Shopping: Frakker

SPONSORERET: INDEHOLDER AFFILIATE

Vi kan vist godt blive enige om at efteråret er ankommet og har medbragt både vind og kulde. Jeg er ike heeelt klar til at finde vinterjakkerne frem endnu, men mine frakker er i brug, hvilket er heldigt, da jeg elsker frakker. Synes simpekthen at sådan et efterårslook med masser af strik, støvler, et stort halstørklæde, hue og en sej frakke er vildt flot og lækkert. Derfor har jeg fundet ni frakker frem til jer. Nogle af dem er pisse dyre, men for pæne til at jeg kunne udelade dem, men altså de fleste er nu ret rimelige, synes jeg.

frakker

1.Grå ulden og klassisk sag, som virker til det hele. Jeg vil nok bruge den åben – Med en strik under og et stort halstørklæde. 900,- HER

2.Quilted frakke i den fineste støvede farve (Den findes også i sort) perfekt som overgangsfrakke med en strik under. 999,- HER

3.Fin blå frakke med prikker – Til de dage, hvor man er træt af grå og sort. Jeg kan godt lide den korte krave og at frakken er mere cool end klassisk. Den koster 700,- HER

4.Vamset sag, der findes i fire farver. Jeg har faktisk prøvet denne på og der kan godt være en gravid mave i, hvis man lige sizer en enkelt størrelse op, hvilket jeg nok ville gøre ligegyldigt hvad, da jeg elsker god plads i mine jakker. Jeg synes det er pænt og elsker at jeg kan have strik og/eller en termojakke under. Den koster 1600,- HER

5.Jeg er SÅ vild med denne. Kraven gør den cool, længden er perfekt og så kan man binde den ind i taljen (hvis man har en) hvilket gør den ultra feminin. Jeg tror det vil blive en favorit i mit skab de næste mange år. Dette efterår bliver den nok ikke lukket så meget i mit tilfælde, men jeg bliver nødt til at eje den alligevel. 1300,- HER

6.Denne SMUKKE jakke hjemsøger mig for tiden. Hold kæft, den er pæn! Måske hverken praktisk eller vanvittig varm, men som overgangsjakke både nu og til foråret. For fanden, hvor jeg overvejer det. Den koster 1700,- HER

7.I virkeligheden synes jeg at denne er alt alt for dyr, men det er efter min mening den perfekte grå frakke, så derfor kom den altså alligevel med. Det kunne jo være at der sad nogen derude og ledte efter en frakke at investere i, og så er denne et godt bud (findes også i sort). 4500,- HER

8.Endnu en dyr dame, men for fanden da, hva??!! Av, den er sej. 4200,- HER

9.Jeg har en ide om at jeg gerne vil have fingrene i en vinrød jakke i år, og jeg tænker at denne er et godt bud. Den vil være så pæn til et mørkegråt halstørklæde, sorte bikerstøvler og jeans (Ha ha! Jeg mener leggins). 500,- HER

7 replies
 1. Mette says:

  Hej Cecilie,
  Apropos frakker – hvor er din fine camelfarvede (på snappen) fra?
  Jeg har endelig lige fundet en perfekt sort frakke i Lindex i Norge, men camel er også så smukt. Så man kan jo sagtens have to frakker tænker jeg.. ☺️

  Svar
 2. Mille says:

  Hey, nr.5 den ligner på en prik den som & Other Stories har, og jeg så den i dag på 50% i Frb centeret. Blot et tip 🙂

  Svar
 3. Cecilie says:

  Hej Cecilie
  Den sidste fra Violetta by Mango er vidst kun i plussize, eller hvad? Men fedt at du også linker til tøj i større størrelser. Jeg er selv på udkig efter ny frakke, så tak for god inspiration!
  Vh. C

  Svar
 4. Mette H says:

  Blev simpelthen nødt til at købe Goya-jakken efter at have set den her i dit indlæg. Fik den i går og jeg er VILD med den. Regningen var jeg ikke så vild med men den kunne jeg passende sende videre til manden som havde glemt vores bryllupsdag – tsk tsk 😉 Tak for inspiration og for dig og din blog i øvrigt. Jeg er trofast læser og får ikke kommenteret så meget men hepper på sidelinjen over alle de gode ting, der sker for dig ☺️

  Svar
  • Sneglcille says:

   Hvor er du heldig! Den er virkelig smuk. Og hvor var det pænt af din mand, sikke en god gave 😛

   Og mega tak for de pæne ord.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *