Men. Jeg er jo superkvinde! Nej jeg er sgu da ej. Heldigvis

Jeg drukner.
Det er på en måde min egen skyld. En ting er græsenke-tilværelsen og det der med eget firma, to børn og en gravid krop, og så er der den egentlige synder: Mine forventninger til mig selv. Bare i denne uge har jeg komplet overbooket min kalender, samtidig med at jeg har sat mig for både at skulle organisere børneværelset, der lige nu ligner (og er) mere et sted man stabler crap, frem for et dejligt rum man leger og sover i, jeg ville også gøre hovedrent i hele huset, for her trænger, og så er der Sneglebar i morgen aften, der også lige skal bikses sammen. Alt sammen sideløbende med at jeg har to børn, der skal afleveres og hentes i hver deres bydel, hvilket sætter logistikken lidt på spidsen, sammen med det sædvanlige som madpakker, vasketøj, lektielæsning, indkøb, madlavning … I er med. Yes.

Umas 12 timers sovemarathon var naturligvis en engangsforestilling, som jeg dog alligevel priser mig lykkelig for, da den gav lidt ekstra på energien, når nu resten af ugens nætter ikke har budt på så meget søvn.

Derudover bakser vi som en lille bonus med noget, som jeg ikke lige vil nærmere ind på lige nu, men som tærer lidt ekstra på energidepoterne og tilgengæld fodrer bekymringerne.

Og i dag kunne jeg ikke mere. Jeg har været en sur mor uden tålmodighed, og jeg har været en nar overfor mig selv også. Jeg har grædt på både mig selv, min søster, min mor og Cana, og følt mig som et udueligt menneske, sådan en rigtig fiasko. Det ved jeg godt, at jeg ikke er. Jeg ved også godt, at jeg ikke er en dårlig mor. At jeg på ingen måde er en fiasko, og at jeg bare er brugt op. Jeg ved at det er en øjebliks-følelse, og at det skyldes en blanding af (søvn)underskud, hormoner, savn, urealistiske mål og træthed, men selvom jeg godt ved alt det, gør det ikke følelsen mindre nederen eller får den til at gå væk, selvom den blot er flygtig. Det er et perfekt eksempel på, hvordan min selvopfattelse og fornuft ikke altid er helt enige. Men det må de sgu snart kunne finde ud af, eller også skal jeg bare lige skrue forventningerne til egen gøren en anelse ned og bare være. … Og blive bedre til at bede om hjælp inden skibet (that would be me) synker. Ja.

Jeg vil i hvert fald for nu forsøge at lade fornuften sejre, starte på en slags frisk og lade dagens nedtur(e) stå tilbage som en påmindelse om, at jeg ikke kan og ikke skal alt, at den eneste jeg skuffer er mig selv og mine til tider virkelig urealistiske mål, og ikke lade den overskygge at jeg rent faktisk er pisse sej, og at mine børn med stor sandsynlighed slet ikke har opdaget at jeg har haft en offdag, og selv hvis de har, så går det nok også.

Jeg har lige fundet en Mathilde Milkshake i min taske og begge mine børn sover, hvilket jo i forvejen lyder som opskriften på en god aften, og selvom jeg bør arbejde nogle timer mere, og der ligger en vask i vaskemaskinen og råber efter at blive hængt op, tror jeg at jeg vil lukke min laptop, og lade den råbende vask ligge, eller bare råbe tilbage at den skal tage en slapper og at den får et skylleprogram i morgen, og så vil jeg tage et bad, et rigtigt et, med lukket dør, og så vil jeg gå i seng…

img_7531

17 replies
 1. Giveittomebaby says:

  Sådan en dag kan vi allesammen ha’, Cecilie. Du gør det virkelig godt, og du ER sej. Og nu håber jeg du nyder dit bad, og at du får sovet dejligt i nat. Imorgen er en ny dag – jeg håber for dig, at den bliver bedre.

  Knus herfra

  Svar
 2. Tilde says:

  Stakkels dig.. er selv gravid med nummer to og de enkelte dage min mand er væk, er nok til at jeg og min træthed savner ham gevaldigt. Skru ned de steder du kan, vi har fx lige fået rengøringshjælp og det er SÅ fedt at slippe for at skulle bekymre sig om rengøringen oven i alt det andet. God og medfølende gravidkarma herfra 🙂

  Svar
 3. Louise says:

  Nu plejer jeg ikke at kommentere fordi jeg som regel læser med på farten, men det her kan jeg bare virkelig godt relatere til… Et varmt bad og lidt enetid lyder som en god idé! Tak for din store, modige ærlighed og at du skriver så fint og godt. Sender dig varme tanker og lidt mindfulness herfra!

  Svar
 4. Helene says:

  Sender dig 5 timers energi
  2 timers søvn , samt 3 timer mere i døgnet , samt en
  masse gode tanker … seje smukke kvinde ✔️👍

  Svar
 5. Anne says:

  Du er sej! Giv dig selv en krammer – laaaang een, og et klap på skulderen, for du klarer det sgu flot. Uanset hvad du tumler med, så er jeg sikker på at det nok skal gå. Pas på dig selv. Mental krammer herfra ❤️💗❤️

  Svar
 6. SAFE says:

  Var så meget på det tudehold igår! To børn; 8 mdr og en på snart 3. Jeg er træt. Jeg er brugt. Og jeg hader vasketøj! Men det hjælper at tude – det frigiver noget ny energi 💥

  Svar
 7. Jannike says:

  Det er sjovt, det der liv.

  På vej hjem fra biffen i går, sagde jeg til min kæreste, at jeg slet ikke kunne overskue det mere.. jeg har travlt, er syg osv osv. Jeg nævnte for ham, at jeg følte at du var en kæmpe inspiration – helt uden at kende dig, fordi det er så fucking sejt at du balancerer med alt dette, og stadig er oven vande mens freelancer ikke er hjemme.
  Jeg trak vejret, gik tidligt i seng og sendte dig en kærlig tanke. For du er fandme sej, Cecilie, det skal du vide – især efter sådan et indlæg her.

  Alle damerne herinde hepper på dig, det er jeg sikker på. Husk det <3

  Svar
 8. Stine says:

  Du er simpelhen bare sej og kan virkelig nikke genkendende til dine tanker. Håber du får en rigtig god nats søvn:-)

  Svar
 9. S says:

  Søde snegl, blev helt forpustet bare af at læse indlægget! Husk at trække vejret! Du er en god mor, du gør det godt på bloggen og det skal du huske at vide, vi er mange der sidder herude og synes.

  Svar
 10. Laura says:

  Nu er det måske en lidt ringe/overfladisk trøst, men vi gik ind i Lagkagehuset samtidig i går (du skulle have Halloween-spøgelser), og inden jeg genkendte dig nåede jeg at tænke ‘Ej en pæn dame med en virkelig flot jakke og en sød dreng – eeej, det er jo hende Sneglcille!’. Strabadserne sætter sig i hvert fald ikke på din skønhed 🙂 Sender en masse energi i din retning!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *