SHOPPING: RABATKODE til smykker

INDLÆGGET ER SPONSORERET

img_6962

Ørering Stine A // Lang kæde fra Stine A // kort kæde fra Maria Black

Der er faktisk under to måneder til jul. Ja, jeg beklager, men den er altså god nok. Godt nok har jeg for længst taget forskud på både marcipan og brunt bagværk, men derudover har jeg ikke skænket julen en tanke. Men faktisk, har jeg i år planer om at være lidt mere tjekket og på forkant, når det kommer til julegaveindkøb om ikke andet. Både for at undgå at bruge alle penge på samme tid, og (igen) at stå helt koldsvedig i Illum d. 23. december uden en eneste gave. Det er muligvis et umuligt projekt, det er i hvert fald ikke første gang at jeg hører mig selv sige præcis de ord… Men intentionerne er der og man skal jo starte et sted. Og i år vil jeg starte med kvinderne i mit liv og til det har jeg fået lidt hjælp. Smykkewebshoppen Be-Fashionable.com tilbyder nemlig både mig og jer 15% på alt fra i dag (d. 30. oktober) til og med på onsdag d. 2. november med rabatkoden sneglcille -Ved brug af koden udløser det en byttefrist, der strækker sig helt til d. 6. januar og de pakker endda smykkerne ind, så de er klar til at ryge under træet. Det er sgu da smart.

På Be-Fashionable.com findes der et virkelig lækkert udvalg af smykker fra nogle fantastiske mærker, så det er ikke svært at finde noget man ønsker sig, eller jeg mener selvfølgelig noget til sine gavemodtagere. OG så er der gratis fragt i hele verden. Win!

Jeg synes selv at de her armbånd fra Anni Lu er en genial venindegave for eksempel. Jeg har selv nedenstående og ønsker mig flere.

img_7637

Der er virkelig mange fine fine ting at finde, i flere prisklasser, så det er bare med at komme i gang. Har du enten styr på julegaverne allerede (how??) eller synes du det er lige tidligt nok, kan du jo også bare forberede dig til julefrokosterne, hvor lidt smykker næsten må være på sin plads. Husk kode sneglcille når du shopper. God fornøjelse og mega glædelig jul!

 

7 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *