? Ellers tager desperationen over hos dine læsere. Just saying.

  Cecilie, kæmpe kudos til dig og dine skriveevner. Jeg har fulgt dig fra start og hulket med fra sidelinien ved de første indlæg, og klappet i mine hænder ovre dine sejre og glæder undervejs. Fortsæt for helvede da!:)

  Pernille, jeg får ærligt tics i øjnene og ondt af, at du går rundt med det galde og indebrændthed indeni.

  Svar
 25. Sidsel says:

  Wow vildt, tror jeg har fulgt med i de 4, og jeg synes kun det bliver bedre og bedre (og du har været god til at skrive tænksomme skarpe indlæg fra starten så hvordan det kan det tænker jeg lidt over). Mange kram og tillykker fra en yngre ligesindet 🙂 Du er sgu sej!

  Svar
 26. Sille says:

  Stort tillykke med de 7 år! Tusind tak for din blog, du er en kæmpe inspiration og jeg elsker din ærlighed.
  Jeg har fulgt med siden januar i år og det ved jeg, at jeg vil blive ved med – du er uden tvivl min yndlings blogger.
  Kram herfra

  Svar
 27. Catharina says:

  Åh, Pernille! Det er typer som dig, der gør, at man selv lige føler sig 10 meter højere og 20 gange bedre! – tak for det 🙂

  Sneglcille, tillykke for fanden! Jeg startede med at læse bloggen for omkring 2 år siden – og ja, jeg har scrollet helt tilbage til dit første indlæg, for så god synes jeg, du er! 💪🏼
  Jeg hepper på 7 år mere!

  Svar
 28. Anne says:

  Ja for faen… lad os endelig nappe 7 mere, for jeg ELSKER fanme din blog. Du er sej, smuk, skøn og mega dygtig til at skrive. Bliv endelig ved. Tillykke med Sneglcilles 7 år. ❤️

  Svar
 29. Malou says:

  Nej! Bare nej Pernille! Sneglcille du har en dejlig blog og det er en fornøjelse at følge dig! Og du ser fab ud👌🏻

  Svar
 30. Signe says:

  Elsker elsker elsker din blog, din snap, din personlighed og din skønne familie. Jeg synes du er et super fint og yderst smukt menneske. Også er du verdens bedste mor for dine søde børn, Man kan kun se lidt op til dig! Held og lykke med lille nye indtil videre halvbagte snegl, glæder mig til at følge med. Knus en trofast og yderst tilfreds læser/følger

  Svar
 31. Marie says:

  Stort tillykke med din blog! du er og bliver den bedste blogger i min verden. Jeg kan altid vende mig mod din, blog, insta eller snap og få et smil på læben for du er om nogen, oprigtig, modig, sej, humoristisk og bare dig på den helt smukke og naturlige måde, og jeg er vild med det! TAK for den bedste blog!

  Svar
 32. Cathrine says:

  Stort tillykke med bloggen! Du er min absolutte yndlingsblogger og jeg elsker at følge med på alle medier. Du skriver simpelthen så godt og du har den bedste humor:)

  Svar
 33. Pernille P says:

  Da jeg lige var flyttet til KBH for 5 år siden, havde jeg besøg af min veninde fra Jylland og havde taget hende med på cafe Dyrehaven, hvor du også befandt dig 🙂 Jeg kendte ikke din blog, men min veninde var helt oppe at køre og sagde “du SKAL læse hendes blog, hun hedder sneglcille og er helt genial”. Og det gjorde jeg så, den første blog, jeg nogensinde læste, og jeg glæder mig til 7 år mere 🙂

  Så dig og din mand forleden, må tage mod til mig og sige Hej næste gang, for man føler jo, man nærmest kender dig efter 5 år 🙈

  Svar
 34. Katrine O. says:

  Kæmpe tillykke med bloggens 7 års fødselsdag! Jeg hepper helt klart på 7 år mere 🙂
  Har fulgt dig i 6 år, men selvfølgelig læst alle indlæg fra det første år også. Blev og bliver stadig fanget af dine ord og din humor og ærlige skildring af livet med børn! Mega fedt og dejligt nede på jorden.
  Du og Blogsbjerg er de eneste jeg følger fast. I kan bare noget med ord 🙂

  Svar
 35. Cecilie says:

  Åh Cecilie! TAK, tak , tak, for en fantastisk blog! Jeg har fulgt med i lidt over to år og synes det er fantastisk at komme herind at læse og følge med på snapchat og Instagram.
  Bliver helt glad når jeg ser dig, din smukke familie og jeres fantastiske liv sammen!❤️
  Stort tillykke med blogfødselsdagen🎉🎈
  Er kæmpe fan – fortsæt endelig den utrolig gode arbejde✌🏼️

  Svar
 36. Chatrine says:

  Jeg håber faktisk næsten at du gør som hende ‘Pernille’ skriver – altså får en milliard børn. Jeg ville ELSKE hvis der rendte en milliard Otto’er og Uma’er rundt 🙂 Dine børn er fantastiske, ligesom dig og din blog!

  Svar
 37. Stine says:

  Stort tillykke med fødselsdagen. Jeg læser slet ikke blogs, men blev fanget af din da du var gravid med Uma (hvor jeg som absolut ikke-gravid blev fanget af din smertefri fødsels-tanker!) og har fulgt dig lige siden. Tak for fine hverdagshistorier og indblikket i dit liv – det er så hyggeligt at følge med på sidelinien 🙂

  Svar
 38. Monique says:

  jeg har fulgt din blog siden jeg var 18, dvs. Små 4,5 år og jeg blev med det samme fanget af din fuldstændigt afslappede attitude og jeres fantastiske og til tider virkelig triste historie – nogen der i grunden gør den ganske speciel. Det lyder måske lidt mærkeligt, men hvis ville jeg ønske at jeg var i Ottos, Umas og Leos sted, for du er i sandhed den bedste (sted)mor! For fanden jeg glæder mig til 7 år mere med sneglcille.. Og ikke mindst til mange flere fredagsfølger på snap!

  Svar
 39. Emilie says:

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag – 7 år, hvor er det vildt😊
  Er begyndt at følge dig for halvandet år siden men har læst alt fra begyndelsen fordi du skriver så sindssygt godt!
  Jeg elsker din oprigtige måde at skrive på og ikke mindst din skønne familie!😊
  Jeg glæder mig meget til at følge med de næste 7 år mindst!😍
  Du er også sindssygt smuk, en skide god mor og du har en sindssygt flot stil!
  Tak for dig og din blog.
  Et stort virtuelt kram fra mig, din trofaste læser😊

  Svar
 40. Maria says:

  Et stort tillykke med bloggen! I øvrigt samme dato for min egen fødselsdag ;-). Nå men jeg har læst med i 2-3 år nu, og jeg er en af de slemme der nærmest aldrig kommenterer, men jeg ELSKER dine post, og følger dagligt med på snappen også. Masser af tomler op og lykønskninger herfra 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *